2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

slm kızlar bişey sorcam tetonoz aşısı oldunuzmu yaa benım ıkıncı bu aşıyı oluşum cok fena oluyorum yaaa ağrıdan sizinde oyle oluyor mu?

ben geldiiiimmmmmmmmmmm ooo herkes burda bakıyorummmmmmm hemen alayım haberleri

esım yengec burcu sabretse 8 temmuzda dogursam ona hedıye aramam ahanda sana cocuk yaptım derım artık :))) ama yengec erkegı hakkaten cok sekerr yaaa:asigim:

bende yengeç burcuyum bende kızım 12 ağustosta doğdu ya başak mı aslan mı oluyoguclubacismile

ben koç oğlum ikizler evde savaş çıkacak :mymeka:

bakımlı bi gelim arıyorum da şekerim bayanssulusmile

annem bende bakımlı gelın alcam da cok kokos olmasınnn bu arada gelın alcam dıyınce oglusum gunun ılk tepıgını attı sukurler olsun hosuna gıttı bu konu sanırım heheboshayallersmile

slm kızlar bişey sorcam tetonoz aşısı oldunuzmu yaa benım ıkıncı bu aşıyı oluşum cok fena oluyorum yaaa ağrıdan sizinde oyle oluyor mu?

bende ikinciyi vurunduğumda üçgün kolumu kaldıramadım ikinci birinciden biraz ağır oluyor

ben olmuştum hemde 2 kere ilk olduğumda felaket ağrı oluyo üstüne yatamamıştım 2. de o kadar olmuyoopuyorumnanaktan

kızlar tetenoz aşısı olmayı mutlaka tavsiye ediyorum

ben olmuştum hemde 2 kere ilk olduğumda felaket ağrı oluyo üstüne yatamamıştım 2. de o kadar olmuyoopuyorumnanaktan

evet birincisi daha kotuydu ama toplam 5 doz yapılıyormuş daha 3 doz var yani:roflol:

canım benim ikisi de hafif geçti ya da ben öyle sandım. hatta ikincisinde evi süpürüp silmek zorunda kalmıştım. sevgili kayınvalidem misafirimdi de sağolsun :umursamaz:

bende koç burcuyum oğluşum ikizler burcu olacak öyle olunca evde savaşmı çıkıyor kıss korkutma benisositososito

benim eşimde ikizler ya bişey olmaz bilmem bizim evde savaş çıkmıyo canım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…