2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

bende buğün rüyamda irmik helvası yapıyordum kendime delikafadulden tam yicektim uyandım rüyamış okadarda uğraşmıştım kavurmak için kaydirigubbakcemile3

hahaha xxl mankenim bennnnnnnnnnnnn

bu arada sezeryanda pisama olmaz o yuzden gecelik de almam lazım

ya ben niye pisama yazıp duruyorummmmmmmm pijamaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben diyorum ki normal doğuda sancılanırken bi gecelik giymek lazım. uzun sürebilir çünkü. doğudan sonra da bi pijama takımı. çünkü günlük hayatta gecelik kullanamam hiç. rahat olamam. ben klasıkleri sevmiyorum pek ama kime sorsam süslü püslü olsun diyo.

kızlar kocacım aradı gelıyormus yemek yapmadım daha bana musade uydurayım birseyler gelıyorum geriiiiii

ya bu arada kızlar bi hamiş pantolonu alayım dedim gittim giydim 40 beden tam geldi baktım 42si var bide onu deneyim dedim oda biraz çok az bol geldi nasl olsa şişiceö daha diye 42sini aldım çok pişmanım alsanaalsanasmile yürüken belimden düşücek nerdeyse kemer taktım pantolona lastikli gobişime gelen kısmı bile aşşğıya düşüyor yaaa napsam acaba değiştisemmi yoksa dursun bide 40ndanmı alsam ne diyosnuz

kesinlikleeeeeeeee süslü püslü taşlııııııııııııı olsunnnnnnnnnnnnn

hehe yolda giderken bişey olmasındadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

niye olmasın ben çok rahattım pansuman yapılınca rahat oluyo ben boydan gecelik te götürdüm ama altlı üstlü yü giydim opuyorumnanaktan

ben sezeryandan çıkıpta taburcu olana kadar boydan gecelik giymiştim.çıkarken pijama takımı giymiştim

hehe yolda giderken bişey olmasındadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

yaaaaa sorma diken üstünde yürüyorummm kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana okdarda değil ama içimde toplanıyor ,işte ben böle esniyeceini bilseydim 40ından alırdımya etikenini koparmasaydım keşkeeeeeeeeeeeeeee :gitme: senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…