- 27 Ocak 2010
- 2.841
- 0
- Konu Sahibi daemon
- #81.201
yesica nisan anneleri son sayfaya baksana 4 nisanda kolay bi doğum geçirdiğini anlatmışş
süpermiş. 4 kere ıkınmış bebek olmuş. sezeryan ya da normal inşallah bizimki de öyle kolay olur kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yesica nisan anneleri son sayfaya baksana 4 nisanda kolay bi doğum geçirdiğini anlatmışş
süpermiş. 4 kere ıkınmış bebek olmuş. sezeryan ya da normal inşallah bizimki de öyle kolay olur kızlar
hakkımda dedi kodu ha:1shok:
o pijama dünyasına sen girme yesica daha çıkamazsın:roflol:
selam hanımlar ya size bişey sorucam bebişelre bez aldınızmı yeni doğanmı alıcam yeni bebekmi karar veremedim ben bilmiyorumkismile sedef canım ne dedikodusu;???????? kim yapmış
pijama dünyası diye bi site var. bi bak istersen. uygun sayılır
selam hanımlar ya size bişey sorucam bebişelre bez aldınızmı yeni doğanmı alıcam yeni bebekmi karar veremedim ben bilmiyorumkismile sedef canım ne dedikodusu;???????? kim yapmış
çıkamıyorum artık çok geç:1ninca:
pijama dünyası diye bi site var. bi bak istersen. uygun sayılır
ayyyyyyyy bi yandaşım yok pamik bu cadılar hakkımda ben yokken dedi kodu yapmışlaaaar mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensen bezini al yeni doğanbayanssulusmile
yesica gerçekten çok pahalı pijamalar ya dün sordum kadın utanmadan 70 tl dedi ya rahat rahat bide alıcammı diye bakıyor ya altı üstü hastanede bir gün giyicem boydan gecelik sevmem zaten bi gecelikj içinde 70 tşl vericek kadar enayi değilim
yesica gerçekten çok pahalı pijamalar ya dün sordum kadın utanmadan 70 tl dedi ya rahat rahat bide alıcammı diye bakıyor ya altı üstü hastanede bir gün giyicem boydan gecelik sevmem zaten bi gecelikj içinde 70 tşl vericek kadar enayi değilim
selam canım. ben prima yeni doğan 1 numara aldım. ama blac eve ne varsa doldurmuş. o daha bilgilli bu husustasırnaşık şey
ben varımya yavrimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm biz onlara yeteriz :tomato: hadi al bi kaç domateste fırlatalım savaş başlasın :sm_cool: :roflol: