2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

sen hiç bakma kız onlara uzun boylusun ya kıskanıyolar:KK70: benim de ayaklarım 41 numara ama hamilelikte hep sıkıyo ayakkabılarım ne olmuş yaniiiiiiiiiiiiiiiiiii hem ben gördüm senin resmini profilinde fıstık gibisinopuyorumnanaktan

boşver bu zillileri senaklinialirimsmile

evet. düşmesin diye sıkıyorum azıcık bu sefer mideme baskı yapıyo. ben bi de çok dar kıyafetlere gelemiyorum. biraz yukarı çekiyorum mideme bastırmasın diye bu sefer hem paçaları kısalıyo hem de ne var ne yok çıkıyo ortaya kaydirigubbakcemile3
öyle dengesiz bi pantolon. karnım büyümeden almıştım. hesaplayamamışım

:roflol: :roflol: :roflol: ayy çok güldüm canımyaa sen yaşa emii :roflol: evet biraz yukarıya çekince ne var ne yok ortaya çıkıyor neyseki üstümüze giydiğimiz badiler uzun hamile olduğumuz içinde o dehşet verici taplo ile kimse karşılaşmak zorunda kalmıyor :roflol: erkeklere çok kızardım böle pantolonu göbek deliğine kadar çeken
erkeklerden bende şlimdi aynısını yapıyorum napimm :roflol::roflol: bu arada düğme ile
sabitliyorum düşmesin diye yazmıisın ben o düğmelerler nasıl sabitleyeceğimi hala anlayamadım canımyaa

:roflol: neden öle diyosun şekerim müşteri memnuniyeti diye bişey var ben 3gün hiçbir gerekçe sunmaksınızn o ürünü mağzaya iyade etme hakkım var bence çok doğal...sende aldığnda yıkamadan giyiyosun heralde kaydirigubbakcemile3

valla en nefret ettiğim şey aldığım giysinin fabrika kokusudur yıkamadan giyilmez ama ben sevmiyorum valla ben alıcağım giysiye bakarım çok incelerim kesinlile giymem ama karşıyım eğer karar verip alırsam zaten alıyorum ama çok incelerimkaydirigubbakcemile

offf oturdum öyle dizdim matematik kitaplarımı ben onlara bakıyom onlar bana bakıyo.... pazartesi sınavım var çalışamıyorum herşeye takıyorum kafayı :ecrin_bebek: ne olcak böyle yaaaa sabahtan beri kıyısından köşesinden dolanıyom masanın kaydirigubbakcemile3

canım içinden geçen bi lastik var sadece göbek kısmını kapsıyo. o lastiğin üstünde ilikler var. pantolonun üstündeki düğmelere sabitliyosun.bi tane sağda var bi tane solda

maşallah ydiniz mi kız hepsini aşk olsun hani benim hakkımkaydirigubbakcemile

kız ben azıcık yedim. kociş aldı borcamı önüneeeeee :KK70: ben de dır dır yaptım anan aradı falan filan diye. sonra eline sağlık ama senin içine şeytan girmiş ben yatıyom dedi kaçtı adam :KK70: 1 saat sonra uyandı ama o kısmı anlatmıyım delikafadulden

kız ben azıcık yedim. kociş aldı borcamı önüneeeeee :KK70: ben de dır dır yaptım anan aradı falan filan diye. sonra eline sağlık ama senin içine şeytan girmiş ben yatıyom dedi kaçtı adam :KK70: 1 saat sonra uyandı ama o kısmı anlatmıyım delikafadulden

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden maşallah kocana o da aşeriyomuş artık birlikte gidersiniz doğumhaneyealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bi aşure olsada yesm bende aşeriyomuşum deeeeeeermişim:roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden maşallah kocana o da aşeriyomuş artık birlikte gidersiniz doğumhaneyealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kız benim kocama yemek yapma. git bi paket çekirdek al yanına da sütlü tatlı.. bi de kola varsa dünyanın en mutlu adamı olur:roflol:

şimdi çıkacam yukarı cadılık yapacam ya of bi insan sabah 8 den beri ne tadilatı yapar böyle sürekli matkap? delinmedik duvar bırakmadılar ya. yatak odası delindi. ilk yatak odası zaten....mutfak delindi. küçük odalar delindi... banyo delindi.. şimdi de salonu deliyolar. töbeneuzu... kızmicam diyorum ama kafa kalmadı sabahtan beri benneyaptımki

şimdi çıkacam yukarı cadılık yapacam ya of bi insan sabah 8 den beri ne tadilatı yapar böyle sürekli matkap? delinmedik duvar bırakmadılar ya. yatak odası delindi. ilk yatak odası zaten....mutfak delindi. küçük odalar delindi... banyo delindi.. şimdi de salonu deliyolar. töbeneuzu... kızmicam diyorum ama kafa kalmadı sabahtan beri benneyaptımki

kız yaza hazırlık vardır belki süzgeç ev hava girsin diye delmiştirlera.sdelikafadulden

yemek yaptığımda çoğu zaman çiğnemeden yutar bi an önce bitsin ki ne varsa artık çekirdek kola tatlı yiyebilsin

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kız siz zengin olursunuz ne güzel:jeyyar:sengözlerimebaksanab

kız ikimiz mi kaldık gene ne çıkarken haber etmiyolar:eek:klava:

kız yaza hazırlık vardır belki süzgeç ev hava girsin diye delmiştirlera.sdelikafadulden

işin tuhafı bina daha 1 senelik bile değil. yeni bina yani. bütün borular kablolar herşey duvarların içinde tesisatlar yeni. ne yapıyolar anlayamadım

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kız siz zengin olursunuz ne güzel:jeyyar:sengözlerimebaksanab
aman zengin koca istemem. gencecik yaşımda metres neyin tutar üstüme sonra katil olurum kucağımda bebemle kalıveririm

kız ikimiz mi kaldık gene ne çıkarken haber etmiyolar:eek:klava:

valla ya kaçmışlaaaar:eek:klava:

işin tuhafı bina daha 1 senelik bile değil. yeni bina yani. bütün borular kablolar herşey duvarların içinde tesisatlar yeni. ne yapıyolar anlayamadım

hımmmmmmmmCADIARZU demek ki hazine mi bulmuşlar çıksaydın ya yukarı guclubacismile

X