ben kız bebiklere sordum zaten :roflol:
slm hamişler muhabbetiniz bol olsun
puhahaha delikafadulden delikafadulden hay Sen çok yaşa emi :dance: şimdi gülüşümü odadakiler duyacak ne oluyo dicekler
yok kuzum normal anlattın sorun yok :) 29 hazıranda tam mıyadında oluyor bebısım..ama o tarıhte dogma olasılıgı normal dogumsa sadece %3 mu neymıs...yanı artı eksı 1 hafta ıcınde dogurma olasılıgın daha bı yuksek...benımde muhtemel sezaryan olacak dogumum yuksek tansıyonum vs var cunku...ama erkek bebekler normal dogumsa hep gece kalıo kı benımde oglusum olacak bakalım ...yengec burcu olsunda ne olursa olsun ıkızler ıstemem delikafadulden
slm hamişler muhabbetiniz bol olsun
mrhbalar herkese........
yok kuzum normal anlattın sorun yok :) 29 hazıranda tam mıyadında oluyor bebısım..ama o tarıhte dogma olasılıgı normal dogumsa sadece %3 mu neymıs...yanı artı eksı 1 hafta ıcınde dogurma olasılıgın daha bı yuksek...benımde muhtemel sezaryan olacak dogumum yuksek tansıyonum vs var cunku...ama erkek bebekler normal dogumsa hep gece kalıo kı benımde oglusum olacak bakalım ...yengec burcu olsunda ne olursa olsun ıkızler ıstemem delikafadulden
bayanssulusmile
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaeben de zaten şampuanı sordum bi de pişik kremini oje falan değil yani. bilmişler sizilmaz:
ticker yapmadım 32 haftalık hamişim hemde üçüncü çocuk yani anlayacağın biz ilkleri atlattık
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ben de zaten şampuanı sordum bi de pişik kremini oje falan değil yani. bilmişler sizilmaz:
yok kızım ben öyle şeylere kafayı takıpta küsmem valla bunu doktor dedi bende hakkatten mi diye muhasebeci ile görüştüm evet dedi sana söyledim ki işine yarar diye neyse sen bi doktora sorda olursa olur olmazsa olmaz napalımguclubacismile
geliyorum o dilini kesmeye :mymeka:
delikafadulden
sorucam bıdanem haftaya ıstanbulda kendı doktorumda olcam muhakkak muhasebeyede ugrayarak sorucam keske olsa var y aaa o gunde dedım sana ne dua ederımmmolumunekankayizsmile
aycanım bende ikizler burcundan bebek istemiyodum ama benim ikizler burcuna geliyo bebiş ama erkek bebekte engüzel burç yengeç burcu ben çin takvimini uygulamıştım böyle denk geldi kısmet