- 3 Ekim 2009
- 1.704
- 19
- 37
- Konu Sahibi daemon
- #82.081
hayırdır bugün erkencisin uyuyamadınmı?
kedim uyutmadı. yatak yorgan yıkıyorum dün geceden beri. çişler kakalar yapmış yatağımıza. sabah da kavga ettik küstük kediyle. moralim bozuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırdır bugün erkencisin uyuyamadınmı?
sonsuzhayalcim geçenlerde net gitti benim.ticker iin teşekkür edemedim.kusura bakma.çok güzel olmuş.ellerine sağlık.ben becerememiştim
ben çalışmıyorum canım valla. yata yata günlerim geçiyo böyle boş boş... keşke çalışsam da biraz uykusuz kalsam
yaaözendim walla.yerinde olmak isterdim.bizim dükka kendimizin büfe.sabahın köründeaçmak çok zor gelio artk.benim yaramaz kızımda gece uyutmuyo hiçç.uykusuzluktan ölücem valla.uykumu aşcak bişi söyleyin bana
rica ederim canım...evet ben çalışıyorum.8,30 da mesai başlıyor.sende çalışıyosun şuan herhalde
yaaözendim walla.yerinde olmak isterdim.bizim dükka kendimizin büfe.sabahın köründeaçmak çok zor gelio artk.benim yaramaz kızımda gece uyutmuyo hiçç.uykusuzluktan ölücem valla.uykumu aşcak bişi söyleyin bana
malesef canım.gerçi bizim kendi dükkanımızda.yinede çok zor gelio.sen kaç haftalıksın.iznin gelmedimi daha
tickerde görmedinmi hayatım :tomato: 28+4 haftalığım.34.haftada ayrılmayı düşünüyorum sositososito
ben artık bebişimi kucağıma almak istiyom. zayıflayıp kıyafetlerime kavuşmak istiyom. of ya bu gün çok berbat bi moddayımkaydirigubbakcemile3
zemuszemus :)aklıma gelmemiş oraya bakmak.anam yerim sizi küçükmüşünüz daha.. normalde 32 haftalıkda ayrılıyosun.bana doktor rapor vercekde.babamız izin vermiyo.onunda izin vermesi için onunda işten ayrılması gerekiyoo.of offffffffff karışık işte.her şey dert
evet biraz karışık.evet 32.haftada veriliyor rapor ama ben 34 ekadar bekleyim diyorum iki hafta karım olur doğum sonrası.inşallah 34 haftaya kadar dayanabilirim.
kedimle barışsam mı ya dayanamıyorum böyle kafası ters uyuyo yanımda
:) yok canım biraz daha cezalansın bırakk.haketmiş:umursamaz: