2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

öğrendi ya da gelmiyo artık heralde.
zaten biz bi kavga ettik onlarla kocasını paraladım kadının ondan beridir hiç karşılaşmıyoruz

ay benim kociş gündüz gelse bile anahtarıyla açar zile basmaz eli dolu değilse.

kıs aynen benimki de kendi açar ama anahtar bi tane yedeği yaptırmayı unutuyos sürekli. bikaç aydır böyle. ne sorumsuz şeyleiz biz ya

komşuladrdan yana herkes dertli galiba,bir macera da benden:))
karşı komşum tam 5 defa apartman olarak bana hoşgeldin ziyaretine gelmek istediklerini söyledi ve her seferinde geri çevirdim:)) 1 tamam,2 neyse ama 5 kere de söylenmez ki:))
hatta alenen kimseyle görüşmek istemediğimi söyledim ama yoksempatiksalakcinni
hepsi annemden bile büyük,benim yaşımda çocukları var,evde olanlar tüm gün birbirlerine çaya kahveye gidiyorlar,torun tombalak toplanıp hem de!! acaip meraklı tipler üstelik..hatta biri bana evlimisiniz dedi,evet diyince de ama biz seni geinlikle girerken görmedik dedi:)))))) bilsem balayından gelinlikle dönerdim dedim ben de:))))
sırf çok geniş diye beğenip tutmuştuk evi ama komşulara da bakmak lazımmış:)))

komşunun da meraklısı fena oluyo :roflol:

insan gerdeğe girmeden haber vermez mi ahyırsız komşusun işte :umursamaz:

hakkaten başa bela bunlar:)) ben öğrenciyken de öyle bir apartmanda oturuyordum ki,kim kime kim dumaydı,hani öğrenci evi renkli olur ama ben onların yanında aile gibiydim:))
60 daire vardı ve hepsi ayrı alemdi..misal alt komşum sağırdı,benim için iyiydi ama kendini duymadığından tüm hayatını duyabileceğim sesle yaşıyordu kadın:)))))

tümünü mü:roflol::roflol:

en iyisi benim tek katlı ev geniş bahçem var dikiyom büyütüyom baçeye masayı al bi de mangal merdiven derdi yok ses derdi koca koridorda oyun oynuyoz eşim ben çocuklar voleybol oynuyoz:roflol::roflol::roflol:

kızlar vimjo ney ya alışveriş diyo bize özel mi:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…