2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

kızlar mucize eseri eşim eve erken geliyo. normalde 11 den önce gelemez. daha ütü yapmadım offfffff

gördüm canım bence yeterli cok ıyı bulmussun walla bravo.. Ben o kadar aradım bulamadım oyle uygununu sen almaya karar verdın herhalde.

sayende canım. delinin aklına taş düşürdün. şimdi değil fikrim değişmedi. ama bildiğimiz bi ürün var artık. üstelik çok da ucuzsempatiksalakcinni

hahayyy iyi bakalım hayırlsıı..

bana ütü deme sepet sepet var biriktirdim bu sefer elimde hiiiçççççççç gitmiyorrrrrrrrr

ben ütü masasını oturma odasında gözümün önüne diktim ama o bana bakıyo ben onasempatiksalakcinni

benim de ütü yapmam lazımsenağlama

offf benim de camasir makinesinde yikananlari asmam,balkondan kuruyanlari toplamam,bulasik mak. temizleri cikarmam lazim ama hic mi hic istegim yok.tembelim yaaa.onceki zamanlarda makine mi vardi,simdi o isimizi goruyor ben yine de sikayet ediyorum :eek:lmaz:

offf benim de camasir makinesinde yikananlari asmam,balkondan kuruyanlari toplamam,bulasik mak. temizleri cikarmam lazim ama hic mi hic istegim yok.tembelim yaaa.onceki zamanlarda makine mi vardi,simdi o isimizi goruyor ben yine de sikayet ediyorum :eek:lmaz:

ben topladım mutfağımı biraz önce :kedi:

X