2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

ben de sterilizatör almayacam kız. ne gerek var daha biberon lazım olcak mı bilmiyoz. lazım olursa kaynatıcam biberonu. 2 dk kaynar suda beklese zaten steril oluyo.

selam kızlar nasılsınız, bebişleriniz nasıl, nispet mi yapıyonuz len kocalar geç geliyomuş felan ne bu muhabbet, benim herif kilometrelerce uzakta çalışıyor malesef, gerçi dayanamıyor canım benim birkaç haftada bir geliyor 1-2 günlüğüne de olsa ama siz de nispet yapmayın canım, şaka bi yana bir de bizi düşünün halinize şükredin sempatiksalakcinni

selam kızlar nasılsınız, bebişleriniz nasıl, nispet mi yapıyonuz len kocalar geç geliyomuş felan ne bu muhabbet, benim herif kilometrelerce uzakta çalışıyor malesef, gerçi dayanamıyor canım benim birkaç haftada bir geliyor 1-2 günlüğüne de olsa ama siz de nispet yapmayın canım, şaka bi yana bir de bizi düşünün halinize şükredin sempatiksalakcinni

senin durumun da zor valla :gitme: kociş olmasa ben naparım kiiiiiimafoldumben

canım sen ek besinlere geçtiğinde biberon kullandın mı? ya da çok sık kullandın mı deyim.

kıııııııııııııııız yesica hele bi doğur sonra düşünürsün bunları valla her bebek bir olmuyo biliyosun kimi hemen geçiyo kimi geçemiyo bende ortası oldum biberon da kullandım yok almadı benim bebişler bi tuhaf aslında iyi gidiyorum en iyisini alıyom yok almıyolar bende herşeyi almıyorum ek besinleri zamanı gelince öğrenirsin bebek büyütmek çok da zor değil tabi sağlıklı olusa:hulya::hulya::hulya:

bu arada bayanla etrafında bim magazası olanlar varsa 70 li prima yenidoğanda indirim yapmıslar..
Biz gecen gün 30 lu huggiesi 17 tl ye almıstık bimde prima 20 tl imiş duyrulurrrrrr

senin durumun da zor valla :gitme: kociş olmasa ben naparım kiiiiiimafoldumben

valla alışırdın canım sen de alışırdın, insanoğlu o nelere alışıyor, nelere katlanıyor birçoğunun yanında bu durum devede kulak kalıyor ama tabiki çok zor, heleki ailemden de uzaktayım eşim de olmayınca insan güvende hissedemiyor kendini ama bu günler de geçecek deyip sabretmeye çalışıyoruz napalım, oğlumuzu kucağımıza beraber alacağız önemli olan bu... :CüvCüv:

2 tane yazacaktım da içine oturmasın dedim. amn boşver mutlaka kullanırsın. ben de alacam.

he he yesica sen herşeyi al sonra müze yaparsın kullanmadıklarını:lepi:sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniakannehirakannehirakannehirakannehir

bu arada bayanla etrafında bim magazası olanlar varsa 70 li prima yenidoğanda indirim yapmıslar..
Biz gecen gün 30 lu huggiesi 17 tl ye almıstık bimde prima 20 tl imiş duyrulurrrrrr

canım ben sadece 1 paket aldım. o da prima yenidoğan 1 numara. senin söylediğin prima yeni doğan 2 numara sanırım. ama biz çirozzuzuzzzz:roflol:

valla alışırdın canım sen de alışırdın, insanoğlu o nelere alışıyor, nelere katlanıyor birçoğunun yanında bu durum devede kulak kalıyor ama tabiki çok zor, heleki ailemden de uzaktayım eşim de olmayınca insan güvende hissedemiyor kendini ama bu günler de geçecek deyip sabretmeye çalışıyoruz napalım, oğlumuzu kucağımıza beraber alacağız önemli olan bu... :CüvCüv:

inşallah canım. aileden uzak olmak da kötü benim annemle babam da yurtdışında. görüşemiyoruz bile insan özlüyo. hele annesini çok arıyo bu gibi durumlarda

oda bişeymi ben yeni doğan bebek prima bezini 20 milyondan 10 milyona düşmüş aldım

X