2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

Slm canlarim yepyeni bi gunde umarim bebislernizde sizde cok iyisinizdirr:ecrin_bebek:

Ben dun doktordaydim ama sinir oldum geldim.Doktor öyle kalabaliktiki 5 dk kontrol olabildim.Dokrotumda bu seferlik böyle olsun 2 hafta sonra ayrintili olarak bakariz dedi bende mecbur tamam dedim artik.Dun ögrendigim tek sey bebegimin basi asagiya inmis artik kafasi asada bi sekilde.Son aylarda daha dikkatli olamk agir kaldirmamak v cok yormamak gerekiyo kendini.
Bugun sabahta bi uyandim bademciklerim balon gibi olmus butun vucudum agriyodu.2 gun önceki bas agrimin sebebi anlasildi feci sekilde grip olucam.Eger bademciklerim sistiyse en az 1 hafta cekerim eyvahedigeldismile

canım ben gebeliğimin ilk üc buçuk ayında buz gibi bir memlekette ve yalnızdım.üstelik evimde doğalgaz bağlantısı ve inşaatı yapılmaktaydı. içerde kar yağıyodu sanki. çalışıyodum ve açlık diz boyuydu. kendime yaptığım tek bakım ekinezya çayı içmek oldu. o şartlarda bir kere dahi burnum akmadı. bi netten araştır. hamileler kullanabilirmi bilmiyoırdum ama tavsiye ettiklerim faydasını görmüşler. hamilelikte öksürmek hapşurmak felaket olur. göbeği çatlar insanın. ben arada öksürüp hapşururm dayanamam. bağışıklık sistemini kuvvetlendirecek gıdalara yönel mutlaka.

Benim bebegim artik altta oldugu icin alt tarafimda yogun agri hissediyorum.Hatta dun wc den ciktiktan sonra yarim saat dogum sancisi gibi agri cektim diyebilirim...
kıs dikkat et elini kolunu çıkarmasın ordan. ben de şiddetli kabızlık var. her seferinde çıkacak diye korkuyorum. iterim geliseeyvahedigeldismile

ayyyyyyyy kadınlar şöyle böyle atlatıyo da erkeklerin hasta olması çok kötü ikinizede geçmiş olsun eşinin nesi varbilmiyorumkismile
Esimde heryanim agriyo diyo canim ya sanirim oda usutmus bilmiyorumkismile
sılam sen sezeryan mı normal mi inşaallah normaldir bakalım olucak mı doktorunla bunu görüş bakem ne diycek inşaallah senin istediğin olur:Saruboceq:

Canim doktora dun sorduk dedim ya öyle kalabaliktiki simdi daha erken sonra konusuruz dedi adamin uzerine ucasim geldi dun ama 2 hafta sonra yine gidicem nasilsa bu sefer ilgilenmesin bakalimm :eek:klava:

kıs dikkat et elini kolunu çıkarmasın ordan. ben de şiddetli kabızlık var. her seferinde çıkacak diye korkuyorum. iterim geliseeyvahedigeldismile

Itersin he gelirsee puhahhaha :roflol:

Canim kabizlik icin kayisi islat ye demistim denemedinmi mutlaka dene kesin cözümm kaydirigubbakcemile5

kızlar gebelikte hiç çaydan tiksindinizmi ben çoook tiksinmiştim bi de etten tiksinmiştim evde benim hamileliğim kurbana denk gelmişti bende etlerin heeepsini dağıttım ıyyyyyyyyyy ne iğrençti :eek:klava:

aman kabızlığa dikkat ben halada çekiyom kuru kaysı yiyom yesica bol bol bol bol suuuuuuu iiiççç :eek:klava:

Itersin he gelirsee puhahhaha :roflol:

