2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

gunaydin ozge.
Hazimsizlik icin biraz soda ic,iyi gelir.

ben 2gundur tatil yaptim kendime.hala yerimdeyim uzaniyorum.ne zaman kalkacagim belli deyil.evde olmak,yatip dinlenmek cok guzelmis.

ben 2gundur tatil yaptim kendime.hala yerimdeyim uzaniyorum.ne zaman kalkacagim belli deyil.evde olmak,yatip dinlenmek cok guzelmis.

bende istiyorum yaa..
valla deli gibi şu bayram tatilini bekliyorum, 4,5 gün dinlenecem

nasılsınız bugün bulantılarınız falan? ben sabah sabah çıkardım yine :KK43: ama şimdi çok şükür iyiyim kahvaltımıda yaptımm yerimseniben

günaydıınnn kızlar.benim de bugün midem fena.ilk defa bugün uyanır uyanmaz çıkardım :sinifsinif: şimdi daha iyiyim,kahvaltımı yaptım ama yine de midem bugün farklı.ooofff bu halde iş yerinde olmak çok gıcık

kızlar merhaba yenı anneler gelmıs hosgeldınız..

ben bugun evdeyım dun acıle gıttık kahverengı akıntılar yuzunden. cok berbat durumdayım. progestan verdı ama 10. haftada pek bı etkısı olmaz dınlenmelısınm dedı.

bugun evdeyım en azından akıntın gecene kadar evde kal yat dınlen baska bısey yapma dedı.. ultrasonda bebgım normaldı. vee esımde yanıma geldı konusunca resmen bızımkı poposunun ustunde zıpladı. melegım nolurr benımle kall..

ben bugun evdeyım dun acıle gıttık kahverengı akıntılar yuzunden. cok berbat durumdayım. progestan verdı ama 10. haftada pek bı etkısı olmaz dınlenmelısınm dedı.

bugun evdeyım en azından akıntın gecene kadar evde kal yat dınlen baska bısey yapma dedı.. ultrasonda bebgım normaldı. vee esımde yanıma geldı konusunca resmen bızımkı poposunun ustunde zıpladı. melegım nolurr benımle kall..

daemoncum bişi olmaz korkma..
arkadaşımda da oldu aynısı, şimdi 6 aylık oldu..

yeni mi başladı akıntıların? Arkadaşımın da tam 10. haftada olmuştu.

neden akıntı olmuş dr. bişi söyledi mi?

slm kızlar ya bende acayip bel ağrısı ve yumurtalıklarım ağrıyo randevu aldım akşam 5 e inşallah düşük falan deildir ölüyom yaaa

doktor yalnızca kahverengı akıntısı dusuk rıskı olarak algılamalısınız dedı.. kırmızıya donmemesı ıcın dua edıyorum.. bırde kasıklarıma anıden sancılar gırıyo cok normal bı durum degıl dedı bunuda soyleyınce... nolur bebbgım bana gelsın

canım geçmiş olsun.korkma.allahın izniyle bişi olmaz.dinlen ve dua et.önceden varmıydı hiç akıntın falan,yada başka şikayetin?birden bire mi oldu?

sureklı bı agrı keyıfsızlık vardı bırde kasık ve karnıma bıcak saplantısı gıbı agrılar gırıyordu..

akıntı yogun ama beyazdı sımdı ısekahverengı:KK43:

canım öncelikle hoşbulduk..

geçmiş olsun hiç moralini bozup canını sıkma allah'ın izni ile hiç birşey olmaz sen güçlü ol yeterki..

bu arada bilgilerim için sana özelden mesaj atmak istedim ama yeni üye olduğum için izin vermedi kendini iyi hissedince benide eklersen sevinirim.. sen dinlen istirahat et bol bol yerimseniben

doktor yalnızca kahverengı akıntısı dusuk rıskı olarak algılamalısınız dedı.. kırmızıya donmemesı ıcın dua edıyorum.. bırde kasıklarıma anıden sancılar gırıyo cok normal bı durum degıl dedı bunuda soyleyınce... nolur bebbgım bana gelsın

korkma canım kalbini ferah tut umarım birşeyin kalmaz.
bende de aynı dert var 3 gündür kesilmedi kahverengi akıntılar. bende progynex kullanıyorum
bol bol yatıyorum ama yatmaktan da gına geldi. bütün yediklerim midemde kalıyor.hazımsızlık çekmeye başladım.

X