üzülme canım yaa bol meyve ye ve pekmez iç ben faydasını gördüm benim kız 21+4 te 550 gr dıama tabi annenin bünyesi ile de alakalı bir durum ama zaten son aylarda alacaklar kg simdiden üzülme canım sağlıklı olsun da
:roflol: heh ben de tam onu dedimAnaaa bayan doğrunun yanlışını düzeltti eyvahedigeldismile
günaydın kızlarrr... Bugün evde olunca bi merhaba diyeyim dedim.
meyve ıyımı gelıyormus benım heraksam meyve saatım var portakal mandalına nar mutlaka yıyorm bolbolaksatmamayaa calısyrm
kızlar ben az biraz çıkıyorum işlerim var
gelirim birazdan gerçi sayfayı kaptmıycam ama lütfen fazla kaynatmayın ya
okuması zor oluyor
meyve ıyımı gelıyormus benım heraksam meyve saatım var portakal mandalına nar mutlaka yıyorm bolbolaksatmamayaa calısyrm
Kızlar doğum fotografçısı işini ne yapcaksınız ya.En az 300 den başlıyo sanırım ılkın çok heveslıydım ama şimdi yaptırsammı dıyorum.Ama kaçkere oluyokı bu olay hayatta dıyorum bı yandan.Bide yatağınıza ayrı bı nevresım takımı goturcenızmı hastaneye.Düz pembe bi pike takımı bulamadım neyazıkki.Sizler neler yapcanız.Daha şekerı var.Ben kendımız yapalım dıyorum eşime.Hoş nekadar yapabılırım bılmıorum ama aşimde karşı çıkıyo.Aslında bu tıp olaylarda ayarlanmalı sanırım yavaş yavaş demi.Oda süslemesi sonra.offfff.Daha çok iş var.Odasını seçicem daha derken.Diğer işlerde baya vakıt tutucak sanırım
ben yiyorum da ne oluyor gene de minik benim kızım. o bence biraz da kalıtımsal bir şey
ne yersek yiyelim minyon olacaklarsa çare yok.
ben yiyorum da ne oluyor gene de minik benim kızım. o bence biraz da kalıtımsal bir şey
ne yersek yiyelim minyon olacaklarsa çare yok.
meyve zaten faydalı vitamin açısından.ama bir arkadaşım 5 kg doğurmuştu oglunu o en cok meyve ve balık yemişti.meyve yiyordu deli gibi.ben de ondan düşündüm alakası varmı cok bilmiyorum valla.ama dediğim gibi bebeğin kg alımı beslenme ve annenin bünyesi ile alakalı bişey
günaydınnnn neden evdesın hyrdrrr
haklısn cnmmmm
meyve zaten faydalı vitamin açısından.ama bir arkadaşım 5 kg doğurmuştu oglunu o en cok meyve ve balık yemişti.meyve yiyordu deli gibi.ben de ondan düşündüm alakası varmı cok bilmiyorum valla.ama dediğim gibi bebeğin kg alımı beslenme ve annenin bünyesi ile alakalı bişey
Tatil verdim kendime bugün delikafadulden
Kendi işimiz olduğu için rahatım zaten ama vergi dönemi olduğu için bu aralar yoğunuz biraz bi de boşluk bulunca bebek için geziniyoruz falan. Bugün keyif günü izni verdim kendime zemuszemus
canım o arkadaşında gebelik diyabeti falan varmıydı ??? 5 kilo annenin bebeği beslemesiyle alınan bişey değil çünkü. Bide doktorum yediğiniz şeylerin bebeğe etkisi asla kanıtlanmadı dedi. Benim bir arkadaşımda dünyanın en sağllıklı beslenen hamilesiydi. Balık meyve sebze ve sütlü ürünlerin hepsini tüketti günde 6 öğün yedi aşırıya kaçmadı bebiş için faydalı dedikleri herşeyi yaptı bebiş 2,2 kg doğdu üstelik kendiside 30 kilo aldı yani böyle örneklerde var maalesef.
ben de keyif günü istiyoruuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?