2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

evet yaaa, sitede yazıyor, güvenlik açığı ve yanlış kullanım gibi nedenlerle silmişler tickerları :gitme:

canım öncelikle hoşbulduk..

geçmiş olsun hiç moralini bozup canını sıkma allah'ın izni ile hiç birşey olmaz sen güçlü ol yeterki..

bu arada bilgilerim için sana özelden mesaj atmak istedim ama yeni üye olduğum için izin vermedi kendini iyi hissedince benide eklersen sevinirim.. sen dinlen istirahat et bol bol yerimseniben

canım bılgılerını yazarmısınn

canım bılgılerını yazarmısınn

Merhaba arkadaŞlar
bende aranıza katılmak İstİyorum sat:9 eylÜl yaŞ:25 hamİle kaldıĞım kİlom:60 muhtemel doĞum tarİhİ 16 hazİran pıt pıtları da duyduk bebİŞİmİn.. Benİ de lİsteye eklersenİz sevİnİrİm.. Aslında 3 gÜndÜr okuyorum yazdıklarınızı 1. Sayfadan İtİbaren hepİnİzİ tanıyorum sayılır yanİ :) ama sİtede problem olduĞu İÇİn az Önce kayıt oldum..

canım anova çıkmış sanırım.ben onun yazdığı bilgileri kopyaladım sana.herhalde kızmaz anova :kedi:

tamam canım tesekkurler anova kızmaz emınım.. bıkac mesajda ozelden gelmıs onlarıda ekledım.. lıstemız buyuyor kızlar ben bıraz uyumak ıstıyorum tekrar gorusuruz bebıslere ıyı bakınn tamam mıı

Merhaba arkadaŞlar
bende aranıza katılmak İstİyorum sat:9 eylÜl yaŞ:25 hamİle kaldıĞım kİlom:60 muhtemel doĞum tarİhİ 16 hazİran pıt pıtları da duyduk bebİŞİmİn.. Benİ de lİsteye eklersenİz sevİnİrİm.. Aslında 3 gÜndÜr okuyorum yazdıklarınızı 1. Sayfadan İtİbaren hepİnİzİ tanıyorum sayılır yanİ :) ama sİtede problem olduĞu İÇİn az Önce kayıt oldum..

canım anova çıkmış sanırım.ben onun yazdığı bilgileri kopyaladım sana.herhalde kızmaz anova :kedi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

maşalla eylülde iyi calışma varmış 72 tane hamilemiz var

valla bereketli aymış eylül
benimle beraber 2 arkadaşım daha aynı ayda hamile kaldık.
hep beraber gün sayıyoruz.
tabi yaz sıcakları bitince kocalara saldırdık ondan böyle oldu kaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaŞlar

teşekkür ederim canım aşkolsun neden kızayıımm..

bu arada denizlide ne işle uğraşıyorsun?? ben bayramyerinde bir bankada çalışıyorum acaba yakınmıyız birbirimize?

niye güldün kız o kadar.allah güldürsüüünnn hepimizi kaydirigubbakcemile3

amiiinnnnnnnn....

kıs inşallah kızmaz deyip utanman çok komiğime gitti... kendi kendime güldüm, orada da güleyim dedim kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım aşkolsun neden kızayıımm..

bu arada denizlide ne işle uğraşıyorsun?? ben bayramyerinde bir bankada çalışıyorum acaba yakınmıyız birbirimize?

canım özelden mesaj attım sana.

valla okadar clıştıktki şimdi dinlenme molsındayız

aynen valla, 2 aydır tık yok kaydirigubbakcemile3

bazen kocişe diyorum ki, artık sana ihtiyacım yok seni kullandım attım kaydirigubbakcemile3

o da gülüyor, görürüm diyor şu lazım bu lazım dersin bana...

ama çko uzun oldu yaa, zorla da olsa yapmak lazım artık :kedi:

canım özelden mesaj attım sana.

yakınmışız sevindim :) sana cevap yazdım özelden ama yeni üye olduğum için 50 mesajı gönderdikten sonra gönderebilirmişim :KK43: neyse geçince gönderirim artık

aynen valla, 2 aydır tık yok kaydirigubbakcemile3

bazen kocişe diyorum ki, artık sana ihtiyacım yok seni kullandım attım kaydirigubbakcemile3

o da gülüyor, görürüm diyor şu lazım bu lazım dersin bana...

ama çko uzun oldu yaa, zorla da olsa yapmak lazım artık :kedi:

benim eşim de bana öle takılıyo.tabii amacına ulaştın dimi diyo.heralde diyorum ben de,daha da işim olmaz senle kaydirigubbakcemile3

X