2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

internet çooook yavaş gidiyimde yemek hazırlıyım oooooooooooofffff offf:a015:

ben de aman aman balık yemiyorum,2 haftada bir falan ancasempatiksalakcinni
ama hergün birkaç ceviz yiyorum,badem fındık falan da yemeye çalışıyorum..
hep şöyle diyorum,deniz-göl-dere vs olmayan ya da balığa ulaşamayan insanlar nasıl takviye yapıyor?
bir de semizotuna bayılırım,bu ara sıklıkla onu tüketiyorum,mineral zengini o da..

bi de üst kattakı kadın.... sabah 6 buçukta elektrik süpürgesi açtı. sonra garç gurç bişeyleri çekti itti. sonra da saat 8 e kadar güm güm bişeyler düşürdü. görgüsüz müdür nedir anlamadım. çıkıcaktım sessiz ol diye yukarı ama kociş gitmişti o yüzden gidemedim. çünkü kocası üstüme yürümüştü bi kere. şimdi bu göbekle adam yine üstüme yürürse cevap da veremem :kedi:

niye uyuyamadınız kız adamın biri beyaz show a çıkmıştı adam bi gece gece geç yatmış mesela 11 de sonra 12 de derken adam daha uyuyamıyomuş:1shok:

meraba kızlaaar gece hiç uyuyamadım yaa mafoldumben

merhaba canım,uyku konusunda hepimiz dertliyiz sanırım..gece saat başı uyandım,sabahları da 6:30 gibi hortluyorum,cin giibi kalkıyorum:)))
ama bunlar güzel aslında,vücudumuz bizi bebişlere hazırlıyor,doğumdan sonra zırt pırt uyanmak zorlamasın diye alıştırma yapmış oluyoruz..
yine de 5 saat kesintisiz uyusam daha bişi isteemem:)))

o adamın terbiyesizliği sabahın 6 da napıyomuş süpürgeyialsanaalsanasmile

kız sedef uyuyorum aslında ama her 1 saat uyku için 15 dk uyanığım. çok hafifledi uykum tık olsa uyanıyorum.yatsam da döne döne hal oluyorum. bebiş de durmuyo artık sıkışıyo heralde

işin aksi gibi ben faydalı şeyleri oldum olası yiyemem. hadi fındık badem neyse de ceviz beni öldürüyo. hamilelikten sonra kuuyemişlerden iyice uzaklaştım. semizotuna gelince bayılırım çok da faydalı ama istediğim an bulamıyorum. bu sene yeşilliklere ne olmuş anlamadım. son olarak ceviz çok iyidir ama şunu da bilmek gerekir hiçbiri balıktaki omega 3 ün yerini tutmuyor. bi de sen eskilere bakma onlar taş yese sağlıklı oluyomuş:roflol:

o adamın terbiyesizliği sabahın 6 da napıyomuş süpürgeyialsanaalsanasmile

ne biliyim işte anlamıyorum ki. normalde 8 de başlıyodu kocası işe gidince... ama bu gün 6 buçukta tak tak. sinirim bozuldu.manyak işte. evin içinde de topuklu ayakkabıyla yürüyo kadın bütün gün mesela delikafadulden
kocişe diyorum diyorum olur mu öyle şey diyo sonrabi gün kendi gördü sempatiksalakcinni

kızlar ben çıkıyom bilgisayar çok yavaş kırıcam şimdi sonra gelirim öpüyorum siziopuyorumnanaktan

kızlar ben birinci katta oturuyorum. ama giriş bayağı yüksek. 3. kat gibi ev altta dükkanlar falan var. neyse sadede geleyim aşağıdan sürekli zile basmalarından nefret ediyorum. elimde 50 tane poşet olsa anahtarımla açarım. hadi çocuklara kızmıyorum. ama sabah rahatsızdım. tam daldım zil çaldı. kalktım tabi. bi baktım yan komşu. rahatlığa bak ya. daha hoşgeldine gelmedi kapı çalıyo aşağıdan

yine seninki iyiymiş ben onlara alıştım. geçen bi baktım salonun balkonuna yukardan su dökülüyo. ama öyle böyle değil. bi de ne göreyim. 3. kattaki balkon demirlerine hortum tutmuş. ama şarıl şarıl. sonra akşam oldu mutfak balkonuna çıktım başıma geldi su bu defa. anlamadım. başımı kaldırdım benim üsttekide yukarıya bakıyo. meğerse kadının çiçekleri varkış onları sularmış. bi de öğretmen olacak :umursamaz::umursamaz:

kapıcıya söyledim uyar diye. cahil olsa kınarlar. kadındaki rahatlığa bak. ben utanıyorum çıkp söylemeye. ama o yapmaya utanmıyor. ama bi daha rastlarsam. gel benim balkonu da yıka diycem. allahtan arka tarafta oturuyorum da görmüyorum orda ne yaptığını.:icecream:

o çok fena bişey ya bilirim. bizim üst kattakinin annesi de yakınlarda biyerde oturuyo. ilk zamanlar bize geliyodu hep kadın karıştırıyodu. ama nası basıyo zile açana kadar hiç parmağını kaldırmadan offf diye gidiyodum bi bakıyodum üst kattakinin annesi teyzecim bi üst kata gidicen diyodum bi kere zorla eve girdi ya kadın hayır ben doğru geldim diye kaydirigubbakcemile3 ve yaklaşık 2 ay boyunca her gün zile bastı kadın

sonuçta öğrendi ama de mi kadıncağız. koca koca adamlar alıyolar ya bi de. eşim erken geldiğinde akşam sekizde de olsa ben açana kadar çala durur. üzerimde bornozla kapıya yetiştiğim çok olmuştur. anahtar özürlüdür. ama komşuları asla rahatsız etmezÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…