Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar şu domuz gribi olayını sormak istiyorum.ya ben çok endişeli ve tedirginim,korkuyorum çok.korunmak için özel bişiler yapıyomusunuz?bide aralık ayında gebelere özel aşı gelecek diyolar?aşı olmayı düşünen varmı aranızda?doktoruyla bu konuyu konuşan ve bilgi alan varmı?ben tekrar 2 hafta sonra gitcem doktora.o zaman sormayı düşünüyorum.
açıkcası ben de olmayı hiç ama hiç düşünmüyorum
3 sınıfa giden oğlum var ona da yaptırmıyacağım
temizliğe ve yememize dikkat edersek bir sorun
çıkmaz diye düşünüyorum
tabi sizler ne düşünürsünüz bilemem
bu arada mehtap sen nasıl oldun iyisindir inşallah
canım benim...aynıyım ben...lekelenmeler devam..yarın dr randevum var inşallah güzel şeyler duyarım....
bende hijyene dikkat edip fazla kalabalığa karışmamak çözüm olabilir diye düşünüyorum..heleki ben yatalak dışarı yüzü görmüyorum..getirirse eşim getirir....allah korusun da...
ben çok panik yapıyorum sanırım yaaa şu domuz gribi konusunda.hastaneye gittim 2 gün.maske takarak dolaştım.işyerinde sürekli ellerimi yıkayıp duruyorum.
kızlar bir de bağışıklığı kuvvetlendirmek için c vitamini,bal,pekmez tüketin diyorlar.ve her gün 1 diş sarımsak.sarımsak her gün yersek bebişe bir zararı olmaz heralde dimi?
olmaz herhalde yaa, sarımsak çok faydalıdır
inşallah dktr dan iyi haberlerle gelirsin :Saruboceq:dualarım seninle
yinede dktra danışmak gerekir o na bakarsan maydonoz da koyu yeşillerden ama düşüğe sebep oluyormuş aşırısı zarar verir bence:uhm:
ozgecay köfteyi afiyetle götürmüşsün bende dun ilk lahmacun yedim kociş getirdi ilk 1 saat çok iyi gitti ama sonra olduğu gibi çıkardım kocişde ne desin bişey yeme artık boşuna masraf yapıyoruz yediğinide çıkartıyorsun sonra bi ağlama tuttu beni ben bile niçin ağladığımı anlamadım sonra kociş ağlama diye sarıldı kocişin kokusuyla birdaha çıkarmaz mıyım tam fıtırdı kociş yeter artık bu bebek şimdiden bizi ayırdı diye ve bu ilk ve son bebek olacak dedi birdaha istemiyorum dedi yine ağlamaya başlamaz mıyım sonra duş alıp ağlaya ağlaya uyumuşum uyandığımda saat 11:45 olmuştukaydirigubbakcemile3
ozgecay köfteyi afiyetle götürmüşsün bende dun ilk lahmacun yedim kociş getirdi ilk 1 saat çok iyi gitti ama sonra olduğu gibi çıkardım kocişde ne desin bişey yeme artık boşuna masraf yapıyoruz yediğinide çıkartıyorsun sonra bi ağlama tuttu beni ben bile niçin ağladığımı anlamadım sonra kociş ağlama diye sarıldı kocişin kokusuyla birdaha çıkarmaz mıyım tam fıtırdı kociş yeter artık bu bebek şimdiden bizi ayırdı diye ve bu ilk ve son bebek olacak dedi birdaha istemiyorum dedi yine ağlamaya başlamaz mıyım sonra duş alıp ağlaya ağlaya uyumuşum uyandığımda saat 11:45 olmuştukaydirigubbakcemile3
kızlar nette bi haber okudum şimdi...
abd de bir çift korunmalı ilişikiye girdiklerinde herşy normalmiş ama çocuk sahibi olmak için korunmasız ilişkiye girdiklerinde kadın acı çekiyormuş....kadın hamile kalamamış..testler yapılmış veeeee kadının adamın spermlerine alerjisi varmış...
ilk defa duydum....