2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

valla bende iş çok
ama yapasım yok
keyfimde yok benim hormonlar tavan yaptı sanırım
sabahtan beri bi ağlama halidir gidiyo bende
içimden hüngür hüngür ağlamak geliyo

merhaba cici anneler uff yoruldum okumaktan baya kaynatmışsınız domuz gribi aşısı vurulmıycam zaten risk altında değilim 4 duvar arasındayım kim bulaştıracak zaten kocişle yediyabancı gibiyiz ben allaha şükür rahatım şu bulantılarda geçse tam iyi olucam ama hadi hayırlısı

arkadaşlar şu domuz gribi olayını sormak istiyorum.ya ben çok endişeli ve tedirginim,korkuyorum çok.korunmak için özel bişiler yapıyomusunuz?bide aralık ayında gebelere özel aşı gelecek diyolar?aşı olmayı düşünen varmı aranızda?doktoruyla bu konuyu konuşan ve bilgi alan varmı?ben tekrar 2 hafta sonra gitcem doktora.o zaman sormayı düşünüyorum.

ben hayatımda yaptırmadım hiç grip aşısı ve yaptırmayı da düşünmüyorum bol bol c vitamini almaya gayret gösteriyorum hiç bişey olmaz inşallah.. domuz gribi aşısını başbakan bile yaptırmıyorki biz nasıl güvenelim de yaptıralım??

açıkcası ben de olmayı hiç ama hiç düşünmüyorum
3 sınıfa giden oğlum var ona da yaptırmıyacağım
temizliğe ve yememize dikkat edersek bir sorun
çıkmaz diye düşünüyorum
tabi sizler ne düşünürsünüz bilemem

bu arada mehtap sen nasıl oldun iyisindir inşallah

canım benim...aynıyım ben...lekelenmeler devam..yarın dr randevum var inşallah güzel şeyler duyarım....

bende hijyene dikkat edip fazla kalabalığa karışmamak çözüm olabilir diye düşünüyorum..heleki ben yatalak dışarı yüzü görmüyorum..getirirse eşim getirir....allah korusun da...

anovaya katılıyorum başbakan cumhurbaşkanı bile aşı olmaktan çekiniyor.. bizi fare gibi kullanıyorlar gibi geliyor...

kızlar bağışıklıgınızı kuvvetlendirmek için bol bol ceviz yiyin..

ben çok panik yapıyorum sanırım yaaa şu domuz gribi konusunda.hastaneye gittim 2 gün.maske takarak dolaştım.işyerinde sürekli ellerimi yıkayıp duruyorum.
kızlar bir de bağışıklığı kuvvetlendirmek için c vitamini,bal,pekmez tüketin diyorlar.ve her gün 1 diş sarımsak.sarımsak her gün yersek bebişe bir zararı olmaz heralde dimi?

canım benim...aynıyım ben...lekelenmeler devam..yarın dr randevum var inşallah güzel şeyler duyarım....

bende hijyene dikkat edip fazla kalabalığa karışmamak çözüm olabilir diye düşünüyorum..heleki ben yatalak dışarı yüzü görmüyorum..getirirse eşim getirir....allah korusun da...

inşallah dktr dan iyi haberlerle gelirsin :Saruboceq:dualarım seninle

balık, ceviz, fındık kızlar.. bunlar bağışıklıgı çok kuvvetlendiriyor

ben çok panik yapıyorum sanırım yaaa şu domuz gribi konusunda.hastaneye gittim 2 gün.maske takarak dolaştım.işyerinde sürekli ellerimi yıkayıp duruyorum.
kızlar bir de bağışıklığı kuvvetlendirmek için c vitamini,bal,pekmez tüketin diyorlar.ve her gün 1 diş sarımsak.sarımsak her gün yersek bebişe bir zararı olmaz heralde dimi?

