gerçekten çok güzel.ama bu kadar lükse gerek yok.gerçi parası olana hiç bişe görünmüyodur bize hayal işte boshayallersmile
canım ben hep bingoyu kullanıorum yumusatıcı da vernel var şimdi.. ama soğuk suda yıkayacakmısım hassada
bingo bebek mi yoksa bildiğin bingo mu canım. ama yumuşatıcı kullanmanı tavsiye etmem. biliyosun durulanmıyo o.
bingo bebek mi yoksa bildiğin bingo mu canım. ama yumuşatıcı kullanmanı tavsiye etmem. biliyosun durulanmıyo o.
:roflol:
pardon canım bildiğimiz bingoymuş yazmışsın. yıkasam nereye koyacam bilmiyorumbilmiyorumkismile
sedefim öldürdü beni açıklayıncaya kadar. sen akşam sizde kim maviş demişin a da neden demiş. canım ya. o da kuzu daha
hakkımda dedi kodu mu yapıyonuz:dilcikar:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaedelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenlülülülülülülülülülülülü
yok normal bingo canım eşim onu almıstı.. da yumuşatıcıyı bilmiyordum bak makinemi durulamıyor yoksa çamasırdan mı cıkmıyor ayyyyyyy öncekileri hep yumuşatıcı ile yıkadım
teşekkür ederim walla senden cok sey ögrendim
durulanmıyo derken?
canlarım. makine son durulama suyunu alırken yumuşatıcıyı da alır. ondan sonra tekrar durulama yapmaz direk suyu boşaltır ve sıkmaya geçer. doğal olarak yoksa yumuşatıcının kokusu kalmaz. mantık olarak düşünürseniz de bu sonuca varırsınız.blaccim ben de sizden çok şey öğreniyorum. iyi ki varsınız.
canlarım. makine son durulama suyunu alırken yumuşatıcıyı da alır. ondan sonra tekrar durulama yapmaz direk suyu boşaltır ve sıkmaya geçer. doğal olarak yoksa yumuşatıcının kokusu kalmaz. mantık olarak düşünürseniz de bu sonuca varırsınız.blaccim ben de sizden çok şey öğreniyorum. iyi ki varsınız.
hakkımda dedi kodu mu yapıyonuz:dilcikar:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaedelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenlülülülülülülülülülülülü
nere gittin oooo neler yaptık söz hakkı doğdu şimdi sana naniknanik
doğru ama mkinede yumşatıcı gözünü boşunamı yapmışlar bilmiyorumkismile
canım nereye koyucaktın yumuşatıyı. makine her durulamaya geçtiğinde saatine bakıp deterjan gözüne mi koyucaktın heeeeeeeeeee
ooof fffffff şimdi bı kalksam bir sürü işim var koca gelcek bir saate bulaşık makınasıni bile boşaltmadım çamasırları dün yesicanın gazina gelip astım daha toplamadım koktular walllllaaaaaaaa
yesica gelip sen toplucan şimdi camasırları
sempatiksalakcinni