beni beğenmiyormuuuuusuuuuunnn sen beni sevmiyormusunnn cevherimmmmsempatiksalakcinni
sence öyle bir ihtimal var mı bence yok
bir ihtimal daha var güneşim o da ölmek mi dersin ??
şimdi damlar
dünkü muhabbetin üstüne bugün erkenden gelmiş sempatiksalakcinni
abbowwwwwww 14 müü akannehirakannehir
tekne kazıntısı seni
Seviyom sevmem mi kuzucum... Gel öpüjjeeemmm Şeniz
Akşam kendi kendime vicdan yaptım bi ara. Belki kızın öyle bi amacı yoktur falan diye. Ama sonradan hemen vicdanımı rahatlattım iyi niyetli olsa ne öyle anten taksın çekemeyen falan yazardı ne de millet onun yazdığı şeyden birbirini kırıp dökerken
Arkadaşlar ben böyle bişey yazdım ama yanlış anlaşıldı amacım o değildi falan derdi.
Ama o naptı aşağıda yazılanları okudu okudu sonra gerçek anlaşılınca da tıssssssss
Sonra da anten manten. Anam biz çift çanak taksak da seni anlayamayız ki kötükedihüso
yaw benim nedense ayılara karşı bir antipatim var..Kızlar şunun güzelliğine bakın: (indirim varmış bu haftasonu)
http://shop.yatas.com.tr/Urun/22156/979/Uykucu-Ayicik-Bebek-Uyku-Seti-(Mavi).aspx
sensicim maaşallahhhhhhhhhh
o ne sevimlilik oyle
hoşgeldin anacım..
ben de salam sucuk sosis ne bulursam yiyorum işte sempatiksalakcinni
Akşam kendi kendime vicdan yaptım bi ara. Belki kızın öyle bi amacı yoktur falan diye. Ama sonradan hemen vicdanımı rahatlattım iyi niyetli olsa ne öyle anten taksın çekemeyen falan yazardı ne de millet onun yazdığı şeyden birbirini kırıp dökerken
Arkadaşlar ben böyle bişey yazdım ama yanlış anlaşıldı amacım o değildi falan derdi.
Ama o naptı aşağıda yazılanları okudu okudu sonra gerçek anlaşılınca da tıssssssss
Sonra da anten manten. Anam biz çift çanak taksak da seni anlayamayız ki kötükedihüso
benim kimseyle aramda yaş farkı yok ben tek çocuğum benimkiler fakir oldukları için başka çocuğa bakamazlar diye yapmamışlar yani fakir ama cahil değillermiş sempatiksalakcinni
bu arada dün akşam farkettim ki
sizin yüzünüzden zerrin özer gibi ıııııııııııııııııııııııııııııı diye gülmeye başladım :roflol:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :roflol:
:) sanırım bizimkiler en çok yapanlar :) 4 kardeşiz biz son 2si kaza diyorlar annemde aldırmama konusunda yeminli olduğu için kıyamamış :)
Gerçi ben 4 yaşlarında iken ve 1 kız kardeşim daha varmış aşı yüzünden kardeşimi kaybettiğimiz bir dönemde babam eyüpsultana gelmiş ve dua etmiş bana erkek çocuk verisen buraya getireceğim diye ve o sırada bir baba oğlularını 3 tane oraya getirmiş ve dua ediyorlarmış babam ağlamaya falan başlamış belki batıl inanç ama duası kabul olmuş allahım 3 erkek çocuk vermiş diyoruz bizde çocuklar sünnet olmadan getirmiştik eyüpsultana Mersinden sırf bu yüzden :)
Kızlar şunun güzelliğine bakın: (indirim varmış bu haftasonu)
http://shop.yatas.com.tr/Urun/22156/979/Uykucu-Ayicik-Bebek-Uyku-Seti-(Mavi).aspx
hihoyyyt :roflol:benim kimseyle aramda yaş farkı yok ben tek çocuğum benimkiler fakir oldukları için başka çocuğa bakamazlar diye yapmamışlar yani fakir ama cahil değillermiş sempatiksalakcinni
yaw benim nedense ayılara karşı bir antipatim var..
benim kızın da hiçbirşeyini ayılı almadım.. bilmiyorumkismile
benim kimseyle aramda yaş farkı yok ben tek çocuğum benimkiler fakir oldukları için başka çocuğa bakamazlar diye yapmamışlar yani fakir ama cahil değillermiş sempatiksalakcinni
akşama söle jambonda getirsin senin kocasempatiksalakcinni
adamcağız nasıl içli dua ettiyse olmuş bak :)) ayy annene de yazık 3 erkekle nasıl başa çıkmış zamanında
walla zor oldu canım :) yakın şahittim :) hepsi benden küçük ama büyüdüler işte şimdi en küçük ünide okuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?