2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

selam kızlarrrrrrrrr herkeseee ben geldim ama yıne gidicem bir bakayım dedim walla alışkanlık oldunuz :KK70: :KK70:

biriniz bir ütü muhabbeti attı ortaya saat 10 dan beri ütü yapıyorum hatta uzerine yenı camasırları yıkadım astım yağmur baslayacakmıs ama :KK43:

yarında kızımın cicilerini yıkayıp ütülerimmmmmmm

güzel oldu mu kız resim koy çabuk şaka beğendin mi hadi dayaktan kurtuldundelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kurtuldum valla.
biraz cıvık gibi oldu ama donacak sanırım :KK70: küçükçe bi borcam su muhallebisi 6 kase de sütlaç yaptımdelikafaduldendelikafadulden gelin beraber yiyek siz gelene kadar donar da hem tatlılar

selam kızlarrrrrrrrr herkeseee ben geldim ama yıne gidicem bir bakayım dedim walla alışkanlık oldunuz :KK70: :KK70:

biriniz bir ütü muhabbeti attı ortaya saat 10 dan beri ütü yapıyorum hatta uzerine yenı camasırları yıkadım astım yağmur baslayacakmıs ama :KK43:

yarında kızımın cicilerini yıkayıp ütülerimmmmmmm

leyla başlattı ütü muhabbetiniiiiii!!!!! :KK70:
ben de gündüz salondaki camları sildim oh bee dedim kahvemi yaptım oturdum yağmur başladı :KK70: neyse en azından çamur akmadı camlarımdan

afiyet olsun canımmmmm ellerine sağlık.. Bende donut yaptımmmmmmm 1000 kg olcam hedefledim :KK70: :)()))))

bu arada maskelerimi de yaptımmmm ohhhhhh bebek gibi yumusacık oldummmmm (umarım:)

aaaaaa bayanlar ne sorucam bana 2 haftadır kramplar girmeye basladı bacagıma hamılelıkte oluyormus ileriki aylarında sizde de basladı mı=?

leyla başlattı ütü muhabbetiniiiiii!!!!! :KK70:
ben de gündüz salondaki camları sildim oh bee dedim kahvemi yaptım oturdum yağmur başladı :KK70: neyse en azından çamur akmadı camlarımdan

yok yok ben gelcem bi dizime yatırcam seniiiii

X