- Konu Sahibi daemon
- #59.461
ben de keyif günü istiyoruuuum
Mesai saatli çalışan herkese Allah kolaylık versin. İzin istesen göze batarsın erken çıksan öyle ama az kaldı rapor günleri yaklaşıyor artık sizin için de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kız anasına çekmiş bastı bacak aklinialirimsmile
günaydın şekerlerim
açlık şekerim için kan aldılar
2 saat sonrada gidip tokluk şekerim için kan alıcaklar
yarın çıkıcakmış sonuçlar
bakalım değerler yine yüksek çıkarsa
100gr yüklencek
günaydın şekerlerim
100gr yüklencek
Ben önce doğum yapacağım hastaneye bir karar vereyim ondan sonra nevresim işini düşünürüm. Ama doktorum ısrarla erken dediği için bugüne kadar kesinleştiremedik. Verdi bana hastane ismi ben 3 ünün arasında kararsız kaldım bilmiyorum ne yapıcam 13 martta doktor kontrolüm var olmadı ogün hastaneleri gezip karar vericem. Fofotğraf olayına eşim sıcak bakmıyor ama benim profosyonel düzeyde fotoğrafla ilgilenen arkadaşlarım var onlarla bir konuşucam birini doğuma girmeye ikna edebilirsem süper olacak. Hastane odası süsleme işi ya en yakın arkadaşım tarafından yada görümcem tarafından yapılacak. Oda son dakika belli olacak çünkü en yakın arkadaşım 29 Mayısta evleniyor ben öncesinde doğurursam sorun yok ama sonrasında yada ogün doğurursam yanımda olamayacakbenim doğumum şu anda mayısın son haftası gözüküyor ama bakalım
günaydın şekerlerim
100gr yüklencek
ben deeee perşembe evdeyim zaten kaydirigubbakcemile3
günaydın kuzum
hadi hayırlısı bakalım
bakalım nasıl çıkacak sonuçlar..
ben de yarın yaptıracam. sordum şimdi 50 gr.lık yüklemeyi..
12 saatlik açlıkla gelin dediler
sabah 8 de gidecem bakalım yarın gelir gelmez
günaydın şekerlerim
100gr yüklencek
Mesai saatli çalışan herkese Allah kolaylık versin. İzin istesen göze batarsın erken çıksan öyle ama az kaldı rapor günleri yaklaşıyor artık sizin için de
Doğum fotografçıları bayan oluyo zaten.ben o yuzden düşünüyorum.Erkek olsa eşim hayatta müsade etmez.benım Allah izin verirse doğum yapacağım hastane bellı.Odayı seçicem.Oda suslemesı için mecburen dışardan bırıyle anlaşcam.Aileler şehir dışında çünkü.Arkadaşlada nasıl olur süsleme önceden bilmiyorum.Garantiye almak lazım.nevresim takımı bulursam şöyle istediğim gibi hemen alıcam ama bulamıyorum.Neyse bakalım herşeyin hayırlısı.ben mecburen profesyonel destek almam gerekcek.Bide millete telaş yaptırmak istemiyorum.Doğum anında herkes telaşlı olcak.Dışardan bırının ılgılenmesı daha doğru gelıyo bana.Herşey planlandığı gibi olmuyo tabi bazen.Hepimize istediklerimizi yapmayı nasip eder Allahım inş.:Saruboceq::Saruboceq:
Kız pembik daha ne istiyon peki?
inşallah kuşum yaf
günaydınn elhh..insallah düşük çıkar canım.:Saruboceq:
mutlaka yaptır kuzumgünaydın kuzum
hadi hayırlısı bakalım
bakalım nasıl çıkacak sonuçlar..
ben de yarın yaptıracam. sordum şimdi 50 gr.lık yüklemeyi..
12 saatlik açlıkla gelin dediler
sabah 8 de gidecem bakalım yarın gelir gelmez
Bebişim günaydın yükleme yapmadılarmı bugün. Normal açlık ve tokluk bakacaklar değil mi???
12 saatlik açlıkla mı yapılıyormuş akannehir insallah orda düşüp bayılmam ben hamilelikte hiç açlığa tahammül edemiyorum az ve sık yemeye alıştırdım kendimi sık sık atıştırıyorum sabah hemen kalkar kalkmaz hastaneye gitmem lazım o zamanbilmiyorumkismile
ya valla bizimkiler öle dedi..12 saatlik açlıkla mı yapılıyormuş akannehir insallah orda düşüp bayılmam ben hamilelikte hiç açlığa tahammül edemiyorum az ve sık yemeye alıştırdım kendimi sık sık atıştırıyorum sabah hemen kalkar kalkmaz hastaneye gitmem lazım o zamanbilmiyorumkismile
üzülme canım yaa bol meyve ye ve pekmez iç ben faydasını gördüm benim kız 21+4 te 550 gr dıama tabi annenin bünyesi ile de alakalı bir durum ama zaten son aylarda alacaklar kg simdiden üzülme canım sağlıklı olsun da
meyveyi bol yiyorumnesine üzülüyorsun maşallah iyi bebeğin
:roflol::roflol:
evet canım aynen öyle
yok fotoğrafçının kadın erkek olması değil benim eşimin derdi. Sadece parası ve ne gerek varmış muhabbeti o yüzden arkadaşlarımdan birini ikna etmeye çelışıcam ama olmassa tutucam bi fotoğrafı dinlemicem kocişi. süsleme olayındada bende görümcemin doğum odasını süslemiştim ve gayet güzel olmuştu. benim görümcem ve arkadaşlarım çok beceriklidir profosyonel birinden daha iyi süslerler ondan onları istiyorum.
ya valla bizimkiler öle dedi..
bu aksam 8 den sonra yani yemekten sonra bişi yemicem..
ama gecen gün de zeynep sanki aç gitmeye gerek yokmuş diyordu
ama bizimkiler böyle söylediği için ben mevburen aç gidecem..
8 de kan verdirecem. parmaktan alacaklarmış.
sonra şekerli su.
1 saat sonra da damardan kan alacaklarmış bilmiyorumkismile
yarın 9 da sonra kahvaltı edebilecem yani bilmiyorumkismile