2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

banane yaaaaa offffff ben yatıyom saate bak kaç olmuş gündüz çuvala mı girdi kız gidin yatın zıbarın:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

Canim gozunu korkutmak istemem ama ben ilk oglumda aldigim kilolari cok zor verdim.Dogumdan sonra dikkat etmedim daha beter oldum.3 ay boyunca ayaklarim patlayana kadar yurudum hergun cocuk arabasiyla ve aldigim kilolari verdim.
Sonra Dedim ikinci hamilelikte dikkat etcem cok kilo almicam diye ama simdiden 16 kilo aldim bile.Off gerisini ben bile dusunmek istemiyorum sil bastan yeniden ac ve sporla dolu gunler beni bekliyoo eyvahedigeldismile

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

ben yatıyom allah rahatlık versin hepinizi öptüm:1hug:

Cikan herkese iyi geceler canlarim.Site cok yavas delirtti ya bende kaciyorum zaten cok gec oldu.
Iyi geceler :1hug:

günaydın kızlar. bugün en erkenci benim galiba. sabahın 4 buçuğuna kadar kediyle uğraşmama rağmen gayet moralsiz ve bitik bi şekilde uyanığım

oooh uyuyun uyuyun ama hatırlatırım :
ağustosta ekilen darıdan, kocasından sonra kalkan karıdan hayır gelmezmiş kaydirigubbakcemile3

herkese küsüyom bugün size de küsücem o olcak benneyaptımki
saat kaç oldu hala uyuyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…