Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eczaneye gidince hamile için olanını ver derim.yoksa benim doktor gerek yok der..
canım sen hemşieymişsin. bilirsin bukonuları önce sen de bi araştır. için rahat olsun. kaç eczacıya sordum maalesef çok yetersizler. karaciğer mi o ne diyolar bazıları.
evet bende onu dicektim.meslek hemşire diyor.senin bilmen lazım
kıs iyi ki mühedisim ha araştırmadan edemiyom :roflol::roflol::roflol:
kızlar çıkıyorum ben sonra görüşürüz.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
blac bu arada tetanoz soruna cevap yazdım inş görmüşsündür
kızlar çıkıyorum ben sonra görüşürüz.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
blac bu arada tetanoz soruna cevap yazdım inş görmüşsündür
bende çıkayım bari zaten kimse yok konuşan da yok:umursamaz:
ya akşama misafir geliyomuş...eşimin eniştesi ve amcası....eşin kaçta evde olur demişler.6 da demiş.tamam 6 da ordayız demişler.bre mübarekler.6 da gelecem ama 5 dk dinlencem sonra yemek yicem herhalde.çalışanında hiç halinden anlamıyolar.şimdi açmı gelcekler tokmu? bu kadın hamile yemek hazırlayabilirmi?lmaz:
ben geldim
ben geldim
ya akşama misafir geliyomuş...eşimin eniştesi ve amcası....eşin kaçta evde olur demişler.6 da demiş.tamam 6 da ordayız demişler.bre mübarekler.6 da gelecem ama 5 dk dinlencem sonra yemek yicem herhalde.çalışanında hiç halinden anlamıyolar.şimdi açmı gelcekler tokmu? bu kadın hamile yemek hazırlayabilirmi? diyen yok yaaaaaaaaalmaz:
sen onu diyon bizim burda kaplıca var eşim dışarı çıktı tekrar geri geldi eyvah misafir geldi neeee kim ya dedim bi tane merabalaştığı bi çocuk uzakta oturuyolar abisi annesi geldi geri zekalılar tanımam etmem 2 gün kaldılar arsızlar eşimde tanımıyolmaz::mymeka:
sen onu diyon bizim burda kaplıca var eşim dışarı çıktı tekrar geri geldi eyvah misafir geldi neeee kim ya dedim bi tane merabalaştığı bi çocuk uzakta oturuyolar abisi annesi geldi geri zekalılar tanımam etmem 2 gün kaldılar arsızlar eşimde tanımıyolmaz::mymeka: