- 25 Eylül 2009
- 11.327
- 3
- 406
- 43
- Konu Sahibi daemon
- #76.161
ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :roflol:sence öyle bir ihtimal var mı bence yok
bir ihtimal daha var güneşim o da ölmek mi dersin ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :roflol:sence öyle bir ihtimal var mı bence yok
bu arada dün akşam farkettim ki
sizin yüzünüzden zerrin özer gibi ıııııııııııııııııııııııııııııı diye gülmeye başladım :roflol:
benim de abimle aramda 14 yaş fark var..
tamamen kaza kurşunuyum sempatiksalakcinni
cnm öle eşim beni cok sever bana ve oglusuma asık ne istersek yaparrr en iyisini en kalitelisini alır sizn aldıklarınızı nedense pek begenmiyorum bensempatiksalakcinni
bu arada dün akşam farkettim ki
sizin yüzünüzden zerrin özer gibi ıııııııııııııııııııııııııııııı diye gülmeye başladım :roflol:
benim kardeşimle aramda 11 yaş fark var. annem beni çok zor doğurduğu için gözü yememiş 2. çocuğu
zaten babamda istemiyormuş. sonra halamın oğlu ölmüş o da tek çocukmuş. halamda annemlere demiş ki bak benim tek evladım vardı onu da kaybettim .
annem de çok etkilenmiş bu duruma kardeşimi yapmış sempatiksalakcinni
hikaye gibi anlattım ama bizim kardeş hikayemiz de böyle.
ilk zamanlar yaş farkından dolayı çok kavga ettik ama şimdi delikanlı oldu daha iyi anlaşıyoruz
şimdi damlaryakışır össkemmm elhh nerde yaaa asagıda gozukyrsempatiksalakcinni
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenbu arada dün akşam farkettim ki
allah bağışlasın tatlım sen bakma bizeben de 10 sene aradan sonra 3 yü yaptım o da kızlar çok istedi diye yani kızlarım için kendimi feda ettimakannehir
aynennnnnnn:roflol::roflol: ay susun ya valla altıma edicem bana bakıyo herkes önüm yığılı iş var yapamıyorumda burayı bırakıp
benimde kız kardeşimle aramda 7 yaş var bende kendim için çok diyordumbenim kardeşimle aramda 11 yaş fark var. annem beni çok zor doğurduğu için gözü yememiş 2. çocuğu
zaten babamda istemiyormuş. sonra halamın oğlu ölmüş o da tek çocukmuş. halamda annemlere demiş ki bak benim tek evladım vardı onu da kaybettim .
ilk zamanlar yaş farkından dolayı çok kavga ettik ama şimdi delikanlı oldu daha iyi anlaşıyoruz
Fakir gülüşlü seni kaydirigubbakcemile3
sence öyle bir ihtimal var mı bence yok
ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :roflol:
sempatiksalakcinni
abbowwwwwww 14 müü akannehirakannehir
tekne kazıntısı seni
Elhamra senden de kötü durumda dimi tüh
yakışır össkemmm elhh nerde yaaa asagıda gozukyrsempatiksalakcinni
benim kardeşimle aramda 11 yaş fark var. annem beni çok zor doğurduğu için gözü yememiş 2. çocuğu
:roflol::roflol:ııııııııııııııııııııııııııııııı :roflol::roflol::roflol: ııııııııııııııııııııııı :roflol::roflol:
Nan o yaş farkından olmuyor kavga, insanın içinde olcak, abimle benim aramda 3 yaş var, yeni yeni anlaşmaya başladık. Bu arada da araya gelin girdi, şimdi tamamen anlaşamıyoruz.
KIZLAAAAR BEN GELDİMMMhihoyyythihoyyythihoyyyt
ösge çaycı,bende o çayları tarlada biçiyom düşün halimi bu halde tarlada...senağlama
dün akşamdan bugüne baktımda yıurum geldim
Kizlar sizlerin kocalari sizlere birsey aliyor ya bende hava atmasam olmaz simdi.
Ablamin kizi 4 yasinda. kolye, kunye vs yapma yapma renkli boncuklari vs varmis,
sonra o ufakcik melegin aklina bakin ya ipe dizmis boncuklardan.
Ucuna da kagit katlamis baglamis falan icine de birkac boncuk koymus.
Teyzemin bebegine yaptim demis ya, ipli cingirak yapmis kendi aklinca.
Nasil duygulandim duyunca.
Resimi alinti yapmayin silecegim kizlar. Bak bu da bahsi gecen melegimiz:
KIZLAAAAR BEN GELDİMMMhihoyyythihoyyythihoyyyt
ösge çaycı,bende o çayları tarlada biçiyom düşün halimi bu halde tarlada...senağlama
dün akşamdan bugüne baktımda yıurum geldim
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sayenizde artık şirkette deliliğim tescillendi.
:lepi::lepi::lepi:
Artık hem fakir hem özenti hemde deliyim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: