2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

alatariell hastahane beğendin mi:uhm:

senin verdiğin linkteki hastane süper gözüküyo. baktım baya beğendim de ama şöyle bi durum var.... ben çekmeköyde oturuyorum. kayınvalidem bağcılardabilmiyorumkismile bu hastane de bağcılardaymış. eğer orda yaparsam doğumu kesinlikle başımda bitiverirler... bi de doğum öncesi gel bizde kal falan derler aman istemeeeeem:1shok: o yüzden hala bakınıyorum. doktorum da inatla hastane konusunda konuşmuyo. şimdiden doğum psikolojisine girme daha çok var diyo. ne yapıcam bu hastane olayını bilmiyorum:1no2:

ıyyyyyyyyyyyyy niye karışırlar ki offffffff orda bi ebe var çoooook ilgileniyo valla annem geçen hafta ufak bi operasyon geçirmişti annemi taaa taksiye kadar uğurlamış yinede kendin bilirsinbilmiyorumkismile

ben o hastaneyi tutuyorum aklımda. hiç bi yer bulamazsam orayı isterim ama işte doktorum oraya gelebilir mi? çünkü karşı tarafta kalıyo hastane nerden baksan 40 km yol.

valla canım bu benim tavsiyem hani işini zorasokmayım kendin bilirsin kız az bekle geliyom

canım ya kızım durmuyo az bi uyutamda gelirim sonra:a015:

selam kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr bugun baby slingim geldiiiiiiiii yesica alayım mı diyordun sakıııııınnnn pek bi işe yaramaz şal niyetine kullancam artık dersem o bile olmaz kumaşı çoooooookkk dandık

selam kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr bugun baby slingim geldiiiiiiiii yesica alayım mı diyordun sakıııııınnnn pek bi işe yaramaz şal niyetine kullancam artık dersem o bile olmaz kumaşı çoooooookkk dandık

eeeeeeee resim yok mubilmiyorumkismile

valla bence herşeyi heyecana kapılıpda almayın derim kızmayın haaa:asigim:

eeeeeeee resim yok mubilmiyorumkismile

akşam kızlarda gelsin ceker eklerım üşendim şimdi bir de 2 tane almıstım hahaha dediğin gibi almamak lazım herşeyi şimdi sana sorayım sterilazatör alalım mı almayalım mı ne dersin sedefcim

slingi beğenmedin mi ya ben çok umutluydum ondan. o artislerin taktığı gibi del mi canımbilmiyorumkismile

yok alma derim evde yaparsın onun yapacaklarını:icecream:

slingi beğenmedin mi ya ben çok umutluydum ondan. o artislerin taktığı gibi del mi canımbilmiyorumkismile

canım artislerinkini bilmem ama gg dakiler çok dandikmiş maalesef ben hiç beğenmedim kumas berbat sanki çocuk düşermiş gibi de geliyor birazdan resmini ekleyeceğim bakarsin

akşam kızlarda gelsin ceker eklerım üşendim şimdi bir de 2 tane almıstım hahaha dediğin gibi almamak lazım herşeyi şimdi sana sorayım sterilazatör alalım mı almayalım mı ne dersin sedefcim
bunu okur okumaz aaa dedim evet hangisini alacaz. ee geçen konuştuklarımız aklıma geldi neyse ki biberon şimdilik kullanmayacaksak neyi sterilize edecez ki? zorunlu durumlarda eski usuller derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…