2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

gel cosmopoli uyuyalım mirmirmirmir

miğdem çok kötüüüüüüüüüüüüüüüü :sinifsinif: mafoldumben

ben de dün akşama doğru çok fenaydım öyle ki mide bulantısından ağzımı açamadım, ama hep bebişimi düşündüm, düşünsene o şimdi nasıl bir yaşam mücadelesi içinde annesi, kalp atışları hızlandıkça kan pompalamaya devam ediyor bir yaradılış mucizesi gerçekleşiyor içinde bu kadarcık olacak dayanacaz bi şekilde annelik kolay değil

belki mandalina iyi gelir bana biraz kesiyor gibi oluyor bi dene istersen...

kızlar ben bır daha ruya gormek ıstemıyorummmmmmm

ayy kızalr uyku demeyın bende geliyorumm.. işyerınde cok zor oluyo ya. bırde alt kat pastane gelen kokuları sormayın gıtsın aksama kadar yag kokluyorum:KK43:

merhaba kizlar.
Gecmisi okuyordum uklacimin istifra sozunu okudum. Ve ondan sonra kim tutar beni? Dogru tuvalete.ay cok kotuydu.simdi rahatladim.
Benim takvimde yazilanlari yasiyorum bu hafta aynen. :)

ben de dün akşama doğru çok fenaydım öyle ki mide bulantısından ağzımı açamadım, ama hep bebişimi düşündüm, düşünsene o şimdi nasıl bir yaşam mücadelesi içinde annesi, kalp atışları hızlandıkça kan pompalamaya devam ediyor bir yaradılış mucizesi gerçekleşiyor içinde bu kadarcık olacak dayanacaz bi şekilde annelik kolay değil

belki mandalina iyi gelir bana biraz kesiyor gibi oluyor bi dene istersen...

evet mandalina çok iyi qelio qerçektenn ben çok severim mandalinayı..opuyorumnanaktan

kızlar bugun dr gittik kese görünmei hala normal mi sizce sat 18 eylül erkenmi yoksa ben hamiş değilmiyim dr henüz bişey konuşmadık kan tahlili verdi dedi kan sonucundan bakalım kesinleştirelim hamileliğini sonuc daha çıkmadı

neyse kızlar ben anneme qidiyorum .. sonra yine qörüşürüz kendinize iyi bakın :1hug: :CüvCüv:

kızlar bugun dr gittik kese görünmei hala normal mi sizce sat 18 eylül erkenmi yoksa ben hamiş değilmiyim dr henüz bişey konuşmadık kan tahlili verdi dedi kan sonucundan bakalım kesinleştirelim hamileliğini sonuc daha çıkmadı

canım doktora sorsaydın.. kese qörünmese bile rahim duvarında kalınlaşma varsa hamilesin demektir. bende ilk dr qittiğimde keseyi qörememiştik ama rahm duvarında kalınlaşma var demişti dr buda hamilelik belirtisidir zaten ama tam kesin sonucu tabiki kan tahlili verir . inşallah hamilesindir canım hakkında hayırlısı olsun. :1hug:

ayy bana dua edin kızlar en zorda benim ki gececek herhalde daha kızım 1yaşnda yarın dogum gününü kutlıyacaz onla baş edemezken süpriz oldu bitae daha geliyo kızım adına üzülüyorum memeden kesmek zorundayım

canım doktora sorsaydın.. kese qörünmese bile rahim duvarında kalınlaşma varsa hamilesin demektir. bende ilk dr qittiğimde keseyi qörememiştik ama rahm duvarında kalınlaşma var demişti dr buda hamilelik belirtisidir zaten ama tam kesin sonucu tabiki kan tahlili verir . inşallah hamilesindir canım hakkında hayırlısı olsun. :1hug:

sagol canm dr sordum oda yumurtaman gec olmuştur ondandır dedi 10 gün adetim geçikti evde 2 kez test yaoptn 2 side çift çizgi çıktı bakalımkesin sonuç kan tahlilyle belli olur

leylacim insallah hamilesindir,kucuk kizini op benim icin

neyse ben gidip kızımın dogum günü hazırlıklarını yapıyım cok heycanlıyım kızlar çok mukemmel bi duygu bugun kızmda gittiğim dr gittim bı yıl önce prdan kucagmda çıkıp gitmiştim minnacıktı zaman ne cabuk geçiyo seneyde ikisininkini beraber kutlarız

Merhaba kizlar, bende buyuk bir supriz ile iki gun once hamileligimi evde test ile ogrendim.
Dun doktora gittim, ultrason ile kesinlestirdi hamileligimi,
iki hafta sonra tekrar gidip kalp atislarini dinleyecegim kismetse. :emir_bebek:

kızlar ya folic plusla eleviti birlikte mi kullanıyosunuz yoksa folik plusı bıraktıktan sonra mı elevite başladınız???

Merhaba kizlar, bende buyuk bir supriz ile iki gun once hamileligimi evde test ile ogrendim.
Dun doktora gittim, ultrason ile kesinlestirdi hamileligimi,
iki hafta sonra tekrar gidip kalp atislarini dinleyecegim kismetse. :emir_bebek:

oo canımm topicini bulmuşsun.......
darısı başıma ne dim beeeee....

tebrikler Sensi gozunaydin.topigine hosgeldin.
Recepivedik ben yalnizca folikasit ve progeston kullaniyorum.elevit hakkinda bilgim yok.vitamin mi o?

Sensı hoŞgeldn canım
ıvedık cım bende folbıol,metpamıd ve coraspın kullanıyom

X