Bende aksine tatlıdan hiç haz etmem ama şekerim nasıl yüksek anlamadım :sm_confused:
sağol canım
valla ben de öyle tatlısız yasayamazmışım gibi hissediyorum eyvahedigeldismile
Kizlar ya bu seker olayini ben anlamadim, yuksek cikma sebebi ne oluyor ki?
Ayrica benim doktorum hic bahsetmedi bundan, yapicak mi testi ondan da emin degilim.
drda öle dedi
parmaktan kan aldılarsa cogu zaman yanlış cıkıyo dedi
inş. öle olurmafoldumben
evet kuşum drda kilosunun ondan büyük olabileceğini söledi
özgem bu kıs aynı babası biliyonmu bana heç benzemiyo
birazdan eklerim resmini topike
yaaa ağlıcam ya ösgem bişi olmaz dimi
manyak saglıkocagındaki karı
erken yada ölü doğma riski olabilir diyo
bu kadın felaket tellalı yemin ederim
sağolasın canım benim
Yok canım benım.Allah korusun.Bızımkıler guya benım eve gelıp sırayla bakcaz dıyolar ama bence yaş gibi duruyo.Mecbur bakıcı tutcaz gibi yani.İşimle evim aşırı yakın emzirmeye gıderken sorun yaşama dıyorum.Arabayla 10 dakıka fılan ama bakıcı işi fenasıyla sınırımı bozuyo.İşede donmem gereklı.İşimide bırakamam.Ne yapcam bilmiyom açıkcası.Kayınvaldem bı ara buraya gonderırsın bakarım dıyodu.Ne sacma ya ne işi var çocugumun başka bişehırde.Dayanabılırmı ınsan.Kafayı yer ozamn sanırım
drda öle dedi
parmaktan kan aldılarsa cogu zaman yanlış cıkıyo dedi
inş. öle olurmafoldumben
evet kuşum drda kilosunun ondan büyük olabileceğini söledi
özgem bu kıs aynı babası biliyonmu bana heç benzemiyo
birazdan eklerim resmini topike
yaaa ağlıcam ya ösgem bişi olmaz dimi
manyak saglıkocagındaki karı
erken yada ölü doğma riski olabilir diyo
bu kadın felaket tellalı yemin ederim
sağolasın canım benim
aaa manyak mı o be
saçma sapan konuşmasın
ne demek o öyleklava:
bişi olmaz canım korkma
yediğine içtiğine dikkat edersin hiç de bişicik olmaz
o kadına da söyle gelip gırtlaklamayayım onu
ikincisini de bir yaptır bakalım nasıl çıkacak
Canim yaa bu sepet harika, ama nasil o fyata maal oldu anlamadim.
Yaptirdiniz mi? Acaba bende mi yaptirsam eger bukadar ucuz oluyorsa yaptirmasi.
Bende aksine tatlıdan hiç haz etmem ama şekerim nasıl yüksek anlamadım :sm_confused:
Hİç bi bilgim yok inan maxelina bide zeynep uzman bu konuda=))
Senin Dr da isticektir senden merak etme
geçmiş olsun elhamra stres yapma şekerin daha çok yükselir. bundan sonra yediklerine dikkat edeceksin o kadar.
Canım benım ya kıyamam sana.Telaş yapma daha kotu olursun sonra.diyet fılan yapıcaksın demekkı?Nasıl bişey bu şeker ya ne sınır bozucu şey.Bakalım 2. test duzgun cıkar canım ınş.Çok geçmiş olsunmafoldumben
Üzülme hayatım belki ikincisinde temiz çıkar benimde yüksek çıkmıştı cuma günü hatrlasana
Beni sizler teselli etdiniz burdan
birebir aynısı diil kuzum o akımın benimkisigeçmiş olsun tatlım ya bozma hemen moralini önce kendine bir doktor edin tabiki..düzenli olarak da aynı doktora gitmeye calıs.seker için de dikkatli beslenirsin sorun olmaz üzme kendini..
bu arada oda takımını gördüm güle güle kullan canım.bizim baktığımızın aynısıymış.hani özge ve dae o takımda yaldızlı parlak kağıtla kaplanmış bir kısımdan bahsettiler ya seninkinde varmı öyle birşey?
