2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

bazı cadılar düngece niye gelmediler aceb bide saat ayarlıyolar kaçaklar:dilcikar:

sinatra hastahane işini ne yaptın konuşdun mu muhasebeci ilebilmiyorumkismile

aramızda 1 gun var aslında...neden 20 hazıran dıyor kı doktorun..tamam benımde 15 hazıran-13 temmuz arası bır gunde olacak dogumum ama ne bılıyım 20 hazıranda cok erken geldı sımdı telas yaptım eyvahedigeldismile

senin sat tarihine göre tahmini doğum tarihin ne zaman tam olarak?

geliyo tomatolar :tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:

:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bu da sana:dance::hooray:

sinatra hastahane işini ne yaptın konuşdun mu muhasebeci ilebilmiyorumkismile

malesef henuz yanıt alamadım...onumuzdekı hafta zaten kontrolum var gıttıgımde artık sorucam ..dun aksama kadar mısafırım vardı zaten kımıldayamadım bugunde yorgunlukla cebellesıp bı yandanda bebısımın kıpırtılarına takıldım :KK43: ama esımın calıstıgı yerdekı doktor oyle bırseyın olması sacma demıs...hastane sonucta kasasını doldurucak ya sen alamazsan parayı demıs ...vs vs konu ama ıhmal etmeyecegım bı konu yerimseniben

malesef henuz yanıt alamadım...onumuzdekı hafta zaten kontrolum var gıttıgımde artık sorucam ..dun aksama kadar mısafırım vardı zaten kımıldayamadım bugunde yorgunlukla cebellesıp bı yandanda bebısımın kıpırtılarına takıldım :KK43: ama esımın calıstıgı yerdekı doktor oyle bırseyın olması sacma demıs...hastane sonucta kasasını doldurucak ya sen alamazsan parayı demıs ...vs vs konu ama ıhmal etmeyecegım bı konu yerimseniben

ne konusu ben kaçırmışım galiba

kızlar bebişlerinize hangi maka kozmetik ürünleri alacaksınız?

valla bilmiyorum ben muhasebeci ile bire bir konuştum öyle dedi kafamdan uydurmadım ya neden böyle bişey olmasın sigortanın bi yararıdır belkibilmiyorumkismile

tamam ben de 28.06.2010..Bu zaten normal doğum tarihi.tahminde olsa öyle...Sen Temmuza kalmazsın ama erkekse 9 ay 10 gün olduğu için kalabilirsin.Ama benim ilk doğum sezeryan oldu.Sezeryanda normal doğum tarihinden 10 gün veya 1 hafta önce bebek alınır.1 hafta öncesi 20 haziran oluyor.işte.............. biraz karışıkmı anlattım bilmiyorumkismile

sıla sen nasıl oldun boğazın aynı mı hala.

Ayni canimya hatta bugun daha kotuyum burnumda tikanmaya basladi:kedi:

Yeni gelenler hosgeldi kizlar.
Ben bi ara vardim tel arasi verdim.Kayinvalide turkiyede onunla konustum ...

X