Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim ikisi de hafif geçti ya da ben öyle sandım. hatta ikincisinde evi süpürüp silmek zorunda kalmıştım. sevgili kayınvalidem misafirimdi de sağolsun :umursamaz:
ben olmuştum hemde 2 kere ilk olduğumda felaket ağrı oluyo üstüne yatamamıştım 2. de o kadar olmuyoopuyorumnanaktan
bende koç burcuyum oğluşum ikizler burcu olacak öyle olunca evde savaşmı çıkıyor kıss korkutma benisositososito
ahanda bende koçummmmm :1shok:
benim eşimde ikizler ya bişey olmaz bilmem bizim evde savaş çıkmıyo canım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben bi ara annelerden duymuştum koç burcu olan annelerle ikizler bebeklerin arası gergin oluyomuş biraz :mymeka:
sen koç kociş yengeç nasıl anlaşıyosunuz. aferim kız. benim babam koç annem yengeç evde savaş çıkardı :roflol: erkeği daha fenadır sanırım.
senin burcunun ne olduğu önemli?
canım hemşire dedı bazıları bukadar agrı cekmıyor kışıden kışıye değişiyormuş sen şanslısın yani sabaha kadar uyuyamadım ben
ben bi ara annelerden duymuştum koç burcu olan annelerle ikizler bebeklerin arası gergin oluyomuş biraz :mymeka:
sen koç kociş yengeç nasıl anlaşıyosunuz. aferim kız. benim babam koç annem yengeç evde savaş çıkardı :roflol: erkeği daha fenadır sanırım.
senin burcunun ne olduğu önemli?
h.bulduk seker annişler bende ikizlerim kızım ya ikizler ya yengeç olcak inş..
yengeç:jeyyar:
bırı ates bırı su burcu... ben cok cırlıyorum bazen kaynanama vs sınırlenıp ama esım hep alttan aldıgından ben utanıp susuyorum yanı su atesı bızde sonduruyor :)) ama asıgım napıyımmm :asigim::asigim::asigim:
olumunekankayizsmile
19 nisan niyeki falımıza mı bakacaksın kıssskaydirigubbakcemile3koç hanımlar doğum tarihiniz nedir?
yengeç olur inşaallahhhhhhhh:Saruboceq:
bırı ates bırı su burcu... ben cok cırlıyorum bazen kaynanama vs sınırlenıp ama esım hep alttan aldıgından ben utanıp susuyorum yanı su atesı bızde sonduruyor :)) ama asıgım napıyımmm :asigim::asigim::asigim:
19 nisan niyeki falımıza mı bakacaksın kıssskaydirigubbakcemile3