2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

he he yesica sen herşeyi al sonra müze yaparsın kullanmadıklarını:lepi:sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniakannehirakannehirakannehirakannehir
hmmm iyi fikir. ziyarete gelin ki masrafları çıkarayım emisempatiksalakcinni

yakın olsam gece bile gelirim deeeeermişimkaydirigubbakcemiledelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ben sedefin odasını hazırladım bile :kedi: kocişi ve bebişleri için yataklar hazır :KK70: benim doğumdan sonra sedefi alacam kendi evime bana yardım etsinhihoyyyt:jeyyar:

kızlar yemek yemeye gidiyom kaçanı ilk ben yakalıycamkaydirigubbakcemile

ben sedefin odasını hazırladım bile :kedi: kocişi ve bebişleri için yataklar hazır :KK70: benim doğumdan sonra sedefi alacam kendi evime bana yardım etsinhihoyyyt:jeyyar:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaygelmeyen sen olsun hadi ben kaçarhihoyyytdirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hahayyyyyy yenı doğanlarında numarası mı var ay ay ay ne bilgisizmişim ayol

yesicaaaaa koydum baby sling fotolarınııııııııııııııııı

yesicaaaaa koydum baby sling fotolarınııııııııııııııııı

çok şekermiş canım. ne olacaktı zaten aselimi hintli bebeler gibi taşırsın artık. ben de alıcam ya. netten bişeyi görüyorum ya eve geldiğinde hayal kırıklığı hissediyorum. beklentilerimiz çok büyük oluyo resimleri görünce ondan

çok şekermiş canım. ne olacaktı zaten aselimi hintli bebeler gibi taşırsın artık. ben de alıcam ya. netten bişeyi görüyorum ya eve geldiğinde hayal kırıklığı hissediyorum. beklentilerimiz çok büyük oluyo resimleri görünce ondan

saol canım da sen bilirsin al hevesin kalmasın dediğim gibi ben pek begenmedim umarım sen begenırsın..

X