2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın şekerlerim
açlık şekerim için kan aldılar
2 saat sonrada gidip tokluk şekerim için kan alıcaklar
yarın çıkıcakmış sonuçlar
bakalım değerler yine yüksek çıkarsa
100gr yüklencek

günaydınn elhh..insallah düşük çıkar canım.:Saruboceq:

günaydın şekerlerim
100gr yüklencek

günaydın kuzum

hadi hayırlısı bakalım
bakalım nasıl çıkacak sonuçlar..

ben de yarın yaptıracam. sordum şimdi 50 gr.lık yüklemeyi..
12 saatlik açlıkla gelin dediler
sabah 8 de gidecem bakalım yarın gelir gelmez

Ben önce doğum yapacağım hastaneye bir karar vereyim ondan sonra nevresim işini düşünürüm. Ama doktorum ısrarla erken dediği için bugüne kadar kesinleştiremedik. Verdi bana hastane ismi ben 3 ünün arasında kararsız kaldım bilmiyorum ne yapıcam 13 martta doktor kontrolüm var olmadı ogün hastaneleri gezip karar vericem. Fofotğraf olayına eşim sıcak bakmıyor ama benim profosyonel düzeyde fotoğrafla ilgilenen arkadaşlarım var onlarla bir konuşucam birini doğuma girmeye ikna edebilirsem süper olacak. Hastane odası süsleme işi ya en yakın arkadaşım tarafından yada görümcem tarafından yapılacak. Oda son dakika belli olacak çünkü en yakın arkadaşım 29 Mayısta evleniyor ben öncesinde doğurursam sorun yok ama sonrasında yada ogün doğurursam yanımda olamayacak:( benim doğumum şu anda mayısın son haftası gözüküyor ama bakalım

Doğum fotografçıları bayan oluyo zaten.ben o yuzden düşünüyorum.Erkek olsa eşim hayatta müsade etmez.benım Allah izin verirse doğum yapacağım hastane bellı.Odayı seçicem.Oda suslemesı için mecburen dışardan bırıyle anlaşcam.Aileler şehir dışında çünkü.Arkadaşlada nasıl olur süsleme önceden bilmiyorum.Garantiye almak lazım.nevresim takımı bulursam şöyle istediğim gibi hemen alıcam ama bulamıyorum.Neyse bakalım herşeyin hayırlısı.ben mecburen profesyonel destek almam gerekcek.Bide millete telaş yaptırmak istemiyorum.Doğum anında herkes telaşlı olcak.Dışardan bırının ılgılenmesı daha doğru gelıyo bana.Herşey planlandığı gibi olmuyo tabi bazen.Hepimize istediklerimizi yapmayı nasip eder Allahım inş.:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın şekerlerim
100gr yüklencek

Bebişim günaydın yükleme yapmadılarmı bugün. Normal açlık ve tokluk bakacaklar değil mi???

günaydın kuzum

hadi hayırlısı bakalım

12 saatlik açlıkla mı yapılıyormuş akannehir insallah orda düşüp bayılmam ben hamilelikte hiç açlığa tahammül edemiyorum az ve sık yemeye alıştırdım kendimi sık sık atıştırıyorum sabah hemen kalkar kalkmaz hastaneye gitmem lazım o zamanbilmiyorumkismile

ben de keyif günü istiyoruuuum

bende bendeeee

günaydın şekerlerim
100gr yüklencek

gunaydın cnm hayırlıı sonuclarrrrrrrrr
Mesai saatli çalışan herkese Allah kolaylık versin. İzin istesen göze batarsın erken çıksan öyle ama az kaldı rapor günleri yaklaşıyor artık sizin için de

ahh ahhhhh :(bilmiyorumkismile

Doğum fotografçıları bayan oluyo zaten.ben o yuzden düşünüyorum.Erkek olsa eşim hayatta müsade etmez.benım Allah izin verirse doğum yapacağım hastane bellı.Odayı seçicem.Oda suslemesı için mecburen dışardan bırıyle anlaşcam.Aileler şehir dışında çünkü.Arkadaşlada nasıl olur süsleme önceden bilmiyorum.Garantiye almak lazım.nevresim takımı bulursam şöyle istediğim gibi hemen alıcam ama bulamıyorum.Neyse bakalım herşeyin hayırlısı.ben mecburen profesyonel destek almam gerekcek.Bide millete telaş yaptırmak istemiyorum.Doğum anında herkes telaşlı olcak.Dışardan bırının ılgılenmesı daha doğru gelıyo bana.Herşey planlandığı gibi olmuyo tabi bazen.Hepimize istediklerimizi yapmayı nasip eder Allahım inş.:Saruboceq::Saruboceq:

yok fotoğrafçının kadın erkek olması değil benim eşimin derdi. Sadece parası ve ne gerek varmış muhabbeti o yüzden arkadaşlarımdan birini ikna etmeye çelışıcam ama olmassa tutucam bi fotoğrafı dinlemicem kocişi. süsleme olayındada bende görümcemin doğum odasını süslemiştim ve gayet güzel olmuştu. benim görümcem ve arkadaşlarım çok beceriklidir profosyonel birinden daha iyi süslerler ondan onları istiyorum.

