Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:dance: Sağlıkla doğar inşallah evlatlarımız
dönüşte de sana uğruycam Çok üzgünüm çoook
esım yengec burcu sabretse 8 temmuzda dogursam ona hedıye aramam ahanda sana cocuk yaptım derım artık :))) ama yengec erkegı hakkaten cok sekerr yaaa:asigim:
bakımlı bi gelim arıyorum da şekerim bayanssulusmile
slm kızlar bişey sorcam tetonoz aşısı oldunuzmu yaa benım ıkıncı bu aşıyı oluşum cok fena oluyorum yaaa ağrıdan sizinde oyle oluyor mu?
slm kızlar bişey sorcam tetonoz aşısı oldunuzmu yaa benım ıkıncı bu aşıyı oluşum cok fena oluyorum yaaa ağrıdan sizinde oyle oluyor mu?
uğra buyurr gel hayatım.bir kahve içeriz sütlümü sademi? sempatiksalakcinni delikafadulden
ben geldiiiimmmmmmmmmmm ooo herkes burda bakıyorummmmmmm hemen alayım haberleri
ben koç oğlum ikizler evde savaş çıkacak :mymeka:
sütlü kuvvetimi toplamam lazım.
aslan burcuuubende yengeç burcuyum bende kızım 12 ağustosta doğdu ya başak mı aslan mı oluyoguclubacismile
ben koç oğlum ikizler evde savaş çıkacak :mymeka:
ben olmuştum hemde 2 kere ilk olduğumda felaket ağrı oluyo üstüne yatamamıştım 2. de o kadar olmuyoopuyorumnanaktan
bende koç burcuyum oğluşum ikizler burcu olacak öyle olunca evde savaşmı çıkıyor kıss korkutma benisositososito