hoşbulduuuk
resmini çekte göster şu 80lik geceliği merak ettim ayollllllll kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok kız ne yatması. üst kattaki komşu rahat mı veriyo ki bugün sabah 8 den beri tadilat yapıyo kahvaltı yaptım söyle bi ev toparladım bıcı bıcı yaptım derken bu saat olmuş :hulya:
sevdirdim tabeeee kızım ben yaptım hele bi sevmesin muhallebimi :roflol:
doğru ya ne olacağımız belli değil. kurbanlık koyun gibiyizsenağlama
yarınn eklemeyı düşünüyprudum zaten canım üşenmezsem aksam ceker yollarım
ama sezeryanda hastanede gecelik olur.pijama olmazki
ooooo manken gibiyiz deseneeeeeeeee ohaoldumsmile teşekkür ederim canım yanlış anlamadığın için . eevet bi pantolonlu birde boydan takım lazımmış sezeryanda pantolonlu takım normal doğumdada boydan takım lazım oluyormuş kzlar bu arada doktor bana yürüyüşü yasakladı yürüyüş yaptığımla sancı giriyor dedim doktora bu aralar erken doğum olabilir o yüzden fazla yürüme 36.haftadan sonra yürüyüş veririz dedi şimdi zor yürüyorum 36 haftada yuvarlana yuvarlana yürürüm heraldeee delikafadulden bu arada geceliğinide güle güle kullan canım üstünde paralansın Şeniz
Hoş geldin Alatarielllllllll
bende buğün rüyamda irmik helvası yapıyordum kendime delikafadulden tam yicektim uyandım rüyamış okadarda uğraşmıştım kavurmak için kaydirigubbakcemile3
ya bende çok üşeniyorum resim çekip koymaya ya zor oluyor am seninkini sabırsızlıkla bekliyuorum hihoyyyt
ben diyorum ki normal doğuda sancılanırken bi gecelik giymek lazım. uzun sürebilir çünkü. doğudan sonra da bi pijama takımı. çünkü günlük hayatta gecelik kullanamam hiç. rahat olamam. ben klasıkleri sevmiyorum pek ama kime sorsam süslü püslü olsun diyo.
kızlar kocacım aradı gelıyormus yemek yapmadım daha bana musade uydurayım birseyler gelıyorum geriiiiii
hoşbulduk canım nası geçti gecen? yattın mı hemen
kıyamam kız canın mı çektiiiiii
ya bu arada kızlar bi hamiş pantolonu alayım dedim gittim giydim 40 beden tam geldi baktım 42si var bide onu deneyim dedim oda biraz çok az bol geldi nasl olsa şişiceö daha diye 42sini aldım çok pişmanım alsanaalsanasmile yürüken belimden düşücek nerdeyse kemer taktım pantolona lastikli gobişime gelen kısmı bile aşşğıya düşüyor yaaa napsam acaba değiştisemmi yoksa dursun bide 40ndanmı alsam ne diyosnuz
niye olmasın ben çok rahattım pansuman yapılınca rahat oluyo ben boydan gecelik te götürdüm ama altlı üstlü yü giydim opuyorumnanaktan
hehe yolda giderken bişey olmasındadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden