2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

benim canım özel hiç bir şey istemiyor ama çok yemek seçmeye başladım
işin en güzel yanı sabah bulantılarım falan hiç yok arada bir kaç saniye geliyor ve ve geçiyor oda sayılı olmuştur

ben yidim etsiz çiğ köftemi yidiimm..
kocişim aldı banaaa.. löp löp götürdüm vallaa..
leylacım sen de iyi yapılan yerde yememişsindir kesin, çok güsel yapan yerler var.. türkiyede olsan denetirdim sana :)

Kizlar dikkatimi cekti de cogunuz kabizliktan sikayetcisiniz,
bende tam aksine ozellikle sabahlari ishale daha yakinim, anlamadim gitti.
kafamçokkarıştı

ya bende 4. ve 5. hafta sık tuvalete çıkmaya bvaşlamıştım..
6. ve 7. haftada bende kabizliğa başladım, hayırlı olsun..
kuru kayısı yemeye basladım iyi gelecek herhalde

Sanirim bende bi tuhaflik var ozaman kizlar. kaydirigubbakcemile3

ben yidim etsiz çiğ köftemi yidiimm..
kocişim aldı banaaa.. löp löp götürdüm vallaa..
leylacım sen de iyi yapılan yerde yememişsindir kesin, çok güsel yapan yerler var.. türkiyede olsan denetirdim sana :)

birini burda yedim kiracimiz turkdu o yapmisdi.
digerini de turkiyede yedim,temiz bi yerdi.
ama haklisin da belki iyi yapmamislardir.
zaten bu sene ve gelecek sene sanirim turkiyeye gelemicem,bebis yuzunden.o cok kucuk olucak.ama gelir gelmez tavsiye edecegin yerde cig kofteyi deneyecegim :)

gözün aydın canım
bende yarın gitcem darısı başıma
benim doktor niye bu kadar geç çağırdı beni
herkes 6. haftasında görüyor
ben 8. haftada görcem

Canim ben bugun 8+3'um ve bende yarin duyacagim ins kalp atislarini.
6inci haftamda hamileligi ogrenmistim ozaman sadece keseye bakmisti.

muz ishale iyi geliyor yiyebilirsin

Canim ben sadece sabahlari tuvalete cikiyorum ozaman da
tamamen ishal degilim de ona cok yakinim sorun olarak yasamiyorum da
herkes kabizliktan sikayet edince tuhaf geldi benim halim de o bakimdan dedim. CADIARZU

herkes kabizliktan sikayet edince tuhaf geldi benim halim de o bakimdan dedim. CADIARZU

buda benim herkesin aksine bulantım olmaması gibi güzel bir durum :))

zaten kabızlık çekilmiyor heleki kanaması olanlar için dahada kötü şu danoneyi öeneren mavibulut çok sağolsun kurtuldum

Herkese merhaba ,
Bende bir aksilik olmaz ise inşallah 21 haziran annesiyim sat 14 eylül ,yaş 34, ılk Kilo 47, kalp atışını 6+4 de gördük :)))

mide bulantılarım 5 haftada başladı( çok belirgin olarak yani) bugün öğleden sonra daha iyiyim 7+2 günlük şu anda yemek yemeyi özlemişim :) akşam yatarken yastığımı yükselttim ve sabah kalktığımda daha önceki günlere oranla çok çok iyiydim deneyin derim. umarım yarında bulantısız bir gün geçiririm

Herkese merhaba ,
Bende bir aksilik olmaz ise inşallah 21 haziran annesiyim sat 14 eylül ,yaş 34, İlk Kilo 47, kalp atışını 6+4 de gördük :)))

mide bulantılarım 5 haftada başladı( çok belirgin olarak yani) bugün öğleden sonra daha iyiyim 7+2 günlük şu anda yemek yemeyi özlemişim :) akşam yatarken yastığımı yükselttim ve sabah kalktığımda daha önceki günlere oranla çok çok iyiydim deneyin derim. umarım yarında bulantısız bir gün geçiririm

aaa aynı bizim tarihlerimizz asmeeee delikafadulden

surekli yedigin bisey oyle yapabilir.mesela ben 1 hafta elma suyu sikip iciyordum ayni senin gibi oluyordum.oyle iyi yani merak etme.gunde 1 kereyse sorun yok ama ishal,karin agrisi gibiyse o fena.
Herkese merhaba ,
Bende bir aksilik olmaz ise inşallah 21 haziran annesiyim sat 14 eylül ,yaş 34, İlk Kilo 47, kalp atışını 6+4 de gördük :)))

hosgeldin canim insallah bi aksilik olmaz insallah bulantisiz gecirirsin bundan sonrasini.

cevabın için teşekkürler zeyhat inşaallah en kısa zamanda bu dönemi hep birlikte güzel atlatırız doktorum bana bu mide ile ilgili problemlerin 3. aydan sonra geçeceğini söyledi bende bu üç ayı doldurmayı bekliyorum ..........

benim midede birşey yok, sadece geç hazım etme sorunum var sanırım.. sürekli karnım şiş, daha 1 gün inmedi..
hamile gibiyim diicem de hamileyim zaten kaydirigubbakcemile3
ama bu kadar erken çıkmaz o karın yani kaydirigubbakcemile3

Kızlaaar benide listeye ekleyin sat 23 eylül 6 haftalığım.Kalp atışlarını dün duyduk çok şükür:))))

bu arada 55 kiloda hamile kaldım 30 haziran tahmini doğum tarihi hadi hayırlısı:))))

günaydın kızlaarrrr hihoyyyt

herkes yedi mi dün kısırlarını kaydirigubbakcemile3

benim de çiğ köfte hala midemde duruyor sanki okadar şişim.. kaydirigubbakcemile2

X