2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

gunaydın kızlar.. lısteyı guncellıyorum.

sızlerdede varmı bır ben mıcekıyorum bu sorunu bene fena halde kabuslar basladı. oncekınde esımı bı baskasıyla evlendırıyordum bu gecede esım benı aldatıyordu gozlerımın onunde ama ne dovdum benı aldattıgı kadını off ıgrenctı morelım cok bozuk. sabah esım benı uyandırırken gormek ıstemıyorum senı dedım cok kızgındım kı ruyamın sonunda sınırden bı kanamam oldu bebgım dustu. tam doktora gıdıyorduk uyandım ama gerek gıbıydı napıcam ben ya hergunayrıbı kabus:KK43:

mafoldumben mafoldumben çok kötüüüü.Bende geçen gece eşimin öldüğünü gördüm gece ağlayarak uyanmışım.Nasıl sarılmışım eşime adam boğulacaktı nerdeyse.Hormanal değişimlerden oluyoruz galiba böyle

daemon canım gece uyumadan bişeyler atıştırıyorsan belki ondandır. bide farkında olmadan bilinçaltımız devreye giriyor sanki. geçmişe baktımda sen 3 ay bitene kadar cinselliğe ara verdik yazmışsın ya. belki bunun verdiği tedirginlik olabilir. bana dr sorun yok dedi.ve normal bir şekilde devam ediyoruz hayatımıza. bence kanama probleminiz yoksa eşinizi de kendinizi de sıkıntıya sokmayın. ama yemekten hemen sonra zor oluyor. bir de haftada en fazla 2 kez bence iyi. ya kızlar kusura bakmayın yüzünüzü görmediğim için bu kadar rahat yazdım. yoksa utandım yani :kedi:

daemoncum, özlemle'nin dediğine katılıyorum, lütfen kendini sıkma ve uyandıktan sonra ilk iş bu gördüklerinin gerçek değil kabus olduğunu aklına getirmeye çalışki ne eşini ne kendini üzmeyesin..

buarada daemoncum benim pıtpıtlar da duyuldu:))

gunaydın daemon yaa ben sat ımı yanlıs yazmısım duzeltıyım dedım 7 eylul olacaktı. tahmını dogum tarıhıde 14 hazıran olacak.duzeltırsen sevınırım canım 6 sı nerden takıldıysa aklıma anlamadım.sımdıden tesekkurler.hihoyyytbuyrunnnnnnnnn:nazar:

Günaydın Kızlarr buqün nasılsınız?? ßenim biraz miğdem bulanıyo :sinifsinif:

İlaç almama rağmen çok kötüyüm bende :sinifsinif::sinifsinif:

oofff canım yaaa allah kolaylık versin.benim de gün içinde bi kaç defa oluyo bulantım ama 5-10 dk sürüp geçiyor.şimdilik idare ediyorum yanii.hele çalışırken çok zor valla

merhaba haziran anneleri oncelikle rabbim hepinize saglikla bebegine kavusmayi nasip etsin a.s.
deneyimli ve bilgili olanlara danismak istiyorum.. sat 19 eylul ve normalde 7 gun olurken sonuncu 3 gun surdu ve bu ay 3 gun gecikti.. henuz bebek sahibi olmak istemiyorum hamile olma gibi bi olasiligim olabilir mi?

merhaba haziran anneleri oncelikle rabbim hepinize saglikla bebegine kavusmayi nasip etsin a.s.
deneyimli ve bilgili olanlara danismak istiyorum.. sat 19 eylul ve normalde 7 gun olurken sonuncu 3 gun surdu ve bu ay 3 gun gecikti.. henuz bebek sahibi olmak istemiyorum hamile olma gibi bi olasiligim olabilir mi?

canım deneyimli ve bilgili olanlar bile olsa bunu kimse bilemez.en net çözüm ya idrar testi yada kan testi yaptır.sana kesin sonucu bi tek onlar söyleyebilir.

canım deneyimli ve bilgili olanlar bile olsa bunu kimse bilemez.en net çözüm ya idrar testi yada kan testi yaptır.sana kesin sonucu bi tek onlar söyleyebilir.

tabiki tahlil olmali bunu biliyorum canim da hani ustune gorme falan dedikleri biseyler var ondan dedim bilgisi olan varsa diye

tabiki tahlil olmali bunu biliyorum canim da hani ustune gorme falan dedikleri biseyler var ondan dedim bilgisi olan varsa diye

canım ben üstüne görme olayını bizzat yaşadım ama sen yine de işini şansa bırakma kan tahlili pahalı diyosan git idrar tahlili yaptır 3-4 milyon için sıkıntı çekmene değmez. ayrıca ben bebek istemiyorum lafını en son kullanacağın yer bizim forumumuz olsun :eek:klava:

kesinlikle bebek istemiyorum demem tabi ki istiyorum bende bebegim olmasini ama henuz cok erken..
daha 3 aylik evliyim 20 yasindayim yurt disindayim alismaya calisiyorum yeni hayatima.. uf rabbim hayirlisini versin herkese :çok üzgünüm:

kesinlikle bebek istemiyorum demem tabi ki istiyorum bende bebegim olmasini ama henuz cok erken..
daha 3 aylik evliyim 20 yasindayim yurt disindayim alismaya calisiyorum yeni hayatima.. uf rabbim hayirlisini versin herkese :çok üzgünüm:

evet canım.bence de hayırlısı ne ise o olsun.belki de bebek daha kolay alışmanı sağlayacaktır.

miğdem çok kötüüüüüüüüüüüüüüüü :sinifsinif: mafoldumben

kızlar ben dr.a gittim az önce....
dr. kesemi gördü, 8,1 mm. falanmış sanırım.. gebesin bi sorun yok dedi.
ama sonra dedi ki, seni korkutmak istemem ama ben keseni biraz rahim ağzına yakın görüyorum, rahim ağzına yakın yerleşmiş gibi, bakalım burada mı devam edecek ne olacak tam emin değilim haftaya bir daha gel dedi. sorun mu bu birşey olur mu dedim, o da dedi ki, bunu söylemek için erken, haftaya gel bakalım o zaman kesin birşey söylerim sana dedi. korktum ben de, şimdi 1 hafta nasıl dayanacam bakalım..

Çok uykum geldi benim öyle böyle değil eyvah eyvah netcem ben şimdi mirmirmirmir

X