2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

bi zahmet benim bulaşıkları çamaşırları da atın makineye atın yaaaaaaaaaa of iş yapmak istemiyom ooffffffffff üstüne ütü:umursamaz:

kızlar daha yemek yapıcammmmmmm pilav yapıcammmmm helva yapıcammmmm çok işim var çoooook ama en önemlisi saplanıp kaldığım şu koltuktan nasıl kalkıcam kaydirigubbakcemile3

yesica canım bende ticker istiyorum.nasıl yapacağımı bilmiyorum....sen yapabilirmisin??yoksa benimmi yapmam gerekiyo??

bi zahmet benim bulaşıkları çamaşırları da atın makineye atın yaaaaaaaaaa of iş yapmak istemiyom ooffffffffff üstüne ütü:umursamaz:

ohhhhhhhhhhh keyfe bak kadın bulaşıklarını mkinaya atmaya üşeniyır biz napalım bacım bizde bulaşık makinası yokkkkkkkkkkkkk özendim valla aklinialirimsmile aklinialirimsmile benimde en sevmediğim şey astığım çamaşırları tıoplayım dolaba yerleştirmek ayy ne zor geliyor yaaa kaydirigubbakcemile3

canım senin bebişin kilosu ne kadar?? ben 30.haftamdayım dün gittik doktora 1.600 azmı acep

valla canım 27 haftalıktı 1067 gramdı benim oğluş. seninki normal bence

alatariellllllllllllllllllllll ordamısınnnnnnnnnnnnnnnnn

tuvaltetteydim :kedi: biraz sıkıntılıyım yine o yüzden uzun sürüyo:eek:

ben geliyim mi? :KK70: ders çalışmamak için herşeyi yaparım şu andadelikafadulden

yesica canım bende ticker istiyorum.nasıl yapacağımı bilmiyorum....sen yapabilirmisin??yoksa benimmi yapmam gerekiyo??

gel gel kim olursan :roflol: canım son adet tarihini, bebişin cinsiyetini söyle. bi de üzerine yazmamı istediğin bişey var mı onu söyle. meleğim seni bekliyoruz falan gibi. yaparım sana ben

şimdi aklıma geldi yazdığın. bilgilerini bi de üzerine ne yazmamı istediğini verir misin canım. ağlama hemen yapıcam prensese kaydirigubbakcemile2

holeyyyyyyyyyyyyyy hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt annesinin birtanesi prensesi seni bekliyoruz yazabilirsin canım :)))

ben geliyim mi? :KK70: ders çalışmamak için herşeyi yaparım şu andadelikafadulden

hee gel valla gelemezse ders in bahanesi çok şeyyyyyyyy hocam elektirikler giti su gitti misafir geldi debilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

senin kaçıncı senen canım ya kaç senen kaldı okulunun bitmesi bölüm neydi ay nekadar zor evliyken okumak kim bilir

ayyyyyyyyyyyy kızım kucağımda uyudu öpe öpe mayıştı uyudu ne tatlı oluyo ya darısı size cimcimeler:icecream:

canım sat 26 ağustos.bebişim kız.üzerinede bebeğim seni bekliyoruz yazabilirsin.çoooooook sağol canım

kızını ver bana ben sana en güzel tickeri yaparım aklinialirimsmile

kız valla öpe öpe bitiricem kızı valla yolda gören çocuğumu istiyo oğlumda aynı kızım gibi tombikti bi tane çift geldi yanıma bi de feribottayız kadının saçları hem uzun hem güzel bizim oğlan saçlarından bi asılıyooooooooodelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:hooray:

senin kaçıncı senen canım ya kaç senen kaldı okulunun bitmesi bölüm neydi ay nekadar zor evliyken okumak kim bilir

kocam anlayışlı allahtan çok yardımcı oluyo. daha varbenim bitmesine.. evlendim falan bi kaç dönem hiç gitmedim okula.şimdi de alttan ders temizlemekle uğraşıyorum :KK43: sırf 12 -22 nisan arası 15 tane sınavım var. yani tamamen kendi sorumsuzluğum yüzünden uzattım böyle. 5. senemdeyim daha 2 sene daha var belki 3 beceremezsem veremezsem derslerimi:KK43:

X