- 24 Aralık 2009
- 1.242
- 0
- Konu Sahibi daemon
- #81.661
benimki 29 haftalıkken 1620 gr.dı canım....
maşşallahh bebişine
ben haftaya 29 haftalık olcam perşembeye gidcem.du bakiym nolcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki 29 haftalıkken 1620 gr.dı canım....
30+5 haftalıkken 1610 gramdı annesinin kuzusu 11 kilo aldım sadece basket topu gibi göbüş çıktı o kadar
kızlar ben bilmiyorum kaç kg haftaya carsamba kontrolum var o zama öğrenicem ama 24 haftalıkken 780 gr dı D:
kızlar ben kaçar size hoş sohpetler arkadaşa kahve içmeye gidecemde
maşşallahh bebişine
maşşallahh bebişine
benimde 25 haftalıkken 780 di mafoldumben
bende gıdıcem cok merak edıyorum bebeşimi yaaaa annelik cok guzel bi duygu bu anneler gununu anne olarak gecırıcez yaşasıııınkaydirigubbakcemile2
evet benim ikinci bebişim olcak.kızım 5 yaşında inanki dört gözle bekliyo.kardeşini.hepimizin sevinci ayrı ayrı Allah hepimizi sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin.tez zamanda ayağa kalkmamızı sağlasın Rabbim opuyorumnanaktan
benım gecen cuma 1045 gr ve 34 cm dı olculerı...1 hafta gectı uzerınden neredeyse ve sonrakı kontrole 1 haftamız daha var...sanırım bır aksılık gorunmezse 1600 lerde falan oluruz bızde :gitme:
kızlar sizlerle şu bilgiyi paylaşmadan edemiyeceğim bebişlerinizin kilo almasını istiyosanız ballı çerez var marketlerde kavanızda satılıyo ondan alın içinde yok yok arı sütü bilem var günde bi kaşık alın bakın bebişler nasıl kilo alacak buda benden size
masallah masallahhben ayda 1 gidiyorum hayatım.en son gittiğimde 25 haftalıktım işte.780 gr dı mirmirmirmir
sağol canım.doktorumda 12 gün önde gidiyo dedi...bidaha ayın 24 ünde gitcez.eşim ozaman gelcekte..arası çok uzun olcak ama napalım.29 haftalıkken 7 kilo almıştım.şimdi bilmiyorum....ama hergün süt içip ceviz yemekten bıktıııııııımmmmmmmmmm
kızlar sizlerle şu bilgiyi paylaşmadan edemiyeceğim bebişlerinizin kilo almasını istiyosanız ballı çerez var marketlerde kavanızda satılıyo ondan alın içinde yok yok arı sütü bilem var günde bi kaşık alın bakın bebişler nasıl kilo alacak buda benden size