Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almaaaaaaaaaaaaaaaa :bbo:
selam kızlar nasılsınız, bebişleriniz nasıl, nispet mi yapıyonuz len kocalar geç geliyomuş felan ne bu muhabbet, benim herif kilometrelerce uzakta çalışıyor malesef, gerçi dayanamıyor canım benim birkaç haftada bir geliyor 1-2 günlüğüne de olsa ama siz de nispet yapmayın canım, şaka bi yana bir de bizi düşünün halinize şükredin sempatiksalakcinni
iyi akşamlar
canım sen ek besinlere geçtiğinde biberon kullandın mı? ya da çok sık kullandın mı deyim.
bayanlar nereden resim cevirip yuklüyorduk buraya?
senin durumun da zor valla :gitme: kociş olmasa ben naparım kiiiiiimafoldumben
2 tane yazacaktım da içine oturmasın dedim. amn boşver mutlaka kullanırsın. ben de alacam.
bu arada bayanla etrafında bim magazası olanlar varsa 70 li prima yenidoğanda indirim yapmıslar..
Biz gecen gün 30 lu huggiesi 17 tl ye almıstık bimde prima 20 tl imiş duyrulurrrrrr
valla alışırdın canım sen de alışırdın, insanoğlu o nelere alışıyor, nelere katlanıyor birçoğunun yanında bu durum devede kulak kalıyor ama tabiki çok zor, heleki ailemden de uzaktayım eşim de olmayınca insan güvende hissedemiyor kendini ama bu günler de geçecek deyip sabretmeye çalışıyoruz napalım, oğlumuzu kucağımıza beraber alacağız önemli olan bu... :CüvCüv:
bu arada bayanla etrafında bim magazası olanlar varsa 70 li prima yenidoğanda indirim yapmıslar..
Biz gecen gün 30 lu huggiesi 17 tl ye almıstık bimde prima 20 tl imiş duyrulurrrrrr
feridecim hoşgeldina.s.