kociş gelene kadar bi sütlaç yapsaydım bari.
adam istedi dün 50 kere söyledi yapmadım valla. nası üşeniyorumbilmiyorumkismile
kız giit kakılmış muamelesi görmekaydirigubbakcemile
:mymeka kız su muhallebisi ya da puding yapsaydın kız adam sen döveceksempatiksalakcinnikaydirigubbakcemileayy yarın yaparım artık bu saatte kim uğraşıcak ocak başında
su muhallebisi nası oluyo ki:mymeka kız su muhallebisi ya da puding yapsaydın kız adam sen döveceksempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile
yok benim kedim sarı. albüm var profilimde ordan bakabilirsinresimdeki kedin mi kuzum:uhm:
kizlar nedense hafif sancim basladi ve midem bulaniyor....Gidip uzanayim...gorusuruzzz
ayy az önce kaynanam aradı. yine bin tane bahane gelemiyorum diye uydurdu. dedim gelme zaten ben camlarıma kadar sildim temizledim evimi. hiç iş kalmadı sizi bekleyecek olsam evimi pislik götürecek dedimmmmmmayy sustu kaldı. oh be sinirimi çıkarttım bu gazla gider tatlı yaparım kocama kaydirigubbakcemile2
dün kociş de söyledi sen artık yoruluyon ben biraz fazla kazanıyım da sana ayda bir yardımcı kadın çağıralım dedi. şaşırdım ama anasına da söyledim. ohh ohh sefam olsun.
hemen bakıyom tarife :)
aman dikkat koş yatağa hemen bakiyimlmaz: