- 24 Aralık 2009
- 1.242
- 0
- Konu Sahibi daemon
- #81.081
sat.01.eylül.2009 1990 kızz
http://lbdf.lilypie.com/2BNRp3.png
bu linki kopyala ve profilinde çizelge bölümü var oraya yapıştır ve kaydet yap bu kadar hadi ben bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sat.01.eylül.2009 1990 kızz
Merhaba kızzlar. ..
Özellikle haftası benden daha ileride olan deneyimli arkadaşlara sorum olucak.
2 gündür göbeğimin altında böle bi ağırlık var.Bebekte hareket ederken biraz acı veriyor.
Bi yandan korkuyorum bir yandan da acaba artık büyüdüğü içinmi böyle daha kuvvetli hissediyorum diyorum.
sanki göbeğimi sıkıyorlar gibi oluyomirmirmirmir
Slm canlarim yepyeni bi gunde umarim bebislernizde sizde cok iyisinizdirr:ecrin_bebek:
Ben dun doktordaydim ama sinir oldum geldim.Doktor öyle kalabaliktiki 5 dk kontrol olabildim.Dokrotumda bu seferlik böyle olsun 2 hafta sonra ayrintili olarak bakariz dedi bende mecbur tamam dedim artik.Dun ögrendigim tek sey bebegimin basi asagiya inmis artik kafasi asada bi sekilde.Son aylarda daha dikkatli olamk agir kaldirmamak v cok yormamak gerekiyo kendini.
Bugun sabahta bi uyandim bademciklerim balon gibi olmus butun vucudum agriyodu.2 gun önceki bas agrimin sebebi anlasildi feci sekilde grip olucam.Eger bademciklerim sistiyse en az 1 hafta cekerim eyvahedigeldismile
nasıl hissediyorsunuz ağrısı sancısı bulantısı olan var mı. ya da huzursuz hisseden. hemen operasyo yapalımzemuszemus
oooooooooooooo yesica hanım hayırlı sabahlar efenim nasılsınız bu aradabuyrunnnnnnnnn
Benim bebegim artik altta oldugu icin alt tarafimda yogun agri hissediyorum.Hatta dun wc den ciktiktan sonra yarim saat dogum sancisi gibi agri cektim diyebilirim...
geçmiş oldun canım ıyyyyyy bana grib deme bana grib deme beni bi yakalasın yatırana kadar bırakmazkaydirigubbakcemile
sana da hayırlı sabahlar kuzum.. mıy mıy edip duruyorum işte. sen nasılsın bakemopuyorumnanaktan
Aynen sedefim ya aksilik gibi esimde hasta yatiyo.Simdi ben onami bakim kendime mi.Oglusum iyi ama havalar guzellesmeye basladi yavas yavas evde durmak istemiyo oda babasi veya ben iyi olsaydim ikimizden biri onunla ilgilenirdi hicn degilse...
Hamilelikte grip cekmekten nefret ediyorum 5 aylikkende ayni böyle olmustum gozumden bile yaslar akiyodu.Insallah bu sefer o derece kötü olmam yaa...
allah allah iki kere doğum yaptım sizin gibi şikayetim olmadı bi kere üşüttüm sadece belki üşütmüşünüzdür aman dikkatlmaz:
Bak o hic aklima gelmemisti usuttum diyomya canim zaten demekki ondan oluyo agrilarim :kedi: