2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

Kizlar size onlari doktor mu verdi bana sadece folic plus verdi, sadece onu kullaniyorum.

bende sadece folık asıt kullanıyorum bırde mıdem ıcın gavıscon surup.

sensı aramıza hosgeldın eklıyorum lısteye bılgılerınıde ver ıstersen

ben de progestan kullanıyorum bi tek.folik asit falan vermedi benim doktorum.iyi beslen,doğal yollardan dedi sadece.bir de progestan kullanan kızlar bu ilacı ne zamana kadar kullancaz bilginiz varmı?

Merhaba kizlar, bende buyuk bir supriz ile iki gun once hamileligimi evde test ile ogrendim.
Dun doktora gittim, ultrason ile kesinlestirdi hamileligimi,
iki hafta sonra tekrar gidip kalp atislarini dinleyecegim kismetse. :emir_bebek:

hoşgeldiinnn.hayırlı olsun a.s.

bende sadece folık asıt kullanıyorum bırde mıdem ıcın gavıscon surup.

sensı aramıza hosgeldın eklıyorum lısteye bılgılerınıde ver ıstersen

Tskler canim. :1hug:
Gaviscon ne icin?

ben de progestan kullanıyorum bi tek.folik asit falan vermedi benim doktorum.iyi beslen,doğal yollardan dedi sadece.bir de progestan kullanan kızlar bu ilacı ne zamana kadar kullancaz bilginiz varmı?

Ya kizlar progestan'i kim size tavsiye etti ki,
yanlis olabilirim ama benim bildigim kadari ile hamilelikte pek tavsiye edilmiyor. akannehir

merhaba arkadaşlar.benim sat 20 ağustos olmasına rağmengeç döllenme olmuş ve bende Allah izin verirse haziran annesi olacağım.geçen hafta dr gittiğimde kalp atışları başlamamıştı.sata göre 8 haftalık ama kesenin boyuna göre 6 haftalıktan büyük değil dedi.yarın için kalp atışını artık duymamız lazım dedi.yarın nasıl olacak bilmiyorum.sizler kaçıncı haftada duydunuz.inşallah içimdeki his hayırlara çıkar.hepinize hayırlı hamilelik ve hayyırlı doğumlar diliyorum

sensi hoşgeldn canım
ivedik cim bende folbiol,metpamid ve coraspin kullanıyom

canım coraspın yanetkilerinde mide şikayetlerine neden olduğu yazıyor. Belik senin bu kadar şiddetli şikayetlerinin olmasının sebebi bu ilaçtır. Prospektüsüne bir bak istersen sonra dr la konuşursun.

canım bende kronık gastrıt var mıdemın rahatlaması ıcın ben bulantının yanında mıde agrısıda cekıyorum.

Benim gastrit'im var canim ve gecmiste mide ulserim de vardi,
zaman zaman migdem cok kotu yaniyor bunun icin de pantozol kullaniyordum
ama hamilelikte kullanilmazmis bu durumda ne olacak bilemiyorum.
Sanirim doktora gittigimde bu konuda bir danisayim.

Ya kizlar progestan'i kim size tavsiye etti ki,
yanlis olabilirim ama benim bildigim kadari ile hamilelikte pek tavsiye edilmiyor. akannehir

canım progestan zaten özellikle hamilelikte kullanılan bir ilaç.bebeğin daha iyi tutunmasını sağlıyo.ve düşük tehlikesi olanlara koruma amaçlı veriliyo.sanırım sen başka ilaçla karıştırıyosun.

slm güzel anneler ne haber nasılsınız bakem bugün

slm güzel anneler ne haber nasılsınız bakem bugün

kıslar hamile olduğunu yeni öğrenen var mı
benim en son regli tarihim 15 eylül

kıslar hamile olduğunu yeni öğrenen var mı
benim en son regli tarihim 15 eylül

Benim gastrit'im var canim ve gecmiste mide ulserim de vardi,
zaman zaman migdem cok kotu yaniyor bunun icin de pantozol kullaniyordum
ama hamilelikte kullanilmazmis bu durumda ne olacak bilemiyorum.
Sanirim doktora gittigimde bu konuda bir danisayim.

sor tabı canım varsa bı rahatsızlıgın mutlaka soyle..

rahatlatacak bı ılac mutlaka verecektır

topic acayip hızlı ilerliyo takip edemiyom yaa :eek:
ben hamilelikten önce folik asite başlamıştım..biliyosunuzdur folik plusın içinde folik asit kalsiyum ve d vitamini var..ilacım da bitmek üzere.. dün hastaneye gidince doktoruma ilacım bitmek üzere, ondan da yazar mısınız dedim, tam yazıyodu sonra dediki, sizde elevite başlayalım..muhtemelen ilerleyen dönemlerde doktorunuz size de bu veya buna benzer bi ilaç verecektir..daha sonra da demir desteği geliyo sanırım..elevitte folik asit kalsiyum ve d vitaminiyle birlikte başka vitaminler ve mineraller de var.. reçeteme bitek bunu yazmış, eczanede farkettim, folic plusım da bitmedi ama anladığım kadarıyla ikisini bir kullanmama gerek yok ??

slm arkadaslar 1 saat önce falan dr dan geldim.Rabbime cok sükür hersey yolunda.bebegimin kesesi göründü.kalp atislarini gördüm.:nazar:Allahim bu duyguyu isteyen herkese taddirsin.cok cok güzel birsey melegim 5 mm olmus.opuyorumnanaktan

Hakkaten okudum şimdi olabilir mi acaba? delikafadulden
De düşük le ilgili verdi onu bana, bıraksammı acaba kullanmayı :uhm:
canım coraspın yanetkilerinde mide şikayetlerine neden olduğu yazıyor. Belik senin bu kadar şiddetli şikayetlerinin olmasının sebebi bu ilaçtır. Prospektüsüne bir bak istersen sonra dr la konuşursun.

X