2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben bir şey dicem lavman ne? hangi durumlarda yapılıyor ? nasıl yapılıyor bilen varmıııı?

normal doğum öncesi yapılıyor
bildiğim kadarıyla makata bişey sıkıyorlar, oda bağırsaklardaki dışkıyı müsil içmişsin gibi çıkartıyor
doğumda ıkınma esnasında gelmesin diye

hafta sonu yine biraz sorunlu geçti bizim kız yüreğimizi ağzımıza getirip getirip duruyo hayırlısıyla bi haziranı etseydik

canımbiraz yüksek ama kusmuşsun bence sen tekrar yaptır gecerli olmaya bilir o değer..Hem çözümsüz dert değil .En kötü insülin verecekler onunda bebeğe zararı yok sadece sürekli bir takipte olacaksın yedıklerıne dıkkat et .Un, şeker, tuz YASAKKKKKKKKKKKKKKKK.Üzme kendini çaresiz dert olmasın

elhamra çok geçmiş olsun canım
bende daha yaptırmadım ama ne yalan söyleyeyim çok korkuyorum
ailemde şeker ve tansiyon genetik bir hastalık
bende kilo da var bakalım 2 hafta sonra bende yaptırıcam
allah yar ve yardımcımız olsun

kızımla elifzelimle tanışmak istermisiniz teyzeleribilmiyorumkismile

normal doğum öncesi yapılıyor
bildiğim kadarıyla makata bişey sıkıyorlar, oda bağırsaklardaki dışkıyı müsil içmişsin gibi çıkartıyor
doğumda ıkınma esnasında gelmesin diye

makatamıııı nasıl yani yaa kim yapıyorr ayy fenalık bastıııııı kafamçokkarıştı:1shok:

makatamıııı nasıl yani yaa kim yapıyorr ayy fenalık bastıııııı kafamçokkarıştı:1shok:

HEMŞİREYAPIYOR MERAK ETME COK KORKUNC BİŞİ DİİL BEN YILLAR ONCE TANSTM ARADA YAPTIRYRM

hemşire geliyor lavmanı makattan veriyor sempatiksalakcinni. dediklerine göre korkulacak birşey yokmuş.
mecbur her doğumda yapıyorlar doğum anında dışkının gelmemesi için. ne yapalım ona da katlanacağız artık.zaten doğumda heryerimizi görmeyen kalmayacak. o yüzden sıkmayın canınızı aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…