Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar burda yağmur var orda hevalar nasıl
ya bak işte ben yolda yaşlı birini görsem poşetini alırım bu halimle. insanlar ne insafsız olmuşlar. kamuda mısın sen canım.birde adama bin kere söylediler gereksiz diye...anlamıyor illa istiyorum bi fotokopisini alacam diyor haydaaaa dedim şimdi arşive in birsürü dosya arasından ara bul bulabilirsen.1 kat aşağı indim .odayla arşiv arasında mekik dokuyorum ya.gelelim bizde bakalım filanda demiyolar da yaaaaaaa
ya bak işte ben yolda yaşlı birini görsem poşetini alırım bu halimle. insanlar ne insafsız olmuşlar. kamuda mısın sen canım.
slm kızlar burda yağmur var orda hevalar nasıl
e kime eminönünü tavsiye ediyon:uhm:
kendime canım keşke eminönü bana yakın olsa herşeyimi alırım diyorum
evet kamudayım
tamam anladım ist gel bende geliyim eminönünü gezek:icecream:
sen tahtakaleye gelecen herşey var valla ona buna bak onu al bunu alkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
puhahaha nerden çıktı kıss eminönü.ist.da ucuz olur demek istedi hay Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3
sedefim öldürdü beni açıklayıncaya kadar. sen akşam sizde kim maviş demişin a da neden demiş. canım ya. o da kuzu daha
benim babam anneme battaniye nerde derdi annem : neden üşüdün mü derdi sempatiksalakcinni
sedef kılıç kalkan kuşanıyo kız yiyecek bizi. kızmadın de mi sedefim
hayret sedef eleştrilere bi cevap yazmadın dimi? kıss bacım seni çekiştiriyozz burda .sahi kızmadın dimi?