olmaz herhalde yaa, sarımsak çok faydalıdır

yinede dktra danışmak gerekir o na bakarsan maydonoz da koyu yeşillerden ama düşüğe sebep oluyormuş aşırısı zarar verir bence:uhm:

ya maydonozu da burada duydum ilk defa.. doktorum hiç öle bişi sölemedi bana..
ya ben inanmıyorum çok fazla..
o bebiş tutunduysa eğer, abartılmadığı sürece ihçbir yiyeceğin onu oradan düşürmeye gücünün yeteceğini sanmıyorum arkadaşlar..

ozgecay köfteyi afiyetle götürmüşsün bende dun ilk lahmacun yedim kociş getirdi ilk 1 saat çok iyi gitti ama sonra olduğu gibi çıkardım kocişde ne desin bişey yeme artık boşuna masraf yapıyoruz yediğinide çıkartıyorsun sonra bi ağlama tuttu beni ben bile niçin ağladığımı anlamadım sonra kociş ağlama diye sarıldı kocişin kokusuyla birdaha çıkarmaz mıyım tam fıtırdı kociş yeter artık bu bebek şimdiden bizi ayırdı diye ve bu ilk ve son bebek olacak dedi birdaha istemiyorum dedi yine ağlamaya başlamaz mıyım sonra duş alıp ağlaya ağlaya uyumuşum uyandığımda saat 11:45 olmuştukaydirigubbakcemile3

ozgecay köfteyi afiyetle götürmüşsün bende dun ilk lahmacun yedim kociş getirdi ilk 1 saat çok iyi gitti ama sonra olduğu gibi çıkardım kocişde ne desin bişey yeme artık boşuna masraf yapıyoruz yediğinide çıkartıyorsun sonra bi ağlama tuttu beni ben bile niçin ağladığımı anlamadım sonra kociş ağlama diye sarıldı kocişin kokusuyla birdaha çıkarmaz mıyım tam fıtırdı kociş yeter artık bu bebek şimdiden bizi ayırdı diye ve bu ilk ve son bebek olacak dedi birdaha istemiyorum dedi yine ağlamaya başlamaz mıyım sonra duş alıp ağlaya ağlaya uyumuşum uyandığımda saat 11:45 olmuştukaydirigubbakcemile3

:roflol:

Allah seni naapmasın bebiş emi kaydirigubbakcemile3
nası güldüm okurken..
e adamı da delirtmiş senin hormonlar ne yapsın kaydirigubbakcemile3

bebişcim senin işin de zor ama eşinin işi daha zor adam ne yapacağını şaşırır...ohhh iyice dinlenmişsindir uyuyarak...
bence çıkarsanda canın bişey istiyosa ye ..

benim kaynımda bıktım bu kadının bayılmalarından okuldan topluyup geliyorum bi daha bebek falan istemem demişti...

eşim de kızım da hamileliğimi görmediği için herşey güzle geliyodu 3leriz ara vermeden diyodu sonuç hüsran olunca korktu...

kızlar nette bi haber okudum şimdi...
abd de bir çift korunmalı ilişikiye girdiklerinde herşy normalmiş ama çocuk sahibi olmak için korunmasız ilişkiye girdiklerinde kadın acı çekiyormuş....kadın hamile kalamamış..testler yapılmış veeeee kadının adamın spermlerine alerjisi varmış...
ilk defa duydum....

bebiş bende çok ağlıyorum vara yoa
ne olacak halimiz hayırlısı :gitme:

kızlar nette bi haber okudum şimdi...
abd de bir çift korunmalı ilişikiye girdiklerinde herşy normalmiş ama çocuk sahibi olmak için korunmasız ilişkiye girdiklerinde kadın acı çekiyormuş....kadın hamile kalamamış..testler yapılmış veeeee kadının adamın spermlerine alerjisi varmış...
ilk defa duydum....

geçenlerde de karısına alerjisi olan adamı okudum ben
neler oluyo bizeeeee

X