Canim kabizlik icin kayisi islat ye demistim denemedinmi mutlaka dene kesin cözümm kaydirigubbakcemile5

ahhh denemem mi hatta kayısı ile inciri bir ısladım geceden sabah içtim. sorun beyinde. :roflol: yani doktolar bilirsin bişey bulamayınca öyle diyo. ama gerçekten bağırsak ikinci, beyin olarak adlandırılıyo. en ufak şeylerden etkilendiği için. ben de çok takarım. yani gayet normallsempatiksalakcinni

100 de 100 üşütmeden ağrı oluyo hani bebeğin kalbini dinliyolar ya (nst)benim ona girerken bi ağrım vardı hemen orda çıkmış doktorum senin ağrın varmış demesin mi dikkat et dedi o zamanbilmiyorumkismileohaoldumsmile
Benimde dun baktlar agrilarima ve bebegin kalp atislarina.Artik her gittigimde yarim nst makinasina.Dun agrim falan cikmadi ama orda boshayallersmile
canım ben gebeliğimin ilk üc buçuk ayında buz gibi bir memlekette ve yalnızdım.üstelik evimde doğalgaz bağlantısı ve inşaatı yapılmaktaydı. içerde kar yağıyodu sanki. çalışıyodum ve açlık diz boyuydu. kendime yaptığım tek bakım ekinezya çayı içmek oldu. o şartlarda bir kere dahi burnum akmadı. bi netten araştır. hamileler kullanabilirmi bilmiyoırdum ama tavsiye ettiklerim faydasını görmüşler. hamilelikte öksürmek hapşurmak felaket olur. göbeği çatlar insanın. ben arada öksürüp hapşururm dayanamam. bağışıklık sistemini kuvvetlendirecek gıdalara yönel mutlaka.

Canim ben almanyada yasiyorum o dedigin cayin almanca ismini bilmem lazim almak icin.Ki hamillelikte doktorum her turlu bitki cayinin yasak oldugunu söyledi :eek:lmaz:
Malesef yine kaderimle bas basa kalip cekicemm mafoldumben

kızlar gebelikte hiç çaydan tiksindinizmi ben çoook tiksinmiştim bi de etten tiksinmiştim evde benim hamileliğim kurbana denk gelmişti bende etlerin heeepsini dağıttım ıyyyyyyyyyy ne iğrençti :eek:klava:

midem bulana bulana bitki çayı içtiğim oldu ama siyah çay demlemem hiç kendime özel olarak. içince aık. normalde de tiryaki değilim zaten. türk kahvesi içeniniz var mı?

Benimde dun baktlar agrilarima ve bebegin kalp atislarina.Artik her gittigimde yarim nst makinasina.Dun agrim falan cikmadi ama orda boshayallersmile

Canim ben almanyada yasiyorum o dedigin cayin almanca ismini bilmem lazim almak icin.Ki hamillelikte doktorum her turlu bitki cayinin yasak oldugunu söyledi :eek:lmaz:

ballı zencefil içerdim sabah öğle akşam aç ya da tok alırdım ama aç karına daha iyi geliyodu alman yada bi arkadaşım var canım senede bi kere geliyo zavallıkaydirigubbakcemile5

midem bulana bulana bitki çayı içtiğim oldu ama siyah çay demlemem hiç kendime özel olarak. içince aık. normalde de tiryaki değilim zaten. türk kahvesi içeniniz var mı?

ben içiyodum valla çok önemsemiyodum canın çektiyse gel yapam:jeyyar::jeyyar:

ben daha bu sabah yarım bardak yeşil çay içtim. bilmiyorumkismile dur bi araştırayımsempatiksalakcinni

kııııızlaar ben kaçıyom oğlum oyun oynasın bari sonra gelirim:a015:

mavişim uyandı pamuk ellerini ayaklarını koklayayım bari:icecream:

herşeyi araştıran ben bunu atlamışım. iç diyen doktor da var içme diyende. ama içmemek en iyisi oluyor bu durumda. kesinlik yok. kötüyü baz almak lazım böyle tıbbi konularda:eek:klava:

X