Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte fena değilim sağol canım.evet de bu ara aksatıyorum. balık tüketemiyorum demiştim seven seas pulse triomega vemişti. ama balığın karaciğerindeki yağdan mı yoksa vücudundan elde edilen yağdan mı bilmiyorum. kızların fikileri olabilir belki. güverdiğim bi ilaçla değiştirmeyi düşünüyorum
meraba kızlaaar gece hiç uyuyamadım yaa mafoldumben
bi de üst kattakı kadın.... sabah 6 buçukta elektrik süpürgesi açtı. sonra garç gurç bişeyleri çekti itti. sonra da saat 8 e kadar güm güm bişeyler düşürdü. görgüsüz müdür nedir anlamadım. çıkıcaktım sessiz ol diye yukarı ama kociş gitmişti o yüzden gidemedim. çünkü kocası üstüme yürümüştü bi kere. şimdi bu göbekle adam yine üstüme yürürse cevap da veremem :kedi:
ben de aman aman balık yemiyorum,2 haftada bir falan ancasempatiksalakcinni
ama hergün birkaç ceviz yiyorum,badem fındık falan da yemeye çalışıyorum..
hep şöyle diyorum,deniz-göl-dere vs olmayan ya da balığa ulaşamayan insanlar nasıl takviye yapıyor?
bir de semizotuna bayılırım,bu ara sıklıkla onu tüketiyorum,mineral zengini o da..
o adamın terbiyesizliği sabahın 6 da napıyomuş süpürgeyialsanaalsanasmile
kızlar ben çıkıyom bilgisayar çok yavaş kırıcam şimdi sonra gelirim öpüyorum siziopuyorumnanaktan
ne biliyim işte anlamıyorum ki. normalde 8 de başlıyodu kocası işe gidince... ama bu gün 6 buçukta tak tak. sinirim bozuldu.manyak işte. evin içinde de topuklu ayakkabıyla yürüyo kadın bütün gün mesela delikafadulden
kocişe diyorum diyorum olur mu öyle şey diyo sonrabi gün kendi gördü sempatiksalakcinni
yine seninki iyiymiş ben onlara alıştım. geçen bi baktım salonun balkonuna yukardan su dökülüyo. ama öyle böyle değil. bi de ne göreyim. 3. kattaki balkon demirlerine hortum tutmuş. ama şarıl şarıl. sonra akşam oldu mutfak balkonuna çıktım başıma geldi su bu defa. anlamadım. başımı kaldırdım benim üsttekide yukarıya bakıyo. meğerse kadının çiçekleri varkış onları sularmış. bi de öğretmen olacak :umursamaz::umursamaz:
o çok fena bişey ya bilirim. bizim üst kattakinin annesi de yakınlarda biyerde oturuyo. ilk zamanlar bize geliyodu hep kadın karıştırıyodu. ama nası basıyo zile açana kadar hiç parmağını kaldırmadan offf diye gidiyodum bi bakıyodum üst kattakinin annesi teyzecim bi üst kata gidicen diyodum bi kere zorla eve girdi ya kadın hayır ben doğru geldim diye kaydirigubbakcemile3 ve yaklaşık 2 ay boyunca her gün zile bastı kadın