2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

tamam ben de 28.06.2010..Bu zaten normal doğum tarihi.tahminde olsa öyle...Sen Temmuza kalmazsın ama erkekse 9 ay 10 gün olduğu için kalabilirsin.Ama benim ilk doğum sezeryan oldu.Sezeryanda normal doğum tarihinden 10 gün veya 1 hafta önce bebek alınır.1 hafta öncesi 20 haziran oluyor.işte.............. biraz karışıkmı anlattım bilmiyorumkismile

sezeryanla doğum yapanlar doğru dimi tarifim?

hakkatten o güzel tenine niye kozmetik sürüyonuz be bebeklerin kozmetiği banyodur aferin kız sana ben ne bebe yağı aldım ne de başka bişey :hulya:

ne yalan söylim kızımda bende bebe yağı almadım.sadece dalinin şampuanı vardı birde pişik kremi.zaten ciltleri taptaze bebe yağına ne gerek var.akannehir

Ayni canimya hatta bugun daha kotuyum burnumda tikanmaya basladi:kedi:

Yeni gelenler hosgeldi kizlar.
Ben bi ara vardim tel arasi verdim.Kayinvalide turkiyede onunla konustum ...

ballı zencefil ballı zencefil 100 de 100opuyorumnanaktan

Ayni canimya hatta bugun daha kotuyum burnumda tikanmaya basladi:kedi:

Yeni gelenler hosgeldi kizlar.
Ben bi ara vardim tel arasi verdim.Kayinvalide turkiyede onunla konustum ...

O zamam bol meyve ve C vitamini. sen şifayı kapmışın. ağır geçmese bari olumunekankayizsmile

valla bilmiyorum ben muhasebeci ile bire bir konuştum öyle dedi kafamdan uydurmadım ya neden böyle bişey olmasın sigortanın bi yararıdır belkibilmiyorumkismile

canımm sen uydurdun demıyorum..sakın yanlıs anlama bende aratırıyorum hala konuyu ve alakasız bır doktorun yanı kurum doktorunun sadece soyledıgını yazdım...o acaba umut hastanesı musterı cekmek ıcınmı oyle yapıyor demeye getırmıs azıcık o....yanı sonucta hastane parasını aldıktan sonra sen ugras dur ssk dan paranı almaya vermezlersede yandı gulum keten helva olayı demıs...
bana gorede anlatırken sana eksık verılen bır bılgı varkı oda su ssk anlasması olan bır hastane zaten ındırım yapıyor mesela medıpol hastanesı 2500 tl lık sezeryanı 1500 e normalıde 900 e yapıyor ssk sı olana...ama sıfa nın hıc anlasması yok neyse rakanm 5000 mı 5000 ı oduyorsun...ssk zaten anlasması olmadıgı bır yerde dogum yapınca neden karsılasın ucretı benım anlastıgım yerde dogursaydın demezmı..eger tamamınıda gerı odeyecekse o zaman ındırımın ne anlamı kaldı zaten ssk lıya tum anlasmalı hastaneler bedava dogum yapmazmı ? bı yerı ya ben eksık anlayıp anlattım ya sana anlatılandada eksık bır yan var...yoksa sana asla sen uyduruyorsun demedım uzulurum sonraaa:1no2:

sezeryanla doğum yapanlar doğru dimi tarifim?

Ben sezeryanla dogum yaptim ama son ana kadar normal dogum yapmayi bekledim.Oglum sat tarihinden 5 gun sonra dogdu sezeryan olucami bilseydim beklemezdim o kadar :eek:lmaz:

ne yalan söylim kızımda bende bebe yağı almadım.sadece dalinin şampuanı vardı birde pişik kremi.zaten ciltleri taptaze bebe yağına ne gerek var.akannehir

boşverin zaten bende dalin v.s şampuan aldım pişik kremini olduğu için aldım doktor en iyisi bu dedi o fayda etmedi bende hep yıkadım kuruladım öyle geçmiştiopuyorumnanaktan

