2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

meyve ıyımı gelıyormus benım heraksam meyve saatım var portakal mandalına nar mutlaka yıyorm bolbol aksatmamayaa calısyrm

günaydın kızlarrr... Bugün evde olunca bi merhaba diyeyim dedim.

kızlar ben az biraz çıkıyorum işlerim var
gelirim birazdan gerçi sayfayı kaptmıycam ama lütfen fazla kaynatmayın ya
okuması zor oluyor

meyve ıyımı gelıyormus benım heraksam meyve saatım var portakal mandalına nar mutlaka yıyorm bolbol aksatmamayaa calısyrm

ben yiyorum da ne oluyor gene de minik benim kızım. o bence biraz da kalıtımsal bir şey
ne yersek yiyelim minyon olacaklarsa çare yok.

meyve zaten faydalı vitamin açısından.ama bir arkadaşım 5 kg doğurmuştu oglunu o en cok meyve ve balık yemişti.meyve yiyordu deli gibi.ben de ondan düşündüm alakası varmı cok bilmiyorum valla.ama dediğim gibi bebeğin kg alımı beslenme ve annenin bünyesi ile alakalı bişey

Ukla benim bebiş de 25+2 de 783 gr dı. Doktor bişey demediyse boşuna üzme kendini. Zaten belli olmuyor bazı bebek sonradan daha çok toparlıyor kendini... Önemli olan sağlıklı olması

Ben önce doğum yapacağım hastaneye bir karar vereyim ondan sonra nevresim işini düşünürüm. Ama doktorum ısrarla erken dediği için bugüne kadar kesinleştiremedik. Verdi bana hastane ismi ben 3 ünün arasında kararsız kaldım bilmiyorum ne yapıcam 13 martta doktor kontrolüm var olmadı ogün hastaneleri gezip karar vericem. Fofotğraf olayına eşim sıcak bakmıyor ama benim profosyonel düzeyde fotoğrafla ilgilenen arkadaşlarım var onlarla bir konuşucam birini doğuma girmeye ikna edebilirsem süper olacak. Hastane odası süsleme işi ya en yakın arkadaşım tarafından yada görümcem tarafından yapılacak. Oda son dakika belli olacak çünkü en yakın arkadaşım 29 Mayısta evleniyor ben öncesinde doğurursam sorun yok ama sonrasında yada ogün doğurursam yanımda olamayacak benim doğumum şu anda mayısın son haftası gözüküyor ama bakalım

hım balık ve meyve benmde vazgecılmezm sıksık balık yıyorm meyve zaten sureklı okdr bulantı cıkarmaya karsı bunlrıda tukettım hanı bnmkıde bı umut:)

günaydınnnn neden evdesın hyrdrrr

Tatil verdim kendime bugün delikafadulden

Kendi işimiz olduğu için rahatım zaten ama vergi dönemi olduğu için bu aralar yoğunuz biraz bi de boşluk bulunca bebek için geziniyoruz falan. Bugün keyif günü izni verdim kendime zemuszemus

canım o arkadaşında gebelik diyabeti falan varmıydı ??? 5 kilo annenin bebeği beslemesiyle alınan bişey değil çünkü. Bide doktorum yediğiniz şeylerin bebeğe etkisi asla kanıtlanmadı dedi. Benim bir arkadaşımda dünyanın en sağllıklı beslenen hamilesiydi. Balık meyve sebze ve sütlü ürünlerin hepsini tüketti günde 6 öğün yedi aşırıya kaçmadı bebiş için faydalı dedikleri herşeyi yaptı bebiş 2,2 kg doğdu üstelik kendiside 30 kilo aldı yani böyle örneklerde var maalesef.

ben de keyif günü istiyoruuuum

bebeğin kg alması demin de dediğim gibi anne ile alakalı bir durum.ama annede seker hastalığı yoktu bebekte de olmadı.gayet sağlıklılardı yani.[/COLOR]

günaydın şekerlerim
açlık şekerim için kan aldılar
2 saat sonrada gidip tokluk şekerim için kan alıcaklar
yarın çıkıcakmış sonuçlar
bakalım değerler yine yüksek çıkarsa
100gr yüklencek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…