2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

aman zengin koca istemem. gencecik yaşımda metres neyin tutar üstüme sonra katil olurum kucağımda bebemle kalıveririm

valla ya kaçmışlaaaarklava:

allah korusun kız ne biçim düşünce zengin olunca daha kaliteli yaşarsınopuyorumnanaktan

canım ya herkes birbirine bakarak çıkmış bende şu kızımı doyurayımda sonra yine buluşuruz öpüldün :a015:

ayyyyyyyyy şu gribim geçse bi an önceyaaaaaaa mafoldumben burnm kıpkırmızı oldu hamilelikte ne ozr geçiyormuş bu girpler ya

ne bileyim pamik alatariell ile ikimiz konuşunca kimseden ses yok bizde ikimiz kaldık sandık bende kızımı doyurayım bari gelirimbilmiyorumkismile

kızlarrrrrrrrrrr midem bulanıyoooo mafoldumben

Alatariell çok teşekkür ederim canım benim saol o senin güzelliğinnnn..

kızlar kocamı yatırdımmmmm yemeklerimi koydum ocagaaaaaaaa azcık daha işim kaldı geliyorum 15 dk yaaaaaaaaa arada bi bakıyorum gözümden kaçmıonuz ona göreeeeeeeeeee

geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim pamik kız cadı ne bilek hattan düştüğünü üzmedim dimi seni hayatta kimseyi üzmem ya ben özür özür özür dilerim:çok üzgünüm:

pamik sen saatler önce ticker mı istemiştin:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…