2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

kızlar ıyı seyler dusunup ıyı seyler yasaylım..

bende bugun bı denge probemı var sankı tansıyonum sureklı oynuyor galıba:S

kızlar ıyı seyler dusunup ıyı seyler yasaylım..

bende bugun bı denge probemı var sankı tansıyonum sureklı oynuyor galıba:S

olabilir zaman geçtikce bakalım ne süprizler bekliyo bizi inşallah tatlı süprizler olurr

3 gün geçince 67.4

tatlım dr la konuştunmu hiç ?? geç döllenme seninkisi sanırım ondan düşüktür
günlük iki kat artış gösteriyor testler,gerçi ben 1 kez yaptırdım sonrada keseyi görmeye gittik 1500 ü geçince değerin kese gözüküyormuş drum öle demişti bana
kan testimi yaptırdım 5 gün sonra gel keseye bakalım demişti.

umarım doğuma kadar da ağrımaz canım.
Ben yıllardır çekiyorum bunu.
çalışıyorum ama zaten bu ağrı tutunca işte kalmak
mümkün değil hemen izin alıyorum
ama uyumak ne mümkün baş ağrısı yetmez gibi birde bulantılar!!!!!!!
Bakalım pazartesi gidicem doktora sorarım artık ama yapacak bişey yok çekicez. Hamilelik süresince ilaca çok karşıyım. Allah herkesin yardımcısı olsun ilgin için teşekkürler
herkeşe iyi akşamlar hamişleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr

Arkadaslar hepinize merhaba ,
benimde yasım 28 ,
sat tarihim 14 eylul
muhtemel dogum 21 haziran
su anda 5+3 gorunuyor .
63 kiloile hamile kaldım
ama okudum arkadaslar bende cok mide bulantısı ve koku hassasiteyi henuz olusmadı ; sabaları bazen oluyor ama oda cabuk geciyor su an bir problem yok gibi yarın doktor kontrolum var insallah keseyi gorucez.
ben iki gun gecince bhcg baktırmıstım ve degerim 124 cıkmıstı .

ıyı aksamlar esmer..

özbek endıse etme canım hıc dua et hakkınızda hayırlısını dıle. gec dollenmedır muhtemelen o kadar cok varkı etrafımda hastanelerde konusuyorum ınsanlarla satımız tutuyor ama bazılarında embrıyo bıle gorunmuyor sebep gec dollenme bır sorun degıl yanı. ıcını ferah tutkı melegın ıcınde buyusun serpılsın

ben adet gunum 1gun gece test yaptırdım 14000 lerde cıkmıstı anında dollenmıs..

bu arada dun doktora gıttım bebgım 10,6 mm ıken 13 mm olmus teyzelerı bası oyle bır bellıkı kuzumun

5+4 de gördük canım keseyi iki hafta sonra gel dedi tekrar 7+3 dede kalp için bakıcak
canım hayırlı olsun gebeliğin keseyi alttanbakarakmı gördü yoksa karındanmı?
ayy işte bende bundan korkuyorum keseyi de görmeden söyledik herkese((
bizde canım aynen dayanamadık ilkte inanamadık 6 yıl aradan sonra tedavisiz olunca bugünde doktor karından ultrasonla baktı kese gözükmedi salı tekrar çağırdı inşallah görürüz
uklacım senin degerin kaç çıkmıştı

canım meraba nasılsın taze annecik :CüvCüv:

slm kizlar ben hala doktora gidemedimmafoldumben ne kadarlik hamile oldugumu bile bilmiyorum. pazartesi gidicem doktora bakalim hayirlisi insallah hersey yolundadir.

canım ben telefonda öğrendim...dünde sağlık ocağına gidiyim hem de kayıdımı yaptırıryım dedim kan veerdim sonucu alamadım sistemleri bozulmuş...ptesi gidicem ama dr

slm kizlar ben hala doktora gidemedimmafoldumben ne kadarlik hamile oldugumu bile bilmiyorum. pazartesi gidicem doktora bakalim hayirlisi insallah hersey yolundadir.

ben de gidemedim canım ptesi ben de gidicem

inşllh keseyi görürsün

kızlar ben kaçıyorum görüşürüzzz

maşallahhhh
benimde değerim regl 1 gün geçince 274 dü bizde 7,5 mm dik en sonn

görüşürüz ukla bebişe iyi bak :))

kızlar web beebe k online dr var ona sormuştum ne zaman dr gideyim diye degerimi yazıp 6.ve 7. hafta hem keseyi hem kalbi görürüsünüz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…