Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu arada tickerlarımızı silmişlermafoldumben
canım öncelikle hoşbulduk..
geçmiş olsun hiç moralini bozup canını sıkma allah'ın izni ile hiç birşey olmaz sen güçlü ol yeterki..
bu arada bilgilerim için sana özelden mesaj atmak istedim ama yeni üye olduğum için izin vermedi kendini iyi hissedince benide eklersen sevinirim.. sen dinlen istirahat et bol bol yerimseniben
canım bılgılerını yazarmısınn
Merhaba arkadaŞlar
bende aranıza katılmak İstİyorum sat:9 eylÜl yaŞ:25 hamİle kaldıĞım kİlom:60 muhtemel doĞum tarİhİ 16 hazİran pıt pıtları da duyduk bebİŞİmİn.. Benİ de lİsteye eklersenİz sevİnİrİm.. Aslında 3 gÜndÜr okuyorum yazdıklarınızı 1. Sayfadan İtİbaren hepİnİzİ tanıyorum sayılır yanİ :) ama sİtede problem olduĞu İÇİn az Önce kayıt oldum..
canım anova çıkmış sanırım.ben onun yazdığı bilgileri kopyaladım sana.herhalde kızmaz anova :kedi:
maşalla eylülde iyi calışma varmış 72 tane hamilemiz var
maşalla eylülde iyi calışma varmış 72 tane hamilemiz var
Merhaba arkadaŞlar
bende aranıza katılmak İstİyorum sat:9 eylÜl yaŞ:25 hamİle kaldıĞım kİlom:60 muhtemel doĞum tarİhİ 16 hazİran pıt pıtları da duyduk bebİŞİmİn.. Benİ de lİsteye eklersenİz sevİnİrİm.. Aslında 3 gÜndÜr okuyorum yazdıklarınızı 1. Sayfadan İtİbaren hepİnİzİ tanıyorum sayılır yanİ :) ama sİtede problem olduĞu İÇİn az Önce kayıt oldum..
canım anova çıkmış sanırım.ben onun yazdığı bilgileri kopyaladım sana.herhalde kızmaz anova :kedi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
niye güldün kız o kadar.allah güldürsüüünnn hepimizi kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canım aşkolsun neden kızayıımm..
bu arada denizlide ne işle uğraşıyorsun?? ben bayramyerinde bir bankada çalışıyorum acaba yakınmıyız birbirimize?
valla okadar clıştıktki şimdi dinlenme molsındayız
canım özelden mesaj attım sana.
aynen valla, 2 aydır tık yok kaydirigubbakcemile3
bazen kocişe diyorum ki, artık sana ihtiyacım yok seni kullandım attım kaydirigubbakcemile3
o da gülüyor, görürüm diyor şu lazım bu lazım dersin bana...
ama çko uzun oldu yaa, zorla da olsa yapmak lazım artık :kedi: