2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

ben de zaten şampuanı sordum bi de pişik kremini oje falan değil yani. bilmişler sizi lmaz:

aycanım bende ikizler burcundan bebek istemiyodum ama benim ikizler burcuna geliyo bebiş ama erkek bebekte engüzel burç yengeç burcu ben çin takvimini uygulamıştım böyle denk geldi kısmet

:dance: Sağlıkla doğar inşallah evlatlarımız

canım bizim hastanede 2 kadın doğum doktoru var.birisi 38 haftalıkken bebeği sezeryanla alıyo,öbürü 40 hafta bekliyo.....bende sezeryan olcam doktoruma söyledim

ticker yapmadım 32 haftalık hamişim hemde üçüncü çocuk yani anlayacağın biz ilkleri atlattık

Masallah canim bende senden bi eksigim ikinci bekliyorum ...
Ötekiler kac yasinda cinsiyetleri ne ucuncu ne olucak (ikinci adimi merakli melahat koyucam:roflol:)
Bende yarim tam 32 haftalik olucam aramizda 1- gun var sanirim o zaman.
Lutfen ticker yap sende satima yakin birini görmek isterim yaaa zemuszemus

sorucam bıdanem haftaya ıstanbulda kendı doktorumda olcam muhakkak muhasebeyede ugrayarak sorucam keske olsa var y aaa o gunde dedım sana ne dua ederımmmolumunekankayizsmile

geliyorum o dilini kesmeye :mymeka:

gelemiyoki gelemiyoki benim kızım doğuştan makyajlı sen almazsın bende vermemdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

sorucam bıdanem haftaya ıstanbulda kendı doktorumda olcam muhakkak muhasebeyede ugrayarak sorucam keske olsa var y aaa o gunde dedım sana ne dua ederımmmolumunekankayizsmile

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan

aycanım bende ikizler burcundan bebek istemiyodum ama benim ikizler burcuna geliyo bebiş ama erkek bebekte engüzel burç yengeç burcu ben çin takvimini uygulamıştım böyle denk geldi kısmet

esım yengec burcu sabretse 8 temmuzda dogursam ona hedıye aramam ahanda sana cocuk yaptım derım artık :))) ama yengec erkegı hakkaten cok sekerr yaaa:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…