Kız pembik daha ne istiyon peki?

ama ctsi çalışıcam ben de :umursamaz: ctsi hem de taşınıcaz ay cok komik ben de özge gibi sabah eski evimden cıkıcam aksam yeni eve gidicem sempatiksalakcinni ptsi de izin alırım diye umuyorum bilmiyorumkismile evi yerleştirmek zaman alır diye ay bir tasınsam ve yerleşsem pek mutlu olucamzemuszemus

günaydınn elhh..insallah düşük çıkar canım.:Saruboceq:
inşallah kuşum yaf
günaydın kuzum

hadi hayırlısı bakalım

mutlaka yaptır kuzum
ama yanına 2 limon sık
bi pet şişeye koy götür
heryerde limon vermiyolar
sadece glukoz iğrenç olur
limonlu limonata gibi oluyo

Bebişim günaydın yükleme yapmadılarmı bugün. Normal açlık ve tokluk bakacaklar değil mi???

yok kuşum bugün yapmadılar
teşhis olarak gebelik şekeri demiş bana
onun üzerinden şimdi kesinleştirmeye çalışıyo
kesinleşirse 100lük yüklüvcekmiş

12 saatlik açlıkla mı yapılıyormuş akannehir insallah orda düşüp bayılmam ben hamilelikte hiç açlığa tahammül edemiyorum az ve sık yemeye alıştırdım kendimi sık sık atıştırıyorum sabah hemen kalkar kalkmaz hastaneye gitmem lazım o zamanbilmiyorumkismile

ben dun yaptırcaktım zamnım yok dıye yaptırmadım.benım doktor 50lilik için aç gelmene gerk yok dedı.Ama yemeği en az 2 saat onceden yemek gereklıymış.8 saat çok uzun ya bayılır ınsan aclıktanakannehirakannehir

ya valla bizimkiler öle dedi..
bu aksam 8 den sonra yani yemekten sonra bişi yemicem..
ama gecen gün de zeynep sanki aç gitmeye gerek yokmuş diyordu
ama bizimkiler böyle söylediği için ben mevburen aç gidecem..
8 de kan verdirecem. parmaktan alacaklarmış.
sonra şekerli su.
1 saat sonra da damardan kan alacaklarmış bilmiyorumkismile

yarın 9 da sonra kahvaltı edebilecem yani bilmiyorumkismile

üzülme canım yaa bol meyve ye ve pekmez iç ben faydasını gördüm benim kız 21+4 te 550 gr dı:nazar: ama tabi annenin bünyesi ile de alakalı bir durum ama zaten son aylarda alacaklar kg simdiden üzülme canım sağlıklı olsun da

nesine üzülüyorsun maşallah iyi bebeğin

:roflol::roflol:
meyveyi bol yiyorum
bende çok şişman değilim zaten hatta evlenmeden önce 49 kiloydum
hayatım boyuncada hep bu kilodaydım evlendim en fazla 58 oldum onda da hamile kaldım, yeme problemim yok kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği normal her zaman ne yiyosam şimdide onu yiyorum, meyve yiyorum aralarda ceviz felan ama başka bişey yiyemiyorum zaten canımda istemiyo sanki bebeği iyi besleyememişim gibi hissediyorum bu aralar dr normal dedi kilosuna ama yinede kafam karışıkbilmiyorumkismile

yok fotoğrafçının kadın erkek olması değil benim eşimin derdi. Sadece parası ve ne gerek varmış muhabbeti o yüzden arkadaşlarımdan birini ikna etmeye çelışıcam ama olmassa tutucam bi fotoğrafı dinlemicem kocişi. süsleme olayındada bende görümcemin doğum odasını süslemiştim ve gayet güzel olmuştu. benim görümcem ve arkadaşlarım çok beceriklidir profosyonel birinden daha iyi süslerler ondan onları istiyorum.

Analadım zeynepcim.herşey gonlune gore olsun inşallah canım.Super ozamn valla süsleme derdınden kurtulmuş oluyosun en azından super.....

ya valla bizimkiler öle dedi..
bu aksam 8 den sonra yani yemekten sonra bişi yemicem..
ama gecen gün de zeynep sanki aç gitmeye gerek yokmuş diyordu
ama bizimkiler böyle söylediği için ben mevburen aç gidecem..
8 de kan verdirecem. parmaktan alacaklarmış.
sonra şekerli su.
1 saat sonra da damardan kan alacaklarmış bilmiyorumkismile

yarın 9 da sonra kahvaltı edebilecem yani bilmiyorumkismile

daemoş nerde nasıl olmuş kolesterol falan

Back
X