• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
HEMŞİREYAPIYOR MERAK ETME COK KORKUNC BİŞİ DİİL BEN YILLAR ONCE TANSTM ARADA YAPTIRYRM:p

hadi yaa ben böylee ordan burdan yapılan şeylerden çok korkuyorum geçen ay akıntım için doktor jel verdi böyle orta parmaktan daha büyük bir şırıngaya benzeyen şeyle içime enjekte ettikk 7 gün hemdee çok fena olmuştum şimdi bunu duyunca daha bi fena oldummmm eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

hadi yaa ben böylee ordan burdan yapılan şeylerden çok korkuyorum geçen ay akıntım için doktor jel verdi böyle orta parmaktan daha büyük bir şırıngaya benzeyen şeyle içime enjekte ettikk 7 gün hemdee çok fena olmuştum şimdi bunu duyunca daha bi fena oldummmm eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

sen hiç vajinal ultrason olmadın sanırım sempatiksalakcinni

kızlar alıntı yapmayın sılıcem

ıŞte elıfzeeellllllll

Son düzenleyen: Moderatör:
hemşire geliyor lavmanı makattan veriyor sempatiksalakcinni. dediklerine göre korkulacak birşey yokmuş.
mecbur her doğumda yapıyorlar doğum anında dışkının gelmemesi için. ne yapalım ona da katlanacağız artık.zaten doğumda heryerimizi görmeyen kalmayacak. o yüzden sıkmayın canınızı aklinialirimsmile

hayret yaa gelen geçen bakcak ne çatısı kaldı ne lavmanı yol geçen hanı gibi oldukkkk kadın olmak çok zar ve gerçekten cennet annelerin ayaklarının altındaaa

ayy maşallahhhhhhhhhhhhh ne bu güzellikkk maşallahhhhh tam prensesss yerim onu bennnnn RABBıM sağlıklı uzun ömürler versin güzel kızınaaa:nazar:

oo pamuk şekeriiii :)))))) maşallah canım ben de bebeğimi görmek istiyom:(((

Son düzenleme:
kız elhhhh
maaşallahhh
kız ne güsel şey bu yerim ben onun ağzını burnunuu
ay bu ortaya çıkmış iyice beee
maaşallah 41,5 kere :nazar: :nazar: :nazar:

elhamra maşallah kızına, hokka burunlu pıtırcık, şimdiden göz mü süzüyor ne

Elhhh.çok tatlı maşllah anesı.allah nazarlardan saklasın ikinizide:Saruboceq:

sen hiç vajinal ultrason olmadın sanırım sempatiksalakcinni

yok olmadımm benim tam tedavim başlıcaktıı yani böyleşeyler yapılcaktı 8 cm kistim oldu o patladı hamile kaldım zatennn çok şükür gerek kalmadıı kadın olmak çok zorrrr:gitme:

ay ay ayyyyyyyyy 41 kere maşallah :nazar::nazar::nazar:
allah nazarlardan saklasın annesi
rabbim size bağışlasın tatlım ya ne şekerrrr

ASMECİM ALINTINI SİLRMİSİN KUŞUMMMMMM

SAĞOLUN KIZLAR BENİM KIZIM DİYEMİ BİLMEM COK GÜZEL GELİYO BANAboshayallersmile

hayret yaa gelen geçen bakcak ne çatısı kaldı ne lavmanı yol geçen hanı gibi oldukkkk kadın olmak çok zar ve gerçekten cennet annelerin ayaklarının altındaaa

ben şimdiye kadar herkese heryerimi gösterdim beni görmeyen kalmadı hamileliğim sırasında aklinialirimsmile o yüzden artık utanmıyorum. boşverin gelip geçici herşey bebişler doğsun hepsini unuturuz

elhamra maşallah yaa :nazar::nazar: ne masum kızın var hiç anasına çekmemiş delikafadulden

elhamra maşallah kızına çok tatlı ya bende görmek istiyorum kzımı hiç böyle çekmiyo ya

Back
X