2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

ya bu arada kızlar bi hamiş pantolonu alayım dedim gittim giydim 40 beden tam geldi baktım 42si var bide onu deneyim dedim oda biraz çok az bol geldi nasl olsa şişiceö daha diye 42sini aldım çok pişmanım alsanaalsanasmile yürüken belimden düşücek nerdeyse kemer taktım pantolona lastikli gobişime gelen kısmı bile aşşğıya düşüyor yaaa napsam acaba değiştisemmi yoksa dursun bide 40ndanmı alsam ne diyosnuz

fiyatına bağlı. :nazar:şutarafagitti

alatariel senin pijaman var mı

benim iki tane geceliğim var biri diz altında biri biraz daha uzun. bi de üstüne giymek için sabahlık aldık. pijama almam heralde bi anda daral gelebilir kıyafetlerimden bana hep öyle olur panik durumlarda. o yüzden bol bol gecelik giyerim heralde.

ya bu arada kızlar bi hamiş pantolonu alayım dedim gittim giydim 40 beden tam geldi baktım 42si var bide onu deneyim dedim oda biraz çok az bol geldi nasl olsa şişiceö daha diye 42sini aldım çok pişmanım alsanaalsanasmile yürüken belimden düşücek nerdeyse kemer taktım pantolona lastikli gobişime gelen kısmı bile aşşğıya düşüyor yaaa napsam acaba değiştisemmi yoksa dursun bide 40ndanmı alsam ne diyosnuz
bence git geri ver direkt. ben de almıştım hatta lcw den aldım yok anam rahat edemiyom hiç rahat değil

çekmiş heralde rüyama kadar girğine göre :eek:

istanbulda olsan kavurur gelirdim kapına zemuszemus

kızlar değiştiemeye gitsenm alırlarmı sizde lc waikikiden almıştım ama eyvahedigeldismile

benim iki tane geceliğim var biri diz altında biri biraz daha uzun. bi de üstüne giymek için sabahlık aldık. pijama almam heralde bi anda daral gelebilir kıyafetlerimden bana hep öyle olur panik durumlarda. o yüzden bol bol gecelik giyerim heralde.

bence git geri ver direkt. ben de almıştım hatta lcw den aldım yok anam rahat edemiyom hiç rahat değil

istanbulda olsan kavurur gelirdim kapına zemuszemus

bende lc waikikiden aldım canımyaaaaa ama bir gün giydim anlarlarmıki dersiniz bide rezil olmayım orda bilmiyorumkismile

demekki lcw nin hamile koleksiyonunda iş yokmuş.... ben de giyemedim. şu lastiği ayarlı olan pantolonlardan mı canım seninki? sağdan soldan içerde düğmesi var lastiğini ayarlıyon

bi de göbekten mi alıyosun kiloları yoksa basenlerden mi ona bağlı. ben daha çok göbekten aldığım için alt tam oluyo ama üst çok sıkıyo. 3. ayımda nasıl olsa kilo alacam diye aldığım büyük pantolanları hala giyemedim. kilo aldım ama hala olmuyo. denemiyorum bile

kızlar bana 1 saat musade sonra kendımı de xxl mankenınız olarak pijamamı da getiriyorummmmmmm bu arada siz bana laf atıonuz ama sizin verdiğiniz siteye de baktım maşallahı vardı bi gecelik 90-100 tl idiii

e bu lafı hak ettiniz "Dinime küfreden müslüman olsaaaaaaaaaaaa" :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:))))))))))))))):))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))

fişin duruyosa değiştirirler bence

duruyor canım pzar günü aldım daha yeni ama etiketini kopardım aksi gibi ya aslında varya sütyendde öle etikenini koparmadan bi gün deniceksin giyiceksin ertesi gün iyiki almışım dersen koparıcaksın etketini sonuçta müşteri memnuniyeti onlarda değiştirmeye mecburlar

kızlar bana 1 saat musade sonra kendımı de xxl mankenınız olarak pijamamı da getiriyorummmmmmm bu arada siz bana laf atıonuz ama sizin verdiğiniz siteye de baktım maşallahı vardı bi gecelik 90-100 tl idiii

e bu lafı hak ettiniz "Dinime küfreden müslüman olsaaaaaaaaaaaa" :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

tamam git gel ama:eek:lmaz:

sempatiksalakcinni çok şekersin walla .hangi site yaa ben görmedim

demekki lcw nin hamile koleksiyonunda iş yokmuş.... ben de giyemedim. şu lastiği ayarlı olan pantolonlardan mı canım seninki? sağdan soldan içerde düğmesi var lastiğini ayarlıyon

evet canım ooooooooooooo ne oldu sen nesinden memnun kalmadın aşşğıyamı düşüyor seninlkide

duruyor canım pzar günü aldım daha yeni ama etiketini kopardım aksi gibi ya aslında varya sütyendde öle etikenini koparmadan bi gün deniceksin giyiceksin ertesi gün iyiki almışım dersen koparıcaksın etketini sonuçta müşteri memnuniyeti onlarda değiştirmeye mecburlar

ben buna karşıyım sen giy başkası giysin deneyin ben alıyım :eek:lmaz:

tabi seni çekiyo o sitede bile pahalı olanlar. ben ucuz olanlara bakıyoum sen git gel gösteririm onları.. kaydirigubbakcemile2

sen hiç bakma kız onlara uzun boylusun ya kıskanıyolar:KK70: benim de ayaklarım 41 numara ama hamilelikte hep sıkıyo ayakkabılarım ne olmuş yaniiiiiiiiiiiiiiiiiii hem ben gördüm senin resmini profilinde fıstık gibisinopuyorumnanaktan

boşver bu zillileri senaklinialirimsmile

evet canım ooooooooooooo ne oldu sen nesinden memnun kalmadın aşşğıyamı düşüyor seninlkide

evet. düşmesin diye sıkıyorum azıcık bu sefer mideme baskı yapıyo. ben bi de çok dar kıyafetlere gelemiyorum. biraz yukarı çekiyorum mideme bastırmasın diye bu sefer hem paçaları kısalıyo hem de ne var ne yok çıkıyo ortaya kaydirigubbakcemile3
öyle dengesiz bi pantolon. karnım büyümeden almıştım. hesaplayamamışım

ben buna karşıyım sen giy başkası giysin deneyin ben alıyım :eek:lmaz:

:roflol: neden öle diyosun şekerim müşteri memnuniyeti diye bişey var ben 3gün hiçbir gerekçe sunmaksınızn o ürünü mağzaya iyade etme hakkım var bence çok doğal...sende aldığnda yıkamadan giyiyosun heralde kaydirigubbakcemile3

bende su muhallebisi yapıyım bari alatariell borcam a koydun demi kız:icecream:

X