2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

allah bozmasın :asigim: ama erkek koç osa biraz daha zor oluyo dedim zaten

aminnn allah herkese oleee koca nasıp etsınnopuyorumnanaktan

boşayın yenısını alın demıyorum heee yasakkelime sadece herkesınkı ole anlayıslı olsun degılsede yenı evleneceklerede kı aramızda sanırsam yoktur ama allah bolesını nasıp etsın

yengeç:duyarlı,sevimli,iyi kalpli,becerikli,zeki,iyi bir yuva kurucu,heyecanlı,dağınık,çabuk sinirlenir,bağışlamaz,cin fikirli,sert görünüşlü ama yumuşak,sevdiğine bağlı ilkesi:hissediyorum bunlarıda bardağımdan okudum yazdım kızlar ben az çıkayımda gelicem:a015:

kızlar herkes bebegının agırlıgını yazabılırmı ben cok merak edıyorum ben daha ogrenmedım bebegımın kılosunu bıde kac kılo aldınız suana kadar
30+5 haftalıkken 1610 gramdı annesinin kuzusu 11 kilo aldım sadece basket topu gibi göbüş çıktı o kadar

kızlar ben kaçar size hoş sohpetler arkadaşa kahve içmeye gidecemde

bu sitede bağımlılık yapıyo ha başından kalkabilsem gidecemde

geçmi doğum gününüzü kutlarım kızlarr :içelim: :teytey: :teytey: hihoyyyt
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan tesekkur ederımm
bu arada paylasıyımmm :

Yengeç burcunda doğan çocuk da bu burcun yetişkin mensuplarından çok farklı sayılmaz aslında. Duyarlı, kolay ağlayıp kolay gülen, sevdiklerinin yanında konuşkan ve neşeli bir çocuktur o. Sevilmeye ihtiyaç duyar. Ona karşı gerektiği kadar sevecen davranırsanız kendine güvenmesini sağlayabilirsiniz. Güvende olduğunu, sevildiğini ve önemsendiğini bildiği zaman mutlu olur, aksi halde hislerini içine atar ve hiç konuşmadan oturur. Hayal gücü çok gelişmiştir. Masal dinlemeye bayılır. Uyumadan önce güzel masallar dinlemeyi çok seven bu çocuk kendi de masallar uydurabilme yeteneğine sahiptir.
Bir Yengeç çocuğunun yeterli ilgi ve sevgiyle büyümesi çok önemlidir, aksi takdirde büyüdüğünde insanlara güvenmeyen, kendini göstermekten çekinen, şüpheci biri olabilir.

kızlar ben bilmiyorum kaç kg haftaya carsamba kontrolum var o zama öğrenicem ama 24 haftalıkken 780 gr dı D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…