elhamraaa anladığım kadarıyla kustuğun için sonuç güvenilir değil. Çünkü 200 ün üstünde çıkınca birdaha test yapmalarına gerek kalmıyordu direk tehşiş koymuş oluyorlar.Senden tekrar test istediklerine göre sonuç bozulduğu içindir içini ferah tut şimdilik.
aaa manyak mı o be
saçma sapan konuşmasın
ne demek o öyleklava:
bişi olmaz canım korkma
yediğine içtiğine dikkat edersin hiç de bişicik olmaz
o kadına da söyle gelip gırtlaklamayayım onu
ikincisini de bir yaptır bakalım nasıl çıkacak
Ben bayılırım ama sürekli test yaptırıdım ellerim ve ayaklarım çok yanıyor diye gayet ii çıkardı ama şimdi tatlısız hayat ne olacak bilmiyorum
:) inşallah gerek kalmaz canım hepimiz için inşallah sağlıkla doğururuz bebişlerimizi
24-28. haftalarda mutlaka herkesin yaptırması gereken bir testmiş canım bence doktoruna bir danış
yanlış çıkmıştır yanlış sen üzme kendini olsa bile biraz dikkat edeceğzi olup bitecek :) o bahsedilen olasılıklar en son aşamada tedavi edilemesse fark edilemesse oluyor bizim gibi düzenli kontrol olanlar için geçerli değil . unut sölenenleri
yok canım ya küçücük bebek anneden ayrı kalır mı? kayınvaliden gelsin evinde bakıyorsa baksın. yoksa tutarsın bir bakıcı olur biter. ben kafama takmıyorum herkes nasıl çocuk büyüttüyse bizde büyütürüz.
ee yuh artık kadının dediği lafa bak alsanaalsanasmile. korkma canım sen yediklerine dikkat edersen hiçbirşeycik olmaz.
aynen katılıyorum sana özgeee
hemde bir cığlık attı sonucu görünce
yerimden zıpladım
bu eşime sen dizanterisin seni karantinaya alcz demişti
bilmiyorumkismile
ben çikolatasız napıcam of
birebir aynısı diil kuzum o akımın benimkisi
sadece cok benziyo
ole parlak fln diilbilmiyorumkismile
ben senin attığın linke baktım o aynısı ama seninki baska sanırım ztn sen benzerini buldun dimi netten.cunku o bizim beyaz takımın pembe olanı ya da lilamıydı neydi.yoksa aynısı hatta yerdeki halı süsleme bile aynısı bendekinin kaydirigubbakcemile3
şeker hastalığının adı yediğimiz şekerden gelmiyorki kandaki şeker oranının yükselmesinden geliyor. Yani yadiğin tatlıdan ziyade aldığın karbonhidratın etkisi daha büyük.Tabiki şekerli yiyeceklerde de karbonhidrat oranı yüksek ama sadece şeker değil tekbaşına konu. Üstelik birsürü şeker hastalığı çeşidi var sadece sinirsel bile olabiliyor.Konu çok uzun yani dediğim gibi tatlıyı kesmek çare değil işin özü az ve sık yemek 2 saatte bir yemek yemek asla vücudu aç bırakmamak sağlıklı beslenmek ve spor yapmak bu sayede şeker hastaları normal kişilerden çok daha uzun yaşıyor ve daha sağlıklı kalabiliyor.
benim şekerim 254 çıktımafoldumben
sabahtan beri uğraşıyorum
sağlık ocağında yuklendi şeker
1 saatın sonunda bi fena oldum
kustum sağlık ocağınamafoldumben
cabuk dediler hemen kadın doğumcuna git
şuan dr konusu sallantıda olduğu için benim
en yakın k.doğumcuya gittim
o da yarın hem aclık hem tokluk şekerin ölçücek
ama büyük ihtimalle şeker hastasısın dedi
4d ultrason çekti
aynı babasıbilmiyorumkismile
bebişim 1.5 hafta önde gidiyomuş
şişkoymuş birazcık
moralim bozuk ya ofmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?