2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

birde adama bin kere söylediler gereksiz diye...anlamıyor illa istiyorum bi fotokopisini alacam diyor haydaaaa dedim şimdi arşive in birsürü dosya arasından ara bul bulabilirsen.1 kat aşağı indim .odayla arşiv arasında mekik dokuyorum ya.gelelim bizde bakalım filanda demiyolar da yaaaaaaa :kızgın:
ya bak işte ben yolda yaşlı birini görsem poşetini alırım bu halimle. insanlar ne insafsız olmuşlar. kamuda mısın sen canım.

tamam anladım ist gel bende geliyim eminönünü gezek:icecream:

iyi ki hamilesiniz ha oh ben kurtuldum iki tane oldu büyüdeler biraz:roflol:

puhahaha nerden çıktı kıss eminönü.ist.da ucuz olur demek istedi hay Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3

sedefim öldürdü beni açıklayıncaya kadar. sen akşam sizde kim maviş demişin a da neden demiş. canım ya. o da kuzu daha:emir_bebek:

sedefim öldürdü beni açıklayıncaya kadar. sen akşam sizde kim maviş demişin a da neden demiş. canım ya. o da kuzu daha:emir_bebek:

hayır illaki ya anaya çekecek ya babaya yada onların büyüklerine o açıdan sordumdu ama neden? diye bi cevapla karşılaştım (pardon soruyla? kaydirigubbakcemile3)

benim babam anneme battaniye nerde derdi annem : neden üşüdün mü derdi sempatiksalakcinni

sedef kılıç kalkan kuşanıyo kız yiyecek bizi. kızmadın de mi sedefim

X