2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

30+5 haftalıkken 1610 gramdı annesinin kuzusu 11 kilo aldım sadece basket topu gibi göbüş çıktı o kadar

canım benım maaşallah bende 11 kılo aldım ebeler nekadar sanslısın dıyor sadece gobek var dıyor bebişlerimiz bizi düşünüyolar alkisalkisalkis

maşşallahh bebişine :nazar: :nazar: :nazar:
ben haftaya 29 haftalık olcam perşembeye gidcem.du bakiym nolcak

bende gıdıcem cok merak edıyorum bebeşimi yaaaa annelik cok guzel bi duygu bu anneler gununu anne olarak gecırıcez yaşasıııınkaydirigubbakcemile2

maşşallahh bebişine :nazar: :nazar: :nazar:
ben haftaya 29 haftalık olcam perşembeye gidcem.du bakiym nolcak

benım gecen cuma 1045 gr ve 34 cm dı olculerı...1 hafta gectı uzerınden neredeyse ve sonrakı kontrole 1 haftamız daha var...sanırım bır aksılık gorunmezse 1600 lerde falan oluruz bızde :gitme:

sağol canım.doktorumda 12 gün önde gidiyo dedi...bidaha ayın 24 ünde gitcez.eşim ozaman gelcekte..arası çok uzun olcak ama napalım.29 haftalıkken 7 kilo almıştım.şimdi bilmiyorum....ama hergün süt içip ceviz yemekten bıktıııııııımmmmmmmmmm

bende gıdıcem cok merak edıyorum bebeşimi yaaaa annelik cok guzel bi duygu bu anneler gununu anne olarak gecırıcez yaşasıııınkaydirigubbakcemile2

evet benim ikinci bebişim olcak.kızım 5 yaşında inanki dört gözle bekliyo.kardeşini.hepimizin sevinci ayrı ayrı Allah hepimizi sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin.tez zamanda ayağa kalkmamızı sağlasın Rabbim opuyorumnanaktan

kızlar sizlerle şu bilgiyi paylaşmadan edemiyeceğim bebişlerinizin kilo almasını istiyosanız ballı çerez var marketlerde kavanızda satılıyo ondan alın içinde yok yok arı sütü bilem var günde bi kaşık alın bakın bebişler nasıl kilo alacak buda benden size

sağol canım.doktorumda 12 gün önde gidiyo dedi...bidaha ayın 24 ünde gitcez.eşim ozaman gelcekte..arası çok uzun olcak ama napalım.29 haftalıkken 7 kilo almıştım.şimdi bilmiyorum....ama hergün süt içip ceviz yemekten bıktıııııııımmmmmmmmmm

zaten bebişimi son gordugumde parmagı agzındaydı içime sokasım geldi yaaaaa

evet benim ikinci bebişim olcak.kızım 5 yaşında inanki dört gözle bekliyo.kardeşini.hepimizin sevinci ayrı ayrı Allah hepimizi sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin.tez zamanda ayağa kalkmamızı sağlasın Rabbim opuyorumnanaktan

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım amin

benım gecen cuma 1045 gr ve 34 cm dı olculerı...1 hafta gectı uzerınden neredeyse ve sonrakı kontrole 1 haftamız daha var...sanırım bır aksılık gorunmezse 1600 lerde falan oluruz bızde :gitme:

ben ayda 1 gidiyorum hayatım.en son gittiğimde 25 haftalıktım işte.780 gr dı mirmirmirmir

kızlar sizlerle şu bilgiyi paylaşmadan edemiyeceğim bebişlerinizin kilo almasını istiyosanız ballı çerez var marketlerde kavanızda satılıyo ondan alın içinde yok yok arı sütü bilem var günde bi kaşık alın bakın bebişler nasıl kilo alacak buda benden size

biz almıycaz bebekler alacak dımı ?? sempatiksalakcinni ole bı formulu varsa sımdı cıkıp alıcam hehe

ben ayda 1 gidiyorum hayatım.en son gittiğimde 25 haftalıktım işte.780 gr dı mirmirmirmir
masallah masallahh:nazar:
benıum gecen haftakı kılosu normaldı hatta ortalama 28.haftanın sonunda 1050 gr onerılıyor zaten benımkı 28+3 te 1045 tı yanı tam nokta atısı yapıyoruz...ama benım preeklampsı rıskım var...bebegın gelısımını etkıleyebılır heran dıkkat etmezsek...o benı cok korkutuyor son 3 ay kabus donem resmenmafoldumben

be cevizi ağzıma süremiyoum ya :1no2:

saol canım onerın ıcın ben bı bakayım bebeşim kac kılo ondan sonra uygularız 29 haftalıgım 11-12 kılo aldım daha fazla alırsam top gibi yuvarlancam heralde

X