2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

sıla bu arada bebişin gelişimi nasıl. bişeyler söylemedi mi. tama iç organlara bakamamıştır ayrıntılı olarak ama kilosu karın bağ çevresi falan uygun mu. ya da sen baktın mı e ve gelince. benim ilk işim ölçümleri kontrol etmek oluyor. eve gelince

yemekten geldim şimdi hayatım...gelinin iyi maşallah arka arkaya vurup duruyor kaydirigubbakcemile3 sen naptın?

ben mi gece geline vereceğim vuruş taktiklerini düşündüm. ama maşallah o ben söylemeden yapıyomuş. ohhhh:nazar:

ayyyyyyyy bizim dünürde gelmedi bi türlü alatariell kocası beğendimi aceb muhallebisini uyuyodur bu da haa hepten şişecek:dilcikar:

sonsuzum gecelik pijama aldın mı? ben daha alamadım. çok pahalı üstelik çok kokoş seçenek de yok burda

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü:nazar::nazar::nazar:naniknaniklaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

sonsuzum gecelik pijama aldın mı? ben daha alamadım. çok pahalı üstelik çok kokoş seçenek de yok burda

yok ya bende almadım.evet çok beğeniyorum.daha doğrusu benim beğendiklerim pahalı çıkıyo galiba:roflol: beğendiğim modelide bulamıyorum internettende isteyemem walla çünkü ya dar olur ya bol

yok ya bende almadım.evet çok beğeniyorum.daha doğrusu benim beğendiklerim pahalı çıkıyo galiba:roflol:

burda bulduklarım çok pahalı. 3 parça 100 den aşağı değil. aynısı eminönünde 50 ye vardı kesinÇok üzgünüm çoook

yaa öfff eskiye dönük evrak istedikleri zaman sinir oluyorum yaa.yine arşive indim.oda arkadaşlarımda hamile kızı ne yoruyon filan dediler.olsun olsun yürümesi lazım diyor ya :kızgın:

yaa öfff eskiye dönük evrak istedikleri zaman sinir oluyorum yaa.yine arşive indim.oda arkadaşlarımda hamile kızı ne yoruyon filan dediler.olsun olsun yürümesi lazım diyor ya :kızgın:

ıyyy bana hiç söyleme öyle şey. hamile halimle girip çıktığım yerleri duysan ağlarsın senağlama özel ilgi istemiyoruz ama biraz insaniyet ya.

ıyyy bana hiç söyleme öyle şey. hamile halimle girip çıktığım yerleri duysan ağlarsın senağlama özel ilgi istemiyoruz ama biraz insaniyet ya.

birde adama bin kere söylediler gereksiz diye...anlamıyor illa istiyorum bi fotokopisini alacam diyor haydaaaa dedim şimdi arşive in birsürü dosya arasından ara bul bulabilirsen.1 kat aşağı indim .odayla arşiv arasında mekik dokuyorum ya.gelelim bizde bakalım filanda demiyolar da yaaaaaaa :kızgın:

X