- 23 Nisan 2008
- 6.516
- 2
- 44
- Konu Sahibi daemon
:sm_confused: Olmuyo musun?
sımdı ben bu ay hamıle olrsam hazrn annsımı olyrm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sımdı ben bu ay hamıle olrsam hazrn annsımı olyrm
mmm,senin bulantin cok fazla sanirim,insallah cabuk gecer...Aslında Leyla cım ilaç çok fayda etmiyo azbiraz faydası oluyo işte
Şu senin makas bıçak meselesini yaptık makasa oturdum=)
sonra eşm kıvırmaya başladı aslında ben koltuğa bıçak koycaktım falan diye=)
Erkek istiyo kendisi de=)
aa ben nası dahil olmamışım buraya kaydirigubbakcemile3
ben de 6 haftalık hamileyim kızlar..
eveeett bilgilerimi giriyorummm..
yaş 28
SAT 2 eylül
muhtemel doğum tarihi 9 haziran
hamile kaldığım kilo 53
kese göründü yarın da kalp atışlarını duymaya gitcez inşallah bi sorun çıkmicak
hadi bakalım eklen beni de :CüvCüv: vereliniortak
herkese hayırlı rahat hamilelikler diliyorum bu arada..
Valla niyeyse bende Erkek istiyom böle düşündğm zamnda vicdan meselsi yapıyom
Günah diye
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versn inşallah
Merhaba tatlı hamişler.
az önce eşimle dr geldik Dün akşam kanamalı ağrım başladı. belim kopuyordu resmen ve kanamam normal adet gibiydi aynen bu günde devam. Dr bebeğin hiç gelişmmediğini ve düşük yaptımı söyledi.
Bi yandan progestan içip bi yandanda dşük yapmaya çalışıyor vücut birbirine tezat şeyler. Progestanı bırak dedi. Bir haftaya kadar düşük yapmassan kürtaj dedi. inş. dşük yaparım kürtaj istemiyorum asla. Yakınımda bi kaç tane aynı durumda insan gördüm kürtajdan sonra hamile kalamadılar bi daha.
Kızlar dua edinde ağrısız bi düşük yaşayım inş.
Artık bebeğimin gittiğine üzülmyorum. Beterin beteri var dış gebelikte olabilirdi Allah korusun.
Duanızda unutmayın ne olur. Ben sizler için hep duacınızım.
Beni listeden kaldırın inş. belkide temmuz ağustos 2010 nnesi olurum. umutuyum inş.
bize dr 28. haftaya kadar serbestsiniz dedi ama 28 den sonra benim kontrolümde birlikte olcaksınız araba kullanmak,seyahat etmek uçağa binmek sertbest dedibanada doktor ısey olmaz dedı ama ben 3. aya gırene kadar ara verdım acıkcası..
evet angelcim ya zarari olmadigini söylüyorlar ama tr de iken kime sorduysam sakin yaptirma dediler.daha önce burda da birkac arkadas öyle dedi.bugün esim gitmis sormus dr.uma.esim vajinal kontrol yaptirmak istemiyor diye.dr da,anlatmis iste daha bebegin cok kücük oldugunu hic bir zararin olmayacagini,bu yöntemle iltihaplari ve hastaliklari daha rahat izlendigini falan söylemis.göbekten bakildigin da,bu tür hastaliklar belirlenemiyormus canim.kuzuuum ya maasallah kalp atisi basladi yani.yarin da ben gidecegim bakalim.opuyorumnanaktankanaryacıgım vajınal ultrasyon uzman kısıler tarafından yapılınca hıc bır zararı yok daha bugun vajınal ultrasnla baktı drum gecen cuma 5+1 dı hastane ultrasyonundan bakılmıstı bugun 6+5 cıktı ve kalp atısı baslamıs kucuk bı fasulye yuzuyodu resmen kaydirigubbakcemile3eger dr una guvenıyosan baktır canım ılk aylarda vajınal ultrason daha ıyı sonuc verıyo cunku opuyorumnanaktan
leylacim yarin drumla konusacagim bakalim.burda ne dersen de,kendi bildiklerini yapiyorlar iste.kanarya benim dr 5haftalikken keseyi gobekten gordu.
6+4 ken kalbi dinledi yine karindan ama ses zayifti biraz.
Onun icin vajinal bakti.
Ama bundan sonra vajinal bakmycak bence.
Cosmo beni de esimin ten kokusu rahatsiz ediyor.oysa sigara da icmiyor.
Ozlemcim evlilik yildonumuz kutlu olsun. Gelecek sene meleginizle beraber kutlamak nasip olur insallah.
cosmocummm bende fenayımm evdeyim rapor aldım cuma gitcem işe
ne yiyorum ne içiyorum istiğfar fenaaaaaaa metpamid verdi dr aradım da
ama 1 ez içtim fayda etmedi günde 3 kez yemeklerden yarım saat önce al dedi
aksi gibi hemeroid var birde bende yemek yiyemediğim için wc yede çıkamıyorum
dr onada ilaç verdi türkiyeye yeni gelmiş multi tabs provit Lgg probiyotik varmış içinde günde bir keziç dedi bakalım artıkk
deamond canım kalp atışlarınıza çok sevindim darısı bize inşallahhh
ne güzel canım yaaaa.nice seneleriniz olsun inşallah.seneye 3 kişi olarak kutlamak nasip olsun kaydirigubbakcemile2
gunaydın kızlar.. lısteyı guncellıyorum.
sızlerdede varmı bır ben mıcekıyorum bu sorunu bene fena halde kabuslar basladı. oncekınde esımı bı baskasıyla evlendırıyordum bu gecede esım benı aldatıyordu gozlerımın onunde ama ne dovdum benı aldattıgı kadını off ıgrenctı morelım cok bozuk. sabah esım benı uyandırırken gormek ıstemıyorum senı dedım cok kızgındım kı ruyamın sonunda sınırden bı kanamam oldu bebgım dustu. tam doktora gıdıyorduk uyandım ama gerek gıbıydı napıcam ben ya hergunayrıbı kabus
özlemcim tebrık ederım canım.. ınsallah guzel bır gece gecırıp gelecek yıl uc kısı kutlarsınız yıldonumumunuzu bızım ucuncu yılımızda bebgım yenı gelmıs olcak dunyaya ınsallah..
canım teşekkürler. inş seneye artık 3 kişi oluruz. ama gecemizin bir kısmı benim mide bulantımla geçti ama kusmadım çok şükür. gittiğimiz lokantada yemek kokuları beni çok rahatsız etti. benim şuanki hassadiyetimden olacak daha önce hiç etkilemezdi. eve dönünce de koltukta eşimle geçmişi yadederken uyumuşum.
rabbim sizede 3 yılınızı 3 kişi olarak kutlamayı nasip etsin.