2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

bunu okur okumaz aaa dedim evet hangisini alacaz. ee geçen konuştuklarımız aklıma geldi neyse ki biberon şimdilik kullanmayacaksak neyi sterilize edecez ki? zorunlu durumlarda eski usuller derim ben.

haklısın ya vazgectım almaktan deli deli dolduruyorum evi..

kız ben lazım olduğunda aldım herşeyi bana takılın hayatınızı yaşayındelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

evet en iyisi öyle bencede sanki sıkıyonetim var da bulamıcaz birşey

kız ben lazım olduğunda aldım herşeyi bana takılın hayatınızı yaşayındelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
canım sen ek besinlere geçtiğinde biberon kullandın mı? ya da çok sık kullandın mı deyim.

Mikrodalga Fırında Çalışan Buhar Sterilizatörleri ne kadadır acaba. çok ihtiyaç olursa uygun fiyatlı bişeyde alınabilir ama.

hangisini alacaktın. ben araştırıyodum en ucuzu arçelikmiş. en azından lazım olursa fikir sahibi olalım

sorma canım ya bugece ben heppppppp yalnızım offf kocişin nöbeti var taaaaaaa yarın aksam gelcek bu sabah gittiiii :KK43:((((

bugün de sen kafa dinleyecen laelaelaelaelae
şaka maka bi yana yalnızlık çok kötü benim kociş de kaç günlerdir geç geliyo eve bu gün de geç gelicekmişmafoldumben

bugün de sen kafa dinleyecen laelaelaelaelae
şaka maka bi yana yalnızlık çok kötü benim kociş de kaç günlerdir geç geliyo eve bu gün de geç gelicekmişmafoldumben

sorma bizim ayda 1 veya 2 defa böyle oluyor ama hiç keyfim olmuyor eşim evde olmayınca bu gece gider bakarım arada biir bakalım nasıl gecıyor die

X