- 27 Ocak 2010
- 2.841
- 0
- Konu Sahibi daemon
- #81.101
Slm canlarim yepyeni bi gunde umarim bebislernizde sizde cok iyisinizdirr:ecrin_bebek:
Ben dun doktordaydim ama sinir oldum geldim.Doktor öyle kalabaliktiki 5 dk kontrol olabildim.Dokrotumda bu seferlik böyle olsun 2 hafta sonra ayrintili olarak bakariz dedi bende mecbur tamam dedim artik.Dun ögrendigim tek sey bebegimin basi asagiya inmis artik kafasi asada bi sekilde.Son aylarda daha dikkatli olamk agir kaldirmamak v cok yormamak gerekiyo kendini.
Bugun sabahta bi uyandim bademciklerim balon gibi olmus butun vucudum agriyodu.2 gun önceki bas agrimin sebebi anlasildi feci sekilde grip olucam.Eger bademciklerim sistiyse en az 1 hafta cekerim eyvahedigeldismile
canım ben gebeliğimin ilk üc buçuk ayında buz gibi bir memlekette ve yalnızdım.üstelik evimde doğalgaz bağlantısı ve inşaatı yapılmaktaydı. içerde kar yağıyodu sanki. çalışıyodum ve açlık diz boyuydu. kendime yaptığım tek bakım ekinezya çayı içmek oldu. o şartlarda bir kere dahi burnum akmadı. bi netten araştır. hamileler kullanabilirmi bilmiyoırdum ama tavsiye ettiklerim faydasını görmüşler. hamilelikte öksürmek hapşurmak felaket olur. göbeği çatlar insanın. ben arada öksürüp hapşururm dayanamam. bağışıklık sistemini kuvvetlendirecek gıdalara yönel mutlaka.