hmmm iyi fikir. ziyarete gelin ki masrafları çıkarayım emisempatiksalakcinnihe he yesica sen herşeyi al sonra müze yaparsın kullanmadıklarını:lepi:sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniakannehirakannehirakannehirakannehir
oda bişeymi ben yeni doğan bebek prima bezini 20 milyondan 10 milyona düşmüş aldım
hmmm iyi fikir. ziyarete gelin ki masrafları çıkarayım emisempatiksalakcinni
yakın olsam gece bile gelirim deeeeermişimkaydirigubbakcemiledelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ben sedefin odasını hazırladım bile :kedi: kocişi ve bebişleri için yataklar hazırbenim doğumdan sonra sedefi alacam kendi evime bana yardım etsinhihoyyyt:jeyyar:
yok artık hihoyyyt nerden canım
bizim burda portakal market var orda idi indirim 2 paket aldıma.s
ya ben ne kadar bilgiliyim gör zemuszemuszemuszemus canım zaten iki tane numarası var 1 ve 2 bişey kaçırmamışsın yanihahayyyyyy yenı doğanlarında numarası mı var ay ay ay ne bilgisizmişim ayol
ya ben ne kadar bilgiliyim gör zemuszemuszemuszemus canım zaten iki tane numarası var 1 ve 2 bişey kaçırmamışsın yani
yesicaaaaa koydum baby sling fotolarınııııııııııııııııı
bilmiyorum bebişimin hali ne olacak bu anneyle......:tomato:
çok şekermiş canım. ne olacaktı zaten aselimi hintli bebeler gibi taşırsın artık. ben de alıcam ya. netten bişeyi görüyorum ya eve geldiğinde hayal kırıklığı hissediyorum. beklentilerimiz çok büyük oluyo resimleri görünce ondan