Ben sezeryanla dogum yaptim ama son ana kadar normal dogum yapmayi bekledim.Oglum sat tarihinden 5 gun sonra dogdu sezeryan olucami bilseydim beklemezdim o kadar :eek:lmaz:

yok benim doğum sezeryan olacağı önceden karar verilmişti.onun için sordum

sezeryan olmadım ama teorik olarak % 100 doğru kuzum. almazlarsa kendi çıkar sonaÇok üzgünüm çoook

puhahaha delikafadulden delikafadulden hay Sen çok yaşa emi :dance: şimdi gülüşümü odadakiler duyacak ne oluyo dicekler

tamam ben de 28.06.2010..Bu zaten normal doğum tarihi.tahminde olsa öyle...Sen Temmuza kalmazsın ama erkekse 9 ay 10 gün olduğu için kalabilirsin.Ama benim ilk doğum sezeryan oldu.Sezeryanda normal doğum tarihinden 10 gün veya 1 hafta önce bebek alınır.1 hafta öncesi 20 haziran oluyor.işte.............. biraz karışıkmı anlattım bilmiyorumkismile
yok kuzum normal anlattın sorun yok :) 29 hazıranda tam mıyadında oluyor bebısım..ama o tarıhte dogma olasılıgı normal dogumsa sadece %3 mu neymıs...yanı artı eksı 1 hafta ıcınde dogurma olasılıgın daha bı yuksek...benımde muhtemel sezaryan olacak dogumum yuksek tansıyonum vs var cunku...ama erkek bebekler normal dogumsa hep gece kalıo kı benımde oglusum olacak bakalım ...yengec burcu olsunda ne olursa olsun ıkızler ıstemem delikafadulden

canımm sen uydurdun demıyorum..sakın yanlıs anlama bende aratırıyorum hala konuyu ve alakasız bır doktorun yanı kurum doktorunun sadece soyledıgını yazdım...o acaba umut hastanesı musterı cekmek ıcınmı oyle yapıyor demeye getırmıs azıcık o....yanı sonucta hastane parasını aldıktan sonra sen ugras dur ssk dan paranı almaya vermezlersede yandı gulum keten helva olayı demıs...
bana gorede anlatırken sana eksık verılen bır bılgı varkı oda su ssk anlasması olan bır hastane zaten ındırım yapıyor mesela medıpol hastanesı 2500 tl lık sezeryanı 1500 e normalıde 900 e yapıyor ssk sı olana...ama sıfa nın hıc anlasması yok neyse rakanm 5000 mı 5000 ı oduyorsun...ssk zaten anlasması olmadıgı bır yerde dogum yapınca neden karsılasın ucretı benım anlastıgım yerde dogursaydın demezmı..eger tamamınıda gerı odeyecekse o zaman ındırımın ne anlamı kaldı zaten ssk lıya tum anlasmalı hastaneler bedava dogum yapmazmı ? bı yerı ya ben eksık anlayıp anlattım ya sana anlatılandada eksık bır yan var...yoksa sana asla sen uyduruyorsun demedım uzulurum sonraaa:1no2:

yok kızım ben öyle şeylere kafayı takıpta küsmem valla bunu doktor dedi bende hakkatten mi diye muhasebeci ile görüştüm evet dedi sana söyledim ki işine yarar diye neyse sen bi doktora sorda olursa olur olmazsa olmaz napalımguclubacismile

yok benim doğum sezeryan olacağı önceden karar verilmişti.onun için sordum

Canim arastirmalarda bile Almanya en az sezeryan dogum yapan yer gozukuyo.Turkiye ise bastakilerden sezeryan dogum sirasinda.
Burda kimseye dogumdan önce sezeryan yap denilmiyo.Son ana kadar bekletiyolar hep eger son anda kesin sezeryan yapilmasi gerekiyosa yapiyolar yoksa hemen hemen herkes normal dogum yapiyo.
Benim oglusum buyuktu(4..40 gr) ve agrilarim oldugu halde acilma olmamisti o yuzden sezeryan oldum boshayallersmile

X