2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

öperim o totoyuuu

bak şimdi ben 80 tl ye aldım enayılık mi aşk olsunnnnnnnnnnnnn

ama kuşum bak anlamadın beniiiiiiiiiiii ben ne diyorum ben zaten boydan gecelik giymem diyorum bi gecelik giyeceğim şeyede 70 tl vericek kadar enayi değilim dedim anladınmıııııııı aşk olsun kırıldıysan özür dilerim olumunekankayizsmile

bayanlar ben pisamayı beyaz alma taraftarı değilim ya normal mi sezeryan mı belli değil hanı kanamamız olursa temelli batacak

ya kızlar bana bi tane ticker yapıp yolsanızya linkini sevabına benim yaptıklarmı kabul etmiyor bi sistem dedi oldum satımı yazıyorum son adet 6 eylül 2009 beklenen doğum 13 hazirab hadi sevabına yapıverir yazıktır :)) :sinifsinif:

bayanlar ben pisamayı beyaz alma taraftarı değilim ya normal mi sezeryan mı belli değil hanı kanamamız olursa temelli batacak

resmini çekte göster şu 80lik geceliği merak ettim ayollllllll kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin muhallebici yatıyomudun kız naptın beğendirdin mikaydirigubbakcemile5

yok kız ne yatması. üst kattaki komşu rahat mı veriyo ki bugün sabah 8 den beri tadilat yapıyo kahvaltı yaptım söyle bi ev toparladım bıcı bıcı yaptım derken bu saat olmuş :hulya:

sevdirdim tabeeee kızım ben yaptım hele bi sevmesin muhallebimi :roflol:

yok kız bişey olmaz ben pempe almıştım çiçekli kan falan bulaşmıyo ben 2 takım götürdüm hiç bişey olmadıkaydirigubbakcemile5

rica ederim de zaten ben normalde de iri kıyım oldugum için heryerde bulamadığımdan pahalı alıyorum.. ayakkabıda da öyle 41 nomara giyıyorum normalde..

alıstım canım bende espiri olsun diye sana takıldım aramızda oyle seyın lafı olmaz..

ben pijama takımı aldım ama birde gecelik almam gerekıyrmus allahtan gecelık gıymeyı seviyorum

ooooo manken gibiyiz deseneeeeeeeee ohaoldumsmile teşekkür ederim canım yanlış anlamadığın için . eevet bi pantolonlu birde boydan takım lazımmış sezeryanda pantolonlu takım normal doğumdada boydan takım lazım oluyormuş kzlar bu arada doktor bana yürüyüşü yasakladı yürüyüş yaptığımla sancı giriyor dedim doktora bu aralar erken doğum olabilir o yüzden fazla yürüme 36.haftadan sonra yürüyüş veririz dedi şimdi zor yürüyorum 36 haftada yuvarlana yuvarlana yürürüm heraldeee delikafadulden bu arada geceliğinide güle güle kullan canım üstünde paralansın Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…