D
daemon
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi daemon
geldım komsum geldımm.. sana msn vermıstım eklesene benı. ısıkların ordan ınınce canım
kızlar ıyı seyler dusunup ıyı seyler yasaylım..
bende bugun bı denge probemı var sankı tansıyonum sureklı oynuyor galıba:S
3 gün geçince 67.4
hah tam üstüne bastın benimde migrenim var ama çok şükür hamileliğimi öğrendiğimden beri başım hiç ağrımıyorrr stresmi yapıyordum acaba ondanmı tutuyordu diyordum bende, başın ağrıyınca mutlaka uyu e tabi çalışmıyorsan
kaçıncı haftan ? Dr a sordunmu ilaç pek etkilemiyor hemde hiçç zaten
ılık duş al gözüne bandlar varya onlardan tak sakinleştirici gibi bitki çayları var
onlardsan iç ama dr a danış mutlakaa
canım hayırlı olsun gebeliğin keseyi alttanbakarakmı gördü yoksa karındanmı?5+4 de gördük canım keseyi iki hafta sonra gel dedi tekrar 7+3 dede kalp için bakıcak
bizde canım aynen dayanamadık ilkte inanamadık 6 yıl aradan sonra tedavisiz olunca bugünde doktor karından ultrasonla baktı kese gözükmedi salı tekrar çağırdı inşallah görürüzayy işte bende bundan korkuyorum keseyi de görmeden söyledik herkese((
uklacım senin degerin kaç çıkmıştı
tatlım dr la konuştunmu hiç ?? geç döllenme seninkisi sanırım ondan düşüktür
günlük iki kat artış gösteriyor testler,gerçi ben 1 kez yaptırdım sonrada keseyi görmeye gittik 1500 ü geçince değerin kese gözüküyormuş drum öle demişti bana
kan testimi yaptırdım 5 gün sonra gel keseye bakalım demişti.
slm kizlar ben hala doktora gidemedimmafoldumben ne kadarlik hamile oldugumu bile bilmiyorum. pazartesi gidicem doktora bakalim hayirlisi insallah hersey yolundadir.
canım hayırlı olsun gebeliğin keseyi alttanbakarakmı gördü yoksa karındanmı?
bizde canım aynen dayanamadık ilkte inanamadık 6 yıl aradan sonra tedavisiz olunca bugünde doktor karından ultrasonla baktı kese gözükmedi salı tekrar çağırdı inşallah görürüz
canım meraba nasılsın taze annecik :CüvCüv:
ıyı aksamlar esmer..
özbek endıse etme canım hıc dua et hakkınızda hayırlısını dıle. gec dollenmedır muhtemelen o kadar cok varkı etrafımda hastanelerde konusuyorum ınsanlarla satımız tutuyor ama bazılarında embrıyo bıle gorunmuyor sebep gec dollenme bır sorun degıl yanı. ıcını ferah tutkı melegın ıcınde buyusun serpılsın
ben adet gunum 1gun gece test yaptırdım 14000 lerde cıkmıstı anında dollenmıs..
bu arada dun doktora gıttım bebgım 10,6 mm ıken 13 mm olmus teyzelerıbası oyle bır bellıkı kuzumun
kızlar ben kaçıyorum görüşürüzzz
canım hayırlı olsun gebeliğin keseyi alttanbakarakmı gördü yoksa karındanmı?
evet canım alttan baktı ama kısa süre hemen bıraltı keseyi görünce