- 27 Ocak 2010
- 2.841
- 0
- Konu Sahibi daemon
- #81.541
yesica senin ismin neden görünmüyo aşağıdaki isim listesinde?guclubacismile
bilmiyorumkismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o bazen kaçıyoda ondan günaydındelikafadulden
aramızda 1 gun var aslında...neden 20 hazıran dıyor kı doktorun..tamam benımde 15 hazıran-13 temmuz arası bır gunde olacak dogumum ama ne bılıyım 20 hazıranda cok erken geldı sımdı telas yaptım eyvahedigeldismile
geliyo tomatolar :tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:
bazı cadılar düngece niye gelmediler aceb bide saat ayarlıyolar kaçaklar:dilcikar:
sinatra hastahane işini ne yaptın konuşdun mu muhasebeci ilebilmiyorumkismile
senin sat tarihine göre tahmini doğum tarihin ne zaman tam olarak?
malesef henuz yanıt alamadım...onumuzdekı hafta zaten kontrolum var gıttıgımde artık sorucam ..dun aksama kadar mısafırım vardı zaten kımıldayamadım bugunde yorgunlukla cebellesıp bı yandanda bebısımın kıpırtılarına takıldım ama esımın calıstıgı yerdekı doktor oyle bırseyın olması sacma demıs...hastane sonucta kasasını doldurucak ya sen alamazsan parayı demıs ...vs vs konu ama ıhmal etmeyecegım bı konu yerimseniben
kızlar bebişlerinize hangi maka kozmetik ürünleri alacaksınız?
malesef henuz yanıt alamadım...onumuzdekı hafta zaten kontrolum var gıttıgımde artık sorucam ..dun aksama kadar mısafırım vardı zaten kımıldayamadım bugunde yorgunlukla cebellesıp bı yandanda bebısımın kıpırtılarına takıldım ama esımın calıstıgı yerdekı doktor oyle bırseyın olması sacma demıs...hastane sonucta kasasını doldurucak ya sen alamazsan parayı demıs ...vs vs konu ama ıhmal etmeyecegım bı konu yerimseniben
ne konusu ben kaçırmışım galiba
29.06.2010
sıla sen nasıl oldun boğazın aynı mı hala.
oğluma makyaj yaptırmam ben :